simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
GENEL GRAFIMIZ BU....bunda....iki yer önemli.....tekrar 0.80 ve oradan 2.0.....veya 0.50 ye iniş ve oradan 2.0.....0.50 KESİN MAL AL 10 YIL YAT YERİ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
BUGÜNKİ DİBİ YARIN ZİYARET EDER....VE tulum giydirmeye baslarsa.....yarın ki dip aynı zamanda cok kısa LONG OL yeridir....
unutmayın....YEDDİ CEDDİNLE MALDA....eski yazılarımı bulun....HER 5000 PUVAN VİOP DÜŞÜŞTE....nötr kalma sarttır....ELDEKİ PARA COK...mötü saglama alacaksın....sonra tekrar bölüm bölüm girip....ANA HEDEFİN NEYSE ONA OYNUYACAKSIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoluydum....yeddiceddimle furustum iki gün....bugün ara verdim....
KENE de son durum ne idi....
elde....
124 000 iki kademe mal.....
126 000 tek kademe mal vardı.....bunlara ilaveten 127 700 lerden yeddi ceddimle piramitler vardı....
bu gün....tümünü....123 000 lerde kapadım zabah.....suanda nötrüm....KARI ALDIM.....
yarın yeniden FURUSMAYA BASLIYACAGIM.....karı niye almak gerekiyor....TULUM CIKAR....TULUM GİYDİR kuzu kuralı nedeniyle...
bu kuralımda....asagıdaki ihtimal ya vardır....yada yoktur.....ama varsayı önemsemem gerekiyor....çünki tüm paramla oynuyorum...PİRAMİTLİYORUM....
ŞİMDİ NÖTR....kar cebde.....yarın 97 500 izlememde.....yeniden furusma düzeni kararı verecegim....
ihtimal su....COK KISA VADE....üç gün....

ADI....TULUM CIKAR....TULUM GİYDİR....15 000 puvanlık bıst 30 düşüşünden önce uygulanır...son gittigi yerden 15 000 puvan şellele seklinde düşer....
ardından bu olur.....
how to take screenshots
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu dan sevgilerimle....güzel dostlarım....
sayın SİMURG....
muhtesem bi graficcidir....hocayı zorlayın....dolar grafları assın....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn. kuzunun olduğu yerde grafiklere çok fazla ihtiyaç yoktur aslında.Teknikçiler, stoplos ve destek- direnç kovalayarak para kazanma peşindedir. Bu kısa hamlelerde iş görse de uzun vadede çok kazançlı olmadığını söyleyebilirim. Sn kuzu'nun makro yorumları eşliğinde ve onun bakış açısıyla tekniği birleştirmek emin olun çok daha büyük kazançlar getirecektir. Bunu bizzat deneyimleyen biri olarak kendisine şükranlarımı sunuyorum. Türkiyedeki ekonomist olarak bildiğiniz onlarca yazar ve tv yorumcusunun, sn. kuzunun yanında esamesi bile okunmaz. Bu sebeple hiçbir ekonomi kanalı izlemem, yazarı okumam.Sn kuzu'nun makro yorumları ve çizgiler birleşince müthiş bir bilgi ortaya çıkıyor. Bu da bana yetiyor.Değerli dostlar, işim gereği uzun zamandır paylaşım yapamıyordum. Lakin kafalarda soru işaretlerinin bol olduğu bu dönemlerde kendi bakış açımı ortaya koymaktan mutluluk duyarım.Keyborsaya sahip çıkın. Burası sizin bilgi dolusu eviniz.Sn. kuzu da bu bilginin yegane kaynağıdır.Sevgiler selamlar.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu dan sevgilerimle....güzel dostlarım....
sayın SİMURG....
muhtesem bi graficcidir....hocayı zorlayın....dolar grafları assın....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBUGÜNKİ DİBİ YARIN ZİYARET EDER....VE tulum giydirmeye baslarsa.....yarın ki dip aynı zamanda cok kısa LONG OL yeridir....
unutmayın....YEDDİ CEDDİNLE MALDA....eski yazılarımı bulun....HER 5000 PUVAN VİOP DÜŞÜŞTE....nötr kalma sarttır....ELDEKİ PARA COK...mötü saglama alacaksın....sonra tekrar bölüm bölüm girip....ANA HEDEFİN NEYSE ONA OYNUYACAKSIN....
ziyaret etti....TEKNİK TAKILIYOR.....destegi kırmıyorum enflasyona ragmen deyiyo suan.....YARIN RENGİNİ BELLİ EDECEK....NÖTR DEVAM...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NE DEDİM YA TULUM GİYDİRECEK.....yada tek günde 3000 puvan düşecek.....buna yarın karar verecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
ne diyordular....bana ne dolardan...cıkarsa cıksın...beni ilgilendirmez....şimdi ilgilendirmiye basladı yawrileri ENFLASYON tl de yüzde 25.....dün 100 tl ye aldına bugün 125 tl ödeyince....maas tl de aynı....aklı basına gelir....işten cıkarılmışsa....geliride yok ki ödesin....bu 6 ay sürer demiştim...HASAR TESPİTİ RAPORUMDA.....şimdi ekimde işten çıkarmalar baslar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne demiştim....borsa 122 000 ken....devletin turk oligarsi ile bir olup borsayı 3 ayda 50 000 e basması şart....PUTİN böyle yapmıştı....
yapmadılar....bıraktılar cıtı takasa.....oda acıga satısla 3 milyar dolar kar etti....takasıda hala aynı....yakında artar bile...
unutmayın....MALIN COGU KİMDEYSE....DÜŞÜŞTE TEK BÜYÜK KAR EDEN ODUR....iş bittimide mal gene onda toplanır....
sonra 6 ayda borsayı düştügü yere basar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne demiştim....borsa 122 000 ken....devletin turk oligarsi ile bir olup borsayı 3 ayda 50 000 e basması şart....PUTİN böyle yapmıştı....
yapmadılar....bıraktılar cıtı takasa.....oda acıga satısla 3 milyar dolar kar etti....takasıda hala aynı....yakında artar bile...
unutmayın....MALIN COGU KİMDEYSE....DÜŞÜŞTE TEK BÜYÜK KAR EDEN ODUR....iş bittimide mal gene onda toplanır....
sonra 6 ayda borsayı düştügü yere basar....
ARA TRENDEYİZ....bak alttaki daireye ne diyor....CITI acıga satıslarını geri aldı diyor....ANLAMI...mötüne beton dök...bende döktüm....
image free host
Yorum
-
ARA TREND bitiş işaretleri nelerdir kuzu....bunnarıda yaz....yazacagım ula....daha var oraya....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum