kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kuzu üstadım sen mükemmel bir adamsın . Hem karakter olarak hem bilgi olarak, inan yakında olsan el öpmeye gelirdim maşallahın var. sevgiler saygılar.
not: Para ve bilgi sana yakışıyor be üstadım, parayı yemesini bilgiyi dağıtmasını da biliyorsun.
Yorum
-
Kuzu abim..
Sen üniversitesin..
Ben senden yıllar evvel mezun oldum..Çok eski takipçinim.. Şimdi doktora yapıyorum.. Kuzu bu Boru deeel..
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazar günü....dolar almanı tavsiye etmem....tl de yuzde 25 faiz var....ben ondayım....aylık vade yap....
bi ön bilgi vereyim....türkiyeye fecii dolar girişi olacak....detayı şimdi yazmam...yayılır.
basında okudugun....duydugun...hersey yalan....hiçbirine inanma....HESAP YAPACAKSIN HEP....hesap....hesap...hesap.
dolar-tl esit 8 pangınot dedin....diyelim dedin....hesapla bakiimmm onu alacak kadar tl kimde var....yok ki.....tl yok ki....
DENGE....hesapla bulunur....onuda kuzu yapar....o hesap üçünde çoookkk yaygın bilgi selinde olmalısın ki herseyi hisaba koyasın...
misal dün bir yorum verdim....borsa tl de 70 000 e düşecek diye....o oraya düştügünde dolar-tl kac olacak bilionnu...5.5 olacak...bak herkesin bildiginin 180 derece zıttındayım....hesap....hesap....hesap.
TÜM ŞİRKETLER TÜRKİYEDE BEDELLİ SERMAYE ARTIRACAK....bu piyasada tl bırakmaz ula....
turkiyedeki yabancı şirketler ve yabancı pankalar sermaye artıracak....bu dolar getirir ula...
bunu bi tek kuzu görür ve bilir....
sevgili knife....
bu yazdıklarım....hükümetin tl basıp önüne gelene vermesi halinde gecersizdir....yaparsa...dolar-tl esittir 12 pangınot olur...
sakın unutma.....doları yukarı basan türk lirasıdır.
SORU 1....TÜRK BORSASININ YÜZDE KACI YABANCI TAKASTA....cugap yüzde 65 i....bıyıklı bıyıksız....diyelim bu takascılarda 20 milyar dolar mal var.....YUZDE 100 BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI DEMEK.....bu takascıların 20 milyar dolar getirmeleri demektir....yada bedelliye katılmaz parası 10 milyar dolara iner....BU BORSAYI 70 000 E ÇAKAR.....
SORU 2.....TURK BORSASININ YUZDE 35 İ YERLİDE....bu 12 milyar dolar eder....yani 78 milyar TL eder....yüzde yüz sermaye artırımında bu usaglar ya 78 milyar tl ödeyecek yada bedelliye katılmıyacak....parası 39 milyar tl ye düşecek....
not...rakkamlar yuvarlak....
işte bunlar hesap ve kitaplar....ve konulması veya bulunması gereken paralar.....
not 2....dolar-tl 7 nin üstüne cıkarsa....bedelli sermaye artırımı yuzde 150 ye gider....
not 3....2013 de dolara girip 1.70 lerden yattım....4 yıl....4.60 a gidecek dedim...4.50 ye geldik bozdum...eger hükümet burada önerdiklerimi yapsaydı....bugün dolar-tl 4.60 olurdu....bunda ise kimsenin sermaye artırması gerekmiyordu....ne diyordum hep 4.60 ı asarsak felaket olur diyordum....şimdiki yazdıklarım felaketi anlatıyor....BEDELLİ SERMAYE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Fersah fersah Sn. Kuzu 🚀kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu size bir ay önce yazdım....şimdi gündemde....kac adım öndeyim ulen....siz sayın adımlarımı....
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Yorum
-
sevgili kuzu muthis ongorulerin icin tekrar tebrikler. fazla yazmasam da herkes gibi ben de buyuk bir zevk ve merakla tum yazdiklarini okuyorum. gorunmeyeni gormemizi saglamak adina gosterdigin caba icin kendi adima tesekkurlerimi sunuyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazar günü....dolar almanı tavsiye etmem....tl de yuzde 25 faiz var....ben ondayım....aylık vade yap....
bi ön bilgi vereyim....türkiyeye fecii dolar girişi olacak....detayı şimdi yazmam...yayılır.
basında okudugun....duydugun...hersey yalan....hiçbirine inanma....HESAP YAPACAKSIN HEP....hesap....hesap...hesap.
dolar-tl esit 8 pangınot dedin....diyelim dedin....hesapla bakiimmm onu alacak kadar tl kimde var....yok ki.....tl yok ki....
DENGE....hesapla bulunur....onuda kuzu yapar....o hesap üçünde çoookkk yaygın bilgi selinde olmalısın ki herseyi hisaba koyasın...
misal dün bir yorum verdim....borsa tl de 70 000 e düşecek diye....o oraya düştügünde dolar-tl kac olacak bilionnu...5.5 olacak...bak herkesin bildiginin 180 derece zıttındayım....hesap....hesap....hesap.
TÜM ŞİRKETLER TÜRKİYEDE BEDELLİ SERMAYE ARTIRACAK....bu piyasada tl bırakmaz ula....
turkiyedeki yabancı şirketler ve yabancı pankalar sermaye artıracak....bu dolar getirir ula...
bunu bi tek kuzu görür ve bilir....
sevgili knife....
bu yazdıklarım....hükümetin tl basıp önüne gelene vermesi halinde gecersizdir....yaparsa...dolar-tl esittir 12 pangınot olur...
sakın unutma.....doları yukarı basan türk lirasıdır.
yukarda alintiladigim yazilarin ile daha once verdigin dolarin imf'li cozumde 8.30 ile imf'siz cozumde 10.30 beklenti rakamlarini nasil yorumlamamiz gerekiyor.
