hayır....ısrarla yazıyorum....ben yazdıkca borsa düşüyor ondan....benim gücüm bu işte....BİLGİ...o borsayı çökertiyor.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
GÖRDÜNÜZMÜ......
ÇÖKERTTİM mamına caktıgım yalan borsayı....gidip yatmasam....bunu yerin dibine sokarım....cünkiii....ben bilgiyim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
How to play: OW Sberbank, OTP, Alior, Pekao: UW Komercni, PKO
BP Yapi Kredi: Versus relative outperformance of SA and MENA bank
shares in 2018, we argue de-rating of Sberbank and select CEE names and
concern around Turkish bank capital are overdone. Despite our meaningfully
lower earnings forecast vs BBG consensus for Turkish banks, ultimately our
analysis shows the material asset quality deterioration we price in is an
earnings and not a capital hit. In Turkey, reflecting share price performance
and relative valuations, we upgrade Isbank to Overweight, downgrade
Akbank and Halkbank to Neutral and downgrade Yapi Kredi to
Underweight. Elsewhere in emerging Europe, we downgrade Komercni to
UW as solid earnings and dividend potential is in the price, leaving limited
upside. Additionally, we downgrade PKO BP to UW as we believe its
valuation premium to Alior and Pekao (OW) is overdone, given lower ROEs
and inability to return capital.
JP
Yorum
-
Sn Kuzu;
Ben "Kuzu bu boru deel" demekten bıktım, siz bilmekten bıkmadınız. Tekrar ve tekrardan tebrikler
Peki borsa %2 eksideyken Halkbank'ın %4 artıda olmasını nasıl yorumlayalım. "Hiçbirşey göründüğü gibi değildir" dersiniz hep, Papazı bırakacaz izlenimi yaratıp salmayacaklar mı yoksa...
Yorum
-
119500 bi parti longegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster122 flat
hesabım 120 civarına geldiğinde tekrar longlamak
koyem papazın takkesine
Yorum
-
EVETTTT...ben yattıktan sonra grafımda işaretledigim yere kadar göçmüş....FUR-KAC dayız...fur ve 3000 puvanda kar al cık....
ne yapacak dedim....

free online image hosting
ne yaptı....

bu tahminleri neye göre yapıyorum....kuzu kuralları....BORSADA DECEPTİON TECHNİCLERİNE GÖRE.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi palanın azına etmiş hahahh.
ZABAH borsa acılmadan bu grafları asıp....skender e dedim ki....aazına ıçarım irahat dur....dedim...ama o ne yaptı artı actı...
irahat durmadı...shortu çakıp yattım....bi kalktım ki ne göreyim....heryer mok....ha ha ha
aslında turkce konusuyorum....o gus dili konusiii....tercümesi su....HATTI MUDAVAA ETMİREN SATHI MUDAAFA EDİREM....
fekaaatttt.....gavat....o satıh neresi....onun üstünü örtmüş....söylemiii....
herb ise....muharebeler zinciridir....tek bi muharebe degildir...bazen bir muharebeyi kasıtlı kaybeder....geri çekilir düşmanı kurdugun tuzaga çeker imhaaa edersin.....indi....görevimiz o tuzagı nirede kurdu gavat.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
öte yandan duyduguma göre....TURKİYEDE 50 000 CİVARI PAPAZ VARMIŞ....mutlu ve mesutlarmış....hepsi evlerinde....emmeee bi papaz varmış o mutsuzmuş.....eeee....ne yapalım yani....zil çalıp oynuyalım mı....mutlu ossun diye....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Erdoğan: CHP'nin İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri için düzenleme yapacağız https://sptnkne.ws/jJyn
Yorum

Yorum