önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Afiyet olsun. Sağlıklı nice yılların olsun...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşerefine ulen....allaha reva mı...ben tek basıma içiyorum...siz birlikte.....kader utansın....hemide ömrümün son deminde...
..burnumda tütüyorsunuz....sizleri çok özlüyorum....bazen sarhosken....aglıyorum....sizlersiz gecirdigim günler için....bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....
saolun varolun....
ehhh bende essek degilim ya....al ne istediysen verdim.
Yorum
-
saol hocam....tekrar dogacımı bilsem....yüce rebbimden...benide senin gibi kibar....düzgün....bi insan olarak yaratsını dilerdim....çok pis herifim yaaa....beni bele yaratarak cezalandırdı.....ha ha hasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyet olsun. Sağlıklı nice yılların olsun...
şimdi öbürleri....karpuz mötlüyü....çıldırtıyordur....bu yazdıklarımla....deyyyuzlar düşene bi tekmede onlar furur hep...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam büyüksün, hakkın ödenmez.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşerefine ulen....allaha reva mı...ben tek basıma içiyorum...siz birlikte.....kader utansın....hemide ömrümün son deminde...
..burnumda tütüyorsunuz....sizleri çok özlüyorum....bazen sarhosken....aglıyorum....sizlersiz gecirdigim günler için....bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....
saolun varolun....
Şerefine...🍷🍷🍷
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam büyüksün, hakkın ödenmez.
Şerefine...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
şerefine bitanem....güzel kardeşim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bir pisliğini biz görmedik , hakedenler fazlasıyla görmüştürkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....
aksine senin kadar düzgününü ve delikanlısını görmedimkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol hocam....tekrar dogacımı bilsem....yüce rebbimden...benide senin gibi kibar....düzgün....bi insan olarak yaratsını dilerdim....çok pis herifim yaaa....beni bele yaratarak cezalandırdı.....ha ha ha
Afiyet olsun , sağlıcakla.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir pisliğini biz görmedik , hakedenler fazlasıyla görmüştür
aksine senin kadar düzgününü ve delikanlısını görmedim
Afiyet olsun , sağlıcakla.
ulen aglattın beni namıssız....seni çoookkkk seviyorum....çoookkkk.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn.Kuzu 2018 de bedelli sermaye artırımı yapmış yapıkredi yeni bir bedelli sermaye artışına gidebilir mi? Eğer gitmezse garandan ve diğer bankalardan çıkacak paranın yapıkrediye gireceğini ve yeni dip görüldükten sonra başlayacak çıkışın yapıkredi ile olacağını söyleyebilmek mümkün mü?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranalogy 1....
not...HESABINI YAPARKEN....bunda sıkışmış yatırımcının GARAN ı satacagını unutma....bıst 30 a korrelasyonla gec....bunda ve garanda...
not 2...papazı nasıl kullanacak....satacak....çünki papaz nedeniyle kimse korkudan acıga satamaz shortluyamaz...bi tek o yapar...
not 3....sende 1 milyon lot bu kaart ossun....yüzde 100 bedelli derse...ne kadar para ödemen gerektigini hesapla....varmı paran ona bak....FONLAR SUANDA BU HESAPTALAR....NEREDE....tüm özel pankalarda....halki...evkaf....exim....devlete tahvil sattı...10 milyar tl sermayelerine para eklediler....bunlarda yapacak....
Yorum
-
mesudum....
üç devlet bankası....halk vakıf ve exim....bunlara devlet 10 milyar tl verdi...TAHVİLLERİNİ ALDI....1.66 MİLYAR DOLAR BU...
TÜM ÖZEL PANKALARDA.....aynı durumdalar....yapman gereken hesap su....bu üç devlet pankası 1.66 milyar dolarla kurtuluyorsa....diger özellerin tümüne kac milyar dolar gerekiyor....16.6 milyar dolar mı....misal on katı....ve bu parayı kim verecek.....SORU BU....
papazmış....gülcemalmış....cübbeliymiş.....GEC ONLARI.....
AKINCIYI GÖREVLENDİRDİM....senin pankayla ilgili.....o yarın bilgileri döşer bana.....kendisi bankacı ve çok üst düzey bankacı kankası...
sana özeline bilgi yollarım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben sana sat demiştim....üstü kapalı....dinlemedin namıssız....yedek akcen varmı....artık sakın satma....ne yap ne et...para bul.Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbedelliye katılarak yatırdığımın iki katını kaybettim. zarar ettim... az bir şey kaldı. şimdi diyecekler bana gel ikinci kez katıl...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Üstad sizin ne pisliğiniz oldu ki, aksine insanlara ışık oluyorsunuz.....Örn ben temelciyim,trend takip ederim.Kendime yetecek teknik analiz bilgim de var..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşerefine ulen....allaha reva mı...ben tek basıma içiyorum...siz birlikte.....kader utansın....hemide ömrümün son deminde...
saolun varolun....
Ama sizin Strateji kurmam da çok büyük katkınız oluyor...Ayrıca bir çok bilgiyi nükteli şekilde aktarıp,gülmeyen bir insanı bile güldürebiliyorsunuz...
Benim siz de gördüğüm kimseyi kırmamaya çalışan,şayet istemeden bir anda kırarsanız da beş dakika sonra gönlünü almak isteyen duygusal bir yapınız var...
Kin tutmayan,affeden,dünyanın fani olduğunun farkın da olan ve çabuk diyalog kuran bir yapınız var...
Sizin gibi insanların kendinden başka kinseye zararı olmaz.İnsanlara bırakın zararı büyük faydanız var.....
Ben sizi endeks 100 bin üstün de takip etmeye başladım strateji kurmam da çok büyük katkınız oldu.
Sizin yaptığınız katkıyı işlem yaptığım,komisyon kazandırdığım kurumlar yapamıyor,çünkü o yetenekte insan istihdamı yok kurumlar da.
Kısa ve öz olarak bende hakkınız var.
Yorum
-
o aracı kurumdaki adam!!! tartışmalara yol açan kredili malı niye almıştı...potansiyeli görüp bildiği için mi...orada yardım amacındaydı...ertesi gün kazanmış olabilir bunun hiçbir önemi yok...kaybedebilirdi de...garantisi mi var bu işin...işte o yardım eden adamın nasıl bir kalbe sahip olduğunu o olay çok net bir biçimde ortaya koymuştur...sevgi ve saygılarımla kuzu ağabeyim...saol varol!!!kuzufun
Yorum

Yorum