Yorum
-
Ya sen pirimizsin oludukça mest oluyom valla👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu haftanın grafını kim cızdı....KUZU CIZDI....skender uyguladı.....
heeeee deyip imzalayın ulen bu yazının altını...begeni tesekkur beraber....asmam önümüzdeki haftayı haaaa....ha ha ha
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu üstadım sen mükemmel bir adamsın . Hem karakter olarak hem bilgi olarak, inan yakında olsan el öpmeye gelirdim maşallahın var. sevgiler saygılar.
not: Para ve bilgi sana yakışıyor be üstadım, parayı yemesini bilgiyi dağıtmasını da biliyorsun.slumberwillcomesoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abim..
Sen üniversitesin..
Ben senden yıllar evvel mezun oldum..Çok eski takipçinim.. Şimdi doktora yapıyorum.. Kuzu bu Boru deeel..drlector Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFersah fersah Sn. Kuzu ��
Sent from my SM-N950F using Tapatalkkuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili kuzu muthis ongorulerin icin tekrar tebrikler. fazla yazmasam da herkes gibi ben de buyuk bir zevk ve merakla tum yazdiklarini okuyorum. gorunmeyeni gormemizi saglamak adina gosterdigin caba icin kendi adima tesekkurlerimi sunuyorum.
yukarda alintiladigim yazilarin ile daha once verdigin dolarin imf'li cozumde 8.30 ile imf'siz cozumde 10.30 beklenti rakamlarini nasil yorumlamamiz gerekiyor.mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa sen pirimizsin oludukça mest oluyom valla��������������� �
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
degerli dostlarım.....
sayenizde varım.....sizin gibi deger bilecek bilgi düzeyine yükselmiş insanların arasında olmam....BİR AYRICALIKTIR.....gül viranede açmaz.....GÜL....gülü koklamayı bilenler arasında açar.....
ne demiş ceddimiz.....sen gül olda ugruna ötmeyen bülbül utansın.....
ne diyor kuzu......
bırak saraylarda mermer olmayı.....toprak olda.....bagrında GÜLLER yetişsin.....
bu delianlıya göre....papazı dipte karsılıyacak....89 000 de...cuma günü....papaz bırakılırsa 94 000 e tepki koyacak....bırakılmazsa....transit 84 000 eski dip....

devamında....70 000.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ekimde enflasyon az çıkacak.
Reis mckinseye posta koymuş.
Yorum
-
ALEMİN MUTLAK YEGANE KRALI kuzu emmi selamlar
Bütün bu alemin senin ender insanda bulunan üst düzey samimi ,engin bilgi ve tecrübe dolu paylaşımlarından dolayı sana gönül borcu var ve fakat senin de seni baş tacı yapan bütün bu aleme gönül borcun var ,senin özel yazmak gibi kendini gizlemek gibi çoğunluk yerine azınlığı tercih etmek gibi bir lüksün yok olamaz da ..Bu ;Eyfel kulesini gizlemek,Piramitleri gizlemek,Büyük okyanusu parsellemek gibi bir şey ..yani "oluru olmayan" bir şey ..daha evvel bu konuda uyarıldın bu ikinci oldu ..ikinci defa uyarılmak sana yakışmadı...bir daha umuma kapalı yazdığını görmeyiz umarım.
Sevgiler saygılar
Yorum
-
haftaya halka acacıgım ata....neleri kaçırmışlar görsünler.....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İşte seni bunun için çok seviyorum .. Rakıyı güzel içiyorsunkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftaya halka acacıgım ata....neleri kaçırmışlar görsünler.....ha ha ha
Şerefe
Yorum
-
Sn.Kuzu merhaba.Bir süredir incelediğim ve içinden çıkamadığım bir konu var.Arjantin Merval ve Rus Moex.Her ikisi de para birimlerinin devalüe olduğu dönemde bizim gibi dolar bazlı (Rus RSTI) sert düşüşler yaşamış ancak endekslerine kendi bara birimleri bazında baktığımızda %35 lik rallilere imza attıklarını görüyoruz.Sizin 2014-2016 döneminde Putin ve Rus Borsası RSTI yorumunuzda dolar bazlı endeks düşmüş ancak Moex yani Ruble bazlı endeks %40 ralliye imza atmış.Daha önce bahsettiğiniz kemikleşmiş enflasyon sürecine girersek borsa için hedef 130.000 vermiştiniz.Şimdi aklımı kirleten bu bilgileri nasıl yönetmem gerekiyor.
Enflasyona endeksli baktığımızda ısrarla bu kadar olumsuzluğa rağmen 90.000 lerin aşağı bırakılmamış olması acaba tamamen bu nedenli mi? Yoksa ısrarla aylardır beklediğimiz 70.xxx lere çöküş bahsettiğiniz bedelli sermaye artışları ile mi gelecek? Ben daha da bu işin içerisinden çıkamıyorum.
Yorum
-
Kuzu
MerkezBankası'na göre,12 ayda 181 milyar $'lık borcun çevrilmesi gerekiyormus..
Bu, ayda 15 milyar $'lık borç bulmak demek.
Akbank'ın yaptığı gibi daha yüksek faizle belki bulunur.(Libor+275 bps)
Ama bu faiz cökertmezmi? . TR borca sıkıştıkça içeride dövizin tirmanmasi kacinilmazmi..?Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
Yorum