önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • AmurTemur
    Katılımcı
    • 06 Ekim 2012
    • 120

tolga541 Nickli Üyeden Alıntı
    kuzu abi bu vatandaşın söylediklerine bir yorum alabilirmiyiz.
    SN TOLGA ALINTI YAPTIĞINIZ VİDEOYA BAKINCA HAKKINIZ DA İKİ ŞEY DÜŞÜNDÜM.

1,YA ART NİYETLİSİNİZ,BİLEREK BU TÜR ADAMLARIN REKLAMINI YAPIYORSUNUZ,

2- YA DA ÇOK SAFSINIZ BORSA DA ÇAKAL TAYFASININ ÇEVİRDİĞİ DOLAPLARDAN HABERİNİZ YOK.

BEN İKİNCİ ŞIKKA,YANİ SAF DÜŞÜNCELİ VE PİYASA KONUSUNDA BİLGİSİZLİĞİNİZE İNANDIĞIM İÇİN YAZIYORUM.
    Reklamı olmasın diye alıntı yaptığınız videoyu alıntılamadım.

DEDİM YA TWİTTER-FACE YAYGINLAŞTI BORSADA MERTLİK BOZULDU.........KİM ÇAKAL, KİM ARSLAN HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.

SİZE NAÇİZANE TAVSİYEM ÇOK DİKKATLİ OLUNUZ.TAKİP ETTİĞİNİZ ADAMLARI ÖNCE BİR ARAŞTIRINIZ.SÖYLEDİKLERİN DE HİÇ BİR ŞEY YOK. NORMAL PİYASAYI TAKİP EDENLERİN KULAĞINA GELEN KONULAR.....

SİZİN YERİNİZE BEN OLSAM ALINTI YAPTIĞINIZ VİDEODA Kİ İSMİ GOOGLEYE ŞU HİSSE SENETLERİ İLE AYRI AYRI YAZAR BİR DÜŞÜNÜRDÜM.

OYLUM, ULAŞ TURİZM, MEGAP, MARKA, CLKHOL, BRMEN,OYAYO....BAŞKA DA VARDIR AMA BUNLAR SANA YETERLİ.GOOGLE AMCAYA BU HİSSELERİ AYRI AYRI O İSİMLE YAZARAK BİR SOR BAKALIM,,GOOGLE AMCAM SANA NE CEVAP VERECEK....

AYRICA ŞÖYLE BİR ŞEY DE VAR....

.

Yorum

• AmurTemur
      Katılımcı
      • 06 Ekim 2012
      • 120

BU BİR MASA İKİ SANDALYE ŞİRKETCİKLERİNDE ANTİN KUNTİN İŞLER NASIL DÖNÜYOR....HİSSE EDERİNİN ÜÇ DÖRT KATI FİYATA HALKA ARZ İÇİN İZİN ALINIYOR.ÇAKAL PATRONCUK MALIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU KENDİ YAN HESAPLARINA ALIYOR..

TABİ ÖNCEDEN ÇAKAL TAKIMINDAN BİRİSİ İLE ANLAŞILIYOR.mal toplu olduğu için tavan serileri başlıyor....HİSSE ZATEMN EDERİNİN ÜÇ DÖRT KATINDA...BUNUN ÜSTÜNE BİR YÜZDE ELLİ VEYA YÜZDE YÜZ,İKİYÜZ YAPTIRDILAR MI,

EDERİNİN 8-10 KATINA ÇIKIYOR.hisse bu yüksek fiyatlara giderken çakal tayfası ağına düşürdüğü borsayı bilmeyenlere malı bir güzel pazarlıyor....PAZARLAMA İŞİ BİTİNCE HİSSE TABAN SERİLERİNE BAŞLIYOR....

VE HALKA ARZ FİYATININ YÜZDE 70-80 DAHA AŞAĞISINA İNİYOR.....

SONRA ZAMAN GEÇİYOR MAL GELDİĞİ DİP FİYATLARDAN TOPLANIYOR,BİRAZ YUKARI ÇEKİLİYOR.çakal tayfasından birisi yine çağrılıyor.HADİ BAKALIM ŞU FİYATIN ÜZERİNDE PAZARLA ŞU FİYATIN ÜSTÜNDE SATTIĞIN KAR SENİN OLDUN DENİYOR.çakal satabildiğini satıp komisyonunu alıyor...

BU ÇAKAL TAYFASI TOPLASAN 20-30 KİŞİYİ GEÇMEZ.BİRBİRLERİNİ İYİ TANIRLAR.PATRONLARDAN ALDIKLARI İŞLERDE BİRBİLERİNDEN YARDIM İSTERLER.Bazen birbirlerine kazık atarlar.Genel de birbirlerini düzmeye çalıştıkları için haydan gelen huya gider..Bir bakmışsın batmışlar....Bunlardan bazılarının çay içecek,yemek yiyecek parası bile olmaz cebinde.

Ama çevreye ,borsayı bilmeyenlere kuyruğu hep dik tutarlar ve kendilerini büyük borsacı diye tanıtırlar....

Ey anadolu mun saf garip,üç kuruşunu borsada bir şey kazanırmıyım diye borsaya gelen insanım .Uyanık olunuz.Bilanço okumayı öğeniniz.Hele twitter de hiç tanımadığınız insanlara güvenerek iş yapmayınız.

Hiç bir şey bilmiyorsanız kriz zamanlarını ve borsanın sert düşüşledrini takip edip o dönemlerde, SAĞLAM,ASLA BATMAYACAK, AMA FİYATI DÜŞMÜŞ ŞİRKETLERİN HİSSELERİNDEN PORTFÖY YAPINIZ.

PARANIZI ÇAKALLARA KAPTIRMAYINIZ.

Yorum

• Money DOCTOR
        Katılımcı
        • 20 Haziran 2018
        • 139

Sn AmurTemur

Asla batmayacak sağlam hisse bizim sermaye piyasalarında ya yok ya da bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar var. Türk sermaye piyasalarında imtiyazlı hisse senetleri kaldırılmadığı sürece de bu piyasa ne uzar ne de kısalır. Uzun vadeli yatırım tamamen sanal bir yatırım biçimi. Çünkü tamamen risksiz getiri sunan faiz orada duruyorken kriz dönemlerinden itibaren ciddi prim yapan hisse bulmak tamamen tesadüf . Şirketin temeline bakıyorsun dört dörtlük. Hatta satın alma fiyatına bakıyorsun o fiyatın en az %30 %40 altında ama iş primlenmeye geldi mi maalesef o performans gerçekleşmiyor.

Yorum

• AmurTemur
          Katılımcı
          • 06 Ekim 2012
          • 120

PEH BAKTIM DA KANTİN KUNTİN HİSSELER DE ONLARCA YATIRIMCIYI KANDIRIP SOYMUŞ ADAM 15 BİNE YAKIN TAKİPÇİYE ULAŞMIŞ......BU 15 BİN TAKİPÇİDEN 500 NÜ TUZAĞA DÜŞÜRSE,HER BİRİNİN 30 BİN TL Sİ OLSA EDER 15 MİLYON TL.

OYLUM TARZI DANDİK BİR HİSSE DE 15 MİLYON AZ DEĞİL....İKİYE , ÜÇE KATLAMIŞ DANDİK BİR ŞİRKETÇİĞİ ÇOK RAHAT PAZARLAR.EEEE NE DİYEM KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ.Manav da pazar da dometesi seçerek alan vatandaş çoluğunun çocuğunun rıskını gidip bir fırıldağın sözüne kanarak

parasını kuşa çeviriyorsa,ütülüyorsa daha ne diyem ben.Biraz araştır be arkadaş...Twitterler da çakalların da dolaştığını öğren...Bilanço okumayı öğrenmeden,temel ve teknik analiz öğrenmeden borsaya girme.

YA DA ÇOK İYİ TANIDIĞIN,KAREKTERİNİ İYİ BİLDİĞİN PİYASA DA KENDİNİ KANITLAMIŞ DÜRÜST BİR TANIDIĞIN VARSA ONDAN DESTEK AL...Bir vatandaş daha var...Bir borsa sitesi kurmuş...O SİTE İLE İSİM YAPMIŞ.Tvitter de iyi takipçi toplamış...

Sonra ne yapmış... ikiye üçe katlamış HDFGS ŞİRKETİNİN HİSSELERİNİ PAZARLAMAYA TALİP OLMUŞ VE PAZARLAMIŞ...Şimdi hisse inmiş nereye ....BU DA TWİTTERLER DA BORSA ÜSTADI MODUNDA DOLANIYOR...İNSANLARIN YARAMA MERHEM OLUR MU,UMUT OLUR MU DİYE PEŞİNE DÜŞTÜĞÜ ADAMLARA BAK HELE...

EEE NE DİYELİM KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ. BİR DE BUNLARIN ORTAK ÖZELLİĞİ DİNLİ İMANLI MODUN DA GÖRÜNMELERİDİR...SAHTEKARLIKLARINI ÖYLE GİZLEMEYE ÇALIŞIRLAR...

ONUN İÇİN KEYBORSA NIN KIYMETİNİ BİLİN...KEYBORSAYA SAHİP ÇIKIN....

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          tesekkürler bitanem.....

eger kabul edersen seni bu topige moderator yapmak istiyorum....ben herseyi göremiyorum....benim gözlerim ol....
          ÜSTADIM İLGİ VE GÜVENİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.DOĞAL OLARAK ZATEN GÖNÜLLÜ MODERATÖRÜZ....YANLIŞ,KURAL DIŞI BİR ŞEY OLDU MU SN SİMURG A ANINDA BİLDİRİRİZ.

BU FORUM UN TAKİPÇİLERİ ZATEN HEPSİ DOĞAL MODERATÖR... GAYET DE GÜZEL BİR ORTAM VAR.

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

guzum
            bist 100
            viop 126
            yolu açıldı sanki
            kasım başındaki düşüşü 100/101 den 84 e mi güncellesek bi bak bakem

Yorum

• sinterklass
              Tecrübeli
              • 17 Mayıs 2009
              • 1522

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              guzum
              bist 100
              viop 126
              yolu açıldı sanki
              kasım başındaki düşüşü 100/101 den 84 e mi güncellesek bi bak bakem
              burası bende de cuk oturdu ama hemfikir olmamız sıkıntı herkesin gördüğü bu oluyor egeli hocam...... bende 87
              Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

AMURTEMUR güzel bi noktaya dayanmış..

Bende bizzat bildiğim bir tecrübemi paylaşim..

İsmi lazım değil 2011 2012 halka ırz yaygarasında ortaya çıkmış hisselerden birisi..
                Rakamlar afakidir ama operasyon şu şekildedir..
                Hisse 3 tl den halka arz olacaktır..
                Patron 2 tl den malı spekülatöre satar parasını alır çekilir..Onun işi daha halka arz olmadan bitmiştir...Birşey dışında tabi..
                Tahta 3 tl den açılınca şirketten devamlı iyi haberler açıklamalar gelir..Bu haberlerin arasında bedelsiz ileride yapılacak!! işler bir fonla anlaştık anlaşacaz..vs..
                Bizim bu şirkette misal 3.50 den yabancı bir fonla anlaşıldığı haberi yayıldı.
                Patron destekli ve sitelerdenki tweeter daki çakma analistler eşliğinde spekülatör 2 tl den yüklendiği malı bulduğu her fiyattan satmaya başlar..
                Tabi haberin düştüğü ilk anlar en çok malın satılmaya çalışıldığı anlardır..
                Çünkü 3.20 lerden satmaya başlayan spekülatörün 2.5 ortalama falan yapması lazımdır ki 2 tl ye aldığı maldan karla çıksın.

Ve nitekim de öyle olur 3.50 den alınacak diye güya anlaşma varken o gün hisse ekside kapanır..
                diğer günlerde sert yukarı aşşa hareketler yaptırılır ki alıcıların kafası karışsın.
                Bu arada fiyat 2.80 lerde malınızı sıkı sıkı tutun elinizden almak için bu hareketler salakmısınız 3.50 den anlaşma yapılmış yabancının bi bildiği vardır masalı okunur..

Bu gibi adamlara karşı çıkıldığı zaman önce hakaret sonra küfüre kadar giden atışmalar yaşanır.
                Hisse sitelerinde mutlaka 10 larca nickleri vardır ve bunlar vasıtası ile patronun adamı spekülatörün adamı falan ilan edilirsiniz..

Sonuçta patron 0.50 kuruş etmeyecek şirketini 2 tl den satar çekilir..
                Spekülatör 2.50 ortama ile satar (bu arada açığa satışlar da yapılır duruma göre) kar daha da yükselir..

İlerleyen aylarda yabancı fon falan durum yeniden değerlendirildi uygun görülmedi açıklaması ile hisse 0.50 lere kadar çakılır
                Yıllarca 0.50 1.20 arası gider gelir..

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

Fiyatı böyle 5 tl den 0.50 ye çakılan abidik kağıtların bir daha 5 tl leri görmesi hemen hemen imkansızdır..
                  Nedenine gelince
                  Hisse 0.50 lere düşünce buralardan mala yüklenen grupların ortalaması 0.70 civarları olur..
                  1.5 tl lere geldi mi de satarlar..
                  Onlar için yüzde 100 e yakın kardır..
                  Yani kağıtlar bir daha karılır..
                  Bu durum yıllarca devam eder..

1 e 5 1 e 10 hareketler patron destekli olmadan olmaz.

Yıllar sonra patron birde şirketin içini boşaltıp kredi çekip iflas ettirmezse şirketi bir operasyon daha düzenlenir..

Yıllar önce sabancı grubunun bir tane kağıdında aracı kurum müdürünün ağzından kaçırdığı bir sözü hep hatırlarım
                  Bu kağıt 1.30 ların üzerinden satılır..
                  1.30 ve üzerinde yüklü KY maliyeti var..
                  Oralara geldiği zaman KY nin satışa geçeceğini bilen spekülatörler için 1.30 lar üst banttır..

İşte buna da TA cılar direnç der..

Direncin desteğin altında yatan nedenler bunlardır..

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

123100 cortt

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      papazdan harman olmaz....

darılmış güle bülbül.....

gelip dalına konmaz.....

papazdan sonra....SIMULASYON 1 VE 2....EYLEM ALANLARI....

yazmıyorum....çünki nötrüm....eylem yaptım mı yazıyorum yoksa yazmıyorum.....

incik....papazdan sonra yukarımı asagımı....olayı....kime kilitli....

cemal kasıkcı olayına kilitli.....

nedir bu olay....

1...cemal kasıkcı musluman kardesler üyesidir....türkiye ve qatara cok yakındır....

2...cemal kasıkcı amrikide yasamakta ve washington post gazatasında yazardır.....

3....cemal kasıkcı yasadıgı washington dc dahil heryerde saudi elçiligi varken....türkiyeye gelmiş istanbul suudi konsoloslugunu seçmiştir.....

bunlar görünenler.....ya görünmüyenler.....

dimek ki....GEOPOLİTİC te önemli bir dönüm noktasındayız....işte bu ya 148 000 endekse....yada 70 000 endekse tasıyacak bizi...

efenim....konu net mi.....hayırrrr....net olsa idi bizim ayvagöbekli ile yetkisiz komutan....yani ögrencilerim....bu konuyu soyulmus tavuk gibi ayaklarından tutar....cılkı çıkıncaya kadar sallardılar....SALLIYAMAMIŞLAR....

Dimek ki konuya....ustanın parnak basması icipediyor.....ögrencileri asmış....

ögrencilerime bi kopye vereyim....baskan trumandan baskan trumpa 70 yıl oldu....baskan truman yeni DÜNYA DÜZENİNİ KURDU.....bu düzen 70 yıl dünyayı düzdü....SORUDA SU....dünyayı bundan sonraki 70 yılda hangi düzen....DÜZMELİ.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        123100 cortt
                        124250 ilave
                        mal 123650

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

aslında....balık tutmak üçün suyu bulandırmaya gerek yoktu....FEKAATTT SU CAMURLU....kuzu temkinli....düşüş boyunca aldıgım paralardan bi tek gurusunu geri gaptırırsam namerdim demişti bi kerem....ha ha ha....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• freeyourmind
                            Katılımcı
                            • 12 Mart 2016
                            • 198

Kuzu hocam, çaktık Tüpo'ya shortu. Aman diyim yatıyor mu bizim simülasyon 😊

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• badapin
                              Seyirci Üye
                              • 27 Haziran 2009
                              • 50

THY katarlılara 15 milyar dolar civarına satılmış diye bir söylenti var. Bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba?

Yorum

• Misafir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information