önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hayır....ısrarla yazıyorum....ben yazdıkca borsa düşüyor ondan....benim gücüm bu işte....BİLGİ...o borsayı çökertiyor.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

GÖRDÜNÜZMÜ......

ÇÖKERTTİM mamına caktıgım yalan borsayı....gidip yatmasam....bunu yerin dibine sokarım....cünkiii....ben bilgiyim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

How to play: OW Sberbank, OTP, Alior, Pekao: UW Komercni, PKO
        BP Yapi Kredi: Versus relative outperformance of SA and MENA bank
        shares in 2018, we argue de-rating of Sberbank and select CEE names and
        concern around Turkish bank capital are overdone. Despite our meaningfully
        lower earnings forecast vs BBG consensus for Turkish banks, ultimately our
        analysis shows the material asset quality deterioration we price in is an
        earnings and not a capital hit. In Turkey, reflecting share price performance
        and relative valuations, we upgrade Isbank to Overweight, downgrade
        Akbank and Halkbank to Neutral and downgrade Yapi Kredi to
        Underweight. Elsewhere in emerging Europe, we downgrade Komercni to
        UW as solid earnings and dividend potential is in the price, leaving limited
        upside. Additionally, we downgrade PKO BP to UW as we believe its
        valuation premium to Alior and Pekao (OW) is overdone, given lower ROEs
        and inability to return capital.

JP

Yorum

• e.yegen
          Tecrübeli
          • 05 Mart 2009
          • 530

kuzu başkan yine bildi tebrikler

kuzu agam hissede beklemeye devam..

umarım simülasyonun endeks 150 bin olanı gerçekleşir ilerleyen günlerde

Yorum

• raistlin39
            Katılımcı
            • 21 Temmuz 2016
            • 171

Sn Kuzu;

Ben "Kuzu bu boru deel" demekten bıktım, siz bilmekten bıkmadınız. Tekrar ve tekrardan tebrikler
            Peki borsa %2 eksideyken Halkbank'ın %4 artıda olmasını nasıl yorumlayalım. "Hiçbirşey göründüğü gibi değildir" dersiniz hep, Papazı bırakacaz izlenimi yaratıp salmayacaklar mı yoksa...

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              122 flat
              hesabım 120 civarına geldiğinde tekrar longlamak
              119500 bi parti long
              koyem papazın takkesine

Yorum

• asi
                Aktif
                • 05 Temmuz 2009
                • 270

Kuzu emmi palanın azına etmiş hahahh.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

EVETTTT...ben yattıktan sonra grafımda işaretledigim yere kadar göçmüş....FUR-KAC dayız...fur ve 3000 puvanda kar al cık....

ne yapacak dedim....

free online image hosting

ne yaptı....

bu tahminleri neye göre yapıyorum....kuzu kuralları....BORSADA DECEPTİON TECHNİCLERİNE GÖRE.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu emmi palanın azına etmiş hahahh.

ZABAH borsa acılmadan bu grafları asıp....skender e dedim ki....aazına ıçarım irahat dur....dedim...ama o ne yaptı artı actı...

irahat durmadı...shortu çakıp yattım....bi kalktım ki ne göreyim....heryer mok....ha ha ha

aslında turkce konusuyorum....o gus dili konusiii....tercümesi su....HATTI MUDAVAA ETMİREN SATHI MUDAAFA EDİREM....

fekaaatttt.....gavat....o satıh neresi....onun üstünü örtmüş....söylemiii....

herb ise....muharebeler zinciridir....tek bi muharebe degildir...bazen bir muharebeyi kasıtlı kaybeder....geri çekilir düşmanı kurdugun tuzaga çeker imhaaa edersin.....indi....görevimiz o tuzagı nirede kurdu gavat.....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

öte yandan duyduguma göre....TURKİYEDE 50 000 CİVARI PAPAZ VARMIŞ....mutlu ve mesutlarmış....hepsi evlerinde....emmeee bi papaz varmış o mutsuzmuş.....eeee....ne yapalım yani....zil çalıp oynuyalım mı....mutlu ossun diye....

Yorum

• Misafir

kuzu dow ve sp rezil kapadı grAf bulaşma diyor.kar al çık mı yoksa 2 li dipe mi gidiyoruz.bizde kıyamet koparken zirvelerdr sp dow nasıl yorumlamak lazım.global rüzgar kötüyse değil papaz kardinal bıraksan boş gibi hissediyorum.

Yorum

• Misafir

bu coinler hem papazı istiyor hem de imamı vermiyor. ne din sevdalısı larmış.2 3 gün yarayı yalattılar ne hikmetse. sonrada tuzu bastılar.

Yorum

• Misafir

djı de tecavüze kurban gitmiş.,bunlar zevk almaya bakacağa benziyor. bizden iyi durumdalar,

Yorum

• semoz
                              Seyirci Üye
                              • 12 Nisan 2014
                              • 62

Erdoğan: CHP'nin İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri için düzenleme yapacağız https://sptnkne.ws/jJyn

Yorum

• tolga541
                                Katılımcı
                                • 13 Haziran 2018
                                • 118

iş bankası kamulaştırılıp satılacak o zaman defter degeri 10 lira

Yorum

Working...
                                X

Debug Information