önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Hanımefendiye teşekkür ederiz, kuzu hocamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli dostlarım....
karım gırtlağıma sarıldı...YAZMIYACAKSIN DİYE...zilli...hakkımda yazılanları okumuş...sen bu olamazsın deyip duruyor...bi durun sakinleşsin....gelirim....gacı milleti ula....tutturdumu tuttiriy...siz bele yazınca...bu dostlarımın sucu ne bre gacı deyince....eccik yumuşadı ula....ha ha ha
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
sayın metin....akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın serapsuna...
seçimi kim kazanırsa kazansın farketmez...piyasa SEÇİMİN BİTMİŞ olmasını pozitif olarak karsılıyacaktır demişti kuzu....
PİYASA...hükümetin seçim işi bittiği için EKONOMİDE acı tedbirleri alacağını....bu ise bazı şirketler için pozitif ve bazı şirketler içinse negatif değerlere yol açacağını....100 bin ila 106 000 i rahatça öpeceğimizi söylemişti.
yukarıdakini yazmıştım...
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST 100....HAZİRAN VADE kapanışa 100 000 le girer...o kuzunun hedefi idi....bugün pankalar...uç iş günü ötekiler çıkacak….
,
Yorum
-
-
Sayın Kuzu,smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu baba... Özledik seni.... Çok özledik....
Verdiğiniz 100 bin hedefine bugün gelecek sanki, viop çılgın açılış yaptı. Bir simulasyonunuz daha gerçekleşti diyebiliriz.
Yeni yönümüzü siz olmadan bulamayız. Kurda kuşa yem etmeyin bizi
Yorum
-
https://pbs.twimg.com/media/D-JkwAYXYAEwRnF.jpg:large teşekkürler kuzu hocam.cenkten bu sekilde çıktık.
Yorum
-
evetttt....BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ....
dalgalarla dans ettim....84 000 e dusecegiz dedim....dustuk....100 000 e cikacagiz dedim ciktik....
bilginin SARLATANLIGI ezecegini sandim....olmadi....SARLATANLAR bilgiyi kovdular....bunda en buyuk sebeb forum yonetimleri....boyle olmasini istiyorlar....
o zaman....buyurun oyle ossun....meydan sarlatanlarindir....kuzu yoktur artik....
yorumlarimin ardinda duranim....bu yorumumda burada sonlandi....YENI YORUM VERMIYECEGIM....
gene kaldim....KUYUMCULARA....onlara devam.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum