önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdilik bu gaddin yeter.....haftaya ara trendden cikacagiz....ikinci büyük dalga düşüşe girecegiz....122 den 84 e birinci dalgaydı...neaddin düştük....yüzde 30.....ikinci dalga tepesi kac 100 000....düş yüzde 30 karpuz ***lüm....ne ediii...70 000....yazıyla yetmişbin....al sana revizyon....tembel sülük ppppezevenggg....

irahatladın nı.....ha ha ha
    kuzu başkan biz 86.000 de mala girdik endeks 70 bine düşerse hisseler yari fiyatina gelir beklemeye devammi yoksa satip nakitemi geçmeli..

sanki kuzu başkan bugün bankalar %5 yaparsa döndük yukarı demek benim görüşüm. 93.000 altına gelmediğimiz müddetçe halen umut var malda yatmaya devam

Yorum

• Misafir

Situation: Turkish banks main ability to finance C/A deficit and boosting Central Bank reserves are the most important risk facing Turkey and Turkish Banking System over the next 12 to 18 months. Unlike previous economic downturns including 2008/09, for the first time Turkish banking system has sizeable publicly traded USD bonds outstanding, which are now playing a very negative role for Turkish banks’ ability to access FX funding. At the moment, up to 3 year maturity senior USD bonds of Turkish banks are trading with a spread of 750bp to 1500bp, which basically will prevent any short term FX debt rollover for Turkish banks extremely difficult, even including trade finance lines.

Hence, one of the most important challenges to overcome for the Turkish authorities is to rebuild the investor confidence in large Turkish banks, which has to be by moving Turkish bank bond spread to reasonable levels, i.e. Turkish Eximbank which is 100% state owned and gets over 50% of its funding from Central Bank, its bonds are now trading over 350bp over Turkey Sovereign, which used to be 50bp to 100bp before the recent market volatility.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gecen hafta vermiştim....bu grafic ve benzeri versiyonları....

[/QUOTE][/QUOTE]

alttan ikinci ok bugündü

asagı inip dönüp gelip artı kapatması lazım....öyle yapıyor...kaldı tek ok...en alttaki o pazartesi....

sonrasını....pazar asarım....papaz olayı....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bu haftanın grafını kim cızdı....KUZU CIZDI....skender uyguladı.....

heeeee deyip imzalayın ulen bu yazının altını...begeni tesekkur beraber....asmam önümüzdeki haftayı haaaa....ha ha ha
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

118 den bi daha vurularak maliyet 121 e çekildi
            121 malla long devam çalıda

guzum senin hakkını yiyen benim oğlanın çükünü yesin
            herzamanki gibisin

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Situation: Turkish banks main ability to finance C/A deficit and boosting Central Bank reserves are the most important risk facing Turkey and Turkish Banking System over the next 12 to 18 months. Unlike previous economic downturns including 2008/09, for the first time Turkish banking system has sizeable publicly traded USD bonds outstanding, which are now playing a very negative role for Turkish banks’ ability to access FX funding. At the moment, up to 3 year maturity senior USD bonds of Turkish banks are trading with a spread of 750bp to 1500bp, which basically will prevent any short term FX debt rollover for Turkish banks extremely difficult, even including trade finance lines.

Hence, one of the most important challenges to overcome for the Turkish authorities is to rebuild the investor confidence in large Turkish banks, which has to be by moving Turkish bank bond spread to reasonable levels, i.e. Turkish Eximbank which is 100% state owned and gets over 50% of its funding from Central Bank, its bonds are now trading over 350bp over Turkey Sovereign, which used to be 50bp to 100bp before the recent market volatility.
              bunu size bir ay önce yazdım....şimdi gündemde....kac adım öndeyim ulen....siz sayın adımlarımı....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                118 den bi daha vurularak maliyet 121 e çekildi
                121 malla long devam çalıda

guzum senin hakkını yiyen benim oğlanın çükünü yesin
                herzamanki gibisin

ha ha ha....yörük ali efem.....delianlının hası....

Yorum

• istinyetilkisi
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2016
                  • 273

bu haftanın grafını kim cızdı....KUZU CIZDI....skender uyguladı.....

heeeee deyip imzalayın ulen bu yazının altını...begeni tesekkur beraber....asmam önümüzdeki haftayı haaaa....ha ha ha
                  Şu fani dünyadan gitmeden seninle bir Irakı masası bizede nasip olur inşallah . Sağlık ve mutluluk dileklerimle

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Üstad sizin ne pisliğiniz oldu ki, aksine insanlara ışık oluyorsunuz.....Örn ben temelciyim,trend takip ederim.Kendime yetecek teknik analiz bilgim de var..

Ama sizin Strateji kurmam da çok büyük katkınız oluyor...Ayrıca bir çok bilgiyi nükteli şekilde aktarıp,gülmeyen bir insanı bile güldürebiliyorsunuz...

Benim siz de gördüğüm kimseyi kırmamaya çalışan,şayet istemeden bir anda kırarsanız da beş dakika sonra gönlünü almak isteyen duygusal bir yapınız var...

Kin tutmayan,affeden,dünyanın fani olduğunun farkın da olan ve çabuk diyalog kuran bir yapınız var...

Sizin gibi insanların kendinden başka kinseye zararı olmaz.İnsanlara bırakın zararı büyük faydanız var.....

Ben sizi endeks 100 bin üstün de takip etmeye başladım strateji kurmam da çok büyük katkınız oldu.

Sizin yaptığınız katkıyı işlem yaptığım,komisyon kazandırdığım kurumlar yapamıyor,çünkü o yetenekte insan istihdamı yok kurumlar da.

Kısa ve öz olarak bende hakkınız var.

tesekkürler bitanem.....

eger kabul edersen seni bu topige moderator yapmak istiyorum....ben herseyi göremiyorum....benim gözlerim ol....

Yorum

• knife
                      Yeni Üye
                      • 14 Eylül 2018
                      • 8

Kuzu ustam yorumlariniz harika emeginize saglik Dolar tl yorum yazabilirmisiniz?
                      Kisa _ orta vade

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Şu fani dünyadan gitmeden seninle bir Irakı masası bizede nasip olur inşallah . Sağlık ve mutluluk dileklerimle
                        olacak tilkim....sizi kumkapıda topluyacam tüm topigi.....mart gibi....orada elveda diyip çekilecegim bu alemden....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

knife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu ustam yorumlariniz harika emeginize saglik Dolar tl yorum yazabilirmisiniz?
                          Kisa _ orta vade
                          pazar günü....dolar almanı tavsiye etmem....tl de yuzde 25 faiz var....ben ondayım....aylık vade yap....

bi ön bilgi vereyim....türkiyeye fecii dolar girişi olacak....detayı şimdi yazmam...yayılır.

basında okudugun....duydugun...hersey yalan....hiçbirine inanma....HESAP YAPACAKSIN HEP....hesap....hesap...hesap.

dolar-tl esit 8 pangınot dedin....diyelim dedin....hesapla bakiimmm onu alacak kadar tl kimde var....yok ki.....tl yok ki....

DENGE....hesapla bulunur....onuda kuzu yapar....o hesap üçünde çoookkk yaygın bilgi selinde olmalısın ki herseyi hisaba koyasın...

misal dün bir yorum verdim....borsa tl de 70 000 e düşecek diye....o oraya düştügünde dolar-tl kac olacak bilionnu...5.5 olacak...bak herkesin bildiginin 180 derece zıttındayım....hesap....hesap....hesap.

TÜM ŞİRKETLER TÜRKİYEDE BEDELLİ SERMAYE ARTIRACAK....bu piyasada tl bırakmaz ula....

turkiyedeki yabancı şirketler ve yabancı pankalar sermaye artıracak....bu dolar getirir ula...

bunu bi tek kuzu görür ve bilir....

sevgili knife....

bu yazdıklