önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

kuzu hocam ;binlerce teşekkür, dehşet verici bakış acınız. sanki bir seyler ters gidiyor.satıcılar bir hata yapıyor olabilir mi.

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      şerefine ulen....allaha reva mı...ben tek basıma içiyorum...siz birlikte.....kader utansın....hemide ömrümün son deminde...

..burnumda tütüyorsunuz....sizleri çok özlüyorum....bazen sarhosken....aglıyorum....sizlersiz gecirdigim günler için....bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....

saolun varolun....

ehhh bende essek degilim ya....al ne istediysen verdim.
      Afiyet olsun. Sağlıklı nice yılların olsun...
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Afiyet olsun. Sağlıklı nice yılların olsun...
        saol hocam....tekrar dogacımı bilsem....yüce rebbimden...benide senin gibi kibar....düzgün....bi insan olarak yaratsını dilerdim....çok pis herifim yaaa....beni bele yaratarak cezalandırdı.....ha ha ha

şimdi öbürleri....karpuz mötlüyü....çıldırtıyordur....bu yazdıklarımla....deyyyuzlar düşene bi tekmede onlar furur hep...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• freeyourmind
          Katılımcı
          • 12 Mart 2016
          • 198

şerefine ulen....allaha reva mı...ben tek basıma içiyorum...siz birlikte.....kader utansın....hemide ömrümün son deminde...

..burnumda tütüyorsunuz....sizleri çok özlüyorum....bazen sarhosken....aglıyorum....sizlersiz gecirdigim günler için....bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....

saolun varolun....

Kuzu hocam büyüksün, hakkın ödenmez.

Şerefine...🍷🍷🍷

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu hocam büyüksün, hakkın ödenmez.

Şerefine...������

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

şerefine bitanem....güzel kardeşim.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 709

..bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....
              Bir pisliğini biz görmedik , hakedenler fazlasıyla görmüştür

saol hocam....tekrar dogacımı bilsem....yüce rebbimden...benide senin gibi kibar....düzgün....bi insan olarak yaratsını dilerdim....çok pis herifim yaaa....beni bele yaratarak cezalandırdı.....ha ha ha
              aksine senin kadar düzgününü ve delikanlısını görmedim
              Afiyet olsun , sağlıcakla.
              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bir pisliğini biz görmedik , hakedenler fazlasıyla görmüştür

aksine senin kadar düzgününü ve delikanlısını görmedim
                Afiyet olsun , sağlıcakla.

ulen aglattın beni namıssız....seni çoookkkk seviyorum....çoookkkk.....

Yorum

• mesut72
                  Katılımcı
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 171

analogy 1....

not...HESABINI YAPARKEN....bunda sıkışmış yatırımcının GARAN ı satacagını unutma....bıst 30 a korrelasyonla gec....bunda ve garanda...

not 2...papazı nasıl kullanacak....satacak....çünki papaz nedeniyle kimse korkudan acıga satamaz shortluyamaz...bi tek o yapar...

not 3....sende 1 milyon lot bu kaart ossun....yüzde 100 bedelli derse...ne kadar para ödemen gerektigini hesapla....varmı paran ona bak....FONLAR SUANDA BU HESAPTALAR....NEREDE....tüm özel pankalarda....halki...evkaf....exim....devlete tahvil sattı...10 milyar tl sermayelerine para eklediler....bunlarda yapacak....
                  Sn.Kuzu 2018 de bedelli sermaye artırımı yapmış yapıkredi yeni bir bedelli sermaye artışına gidebilir mi? Eğer gitmezse garandan ve diğer bankalardan çıkacak paranın yapıkrediye gireceğini ve yeni dip görüldükten sonra başlayacak çıkışın yapıkredi ile olacağını söyleyebilmek mümkün mü?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

mesudum....

üç devlet bankası....halk vakıf ve exim....bunlara devlet 10 milyar tl verdi...TAHVİLLERİNİ ALDI....1.66 MİLYAR DOLAR BU...

TÜM ÖZEL PANKALARDA.....aynı durumdalar....yapman gereken hesap su....bu üç devlet pankası 1.66 milyar dolarla kurtuluyorsa....diger özellerin tümüne kac milyar dolar gerekiyor....16.6 milyar dolar mı....misal on katı....ve bu parayı kim verecek.....SORU BU....

papazmış....gülcemalmış....cübbeliymiş.....GEC ONLARI.....

AKINCIYI GÖREVLENDİRDİM....senin pankayla ilgili.....o yarın bilgileri döşer bana.....kendisi bankacı ve çok üst düzey bankacı kankası...

sana özeline bilgi yollarım....

Yorum

• Titrettin
                      Aktif
                      • 20 Aralık 2016
                      • 318

bedelliye katılarak yatırdığımın iki katını kaybettim. zarar ettim... az bir şey kaldı. şimdi diyecekler bana gel ikinci kez katıl...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bedelliye katılarak yatırdığımın iki katını kaybettim. zarar ettim... az bir şey kaldı. şimdi diyecekler bana gel ikinci kez katıl...
                        ben sana sat demiştim....üstü kapalı....dinlemedin namıssız....yedek akcen varmı....artık sakın satma....ne yap ne et...para bul.

Yorum

• AmurTemur
                          Katılımcı
                          • 06 Ekim 2012
                          • 120

saolun varolun....

Üstad sizin ne pisliğiniz oldu ki, aksine insanlara ışık oluyorsunuz.....Örn ben temelciyim,trend takip ederim.Kendime yetecek teknik analiz bilgim de var..

Ama sizin Strateji kurmam da çok büyük katkınız oluyor...Ayrıca bir çok bilgiyi nükteli şekilde aktarıp,gülmeyen bir insanı bile güldürebiliyorsunuz...

Benim siz de gördüğüm kimseyi kırmamaya çalışan,şayet istemeden bir anda kırarsanız da beş dakika sonra gönlünü almak isteyen duygusal bir yapınız var...

Kin tutmayan,affeden,dünyanın fani olduğunun farkın da olan ve çabuk diyalog kuran bir yapınız var...

Sizin gibi insanların kendinden başka kinseye zararı olmaz.İnsanlara bırakın zararı büyük faydanız var.....

Ben sizi endeks 100 bin üstün de takip etmeye başladım strateji kurmam da çok büyük katkınız oldu.

Sizin yaptığınız katkıyı işlem yaptığım,komisyon kazandırdığım kurumlar yapamıyor,çünkü o yetenekte insan istihdamı yok kurumlar da.

Kısa ve öz olarak bende hakkınız var.

Yorum

• celme
                            Katılımcı
                            • 31 Temmuz 2008
                            • 152

o aracı kurumdaki adam!!! tartışmalara yol açan kredili malı niye almıştı...potansiyeli görüp bildiği için mi...orada yardım amacındaydı...ertesi gün kazanmış olabilir bunun hiçbir önemi yok...kaybedebilirdi de...garantisi mi var bu işin...işte o yardım eden adamın nasıl bir kalbe sahip olduğunu o olay çok net bir biçimde ortaya koymuştur...sevgi ve saygılarımla kuzu ağabeyim...saol varol!!!
                            kuzufun

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1921

elimizdeki ykbnk lara da bedevadan analiz geliyor..
                              oh oh ohh..

ahahaha..:P

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

yaktın beni....

pazar günü benim yazlıkta toplanıyoruz...

seninle birlikte içecegiz skypie büyük ekran....

istediklerini gönderdim....naci nin cok selamı var,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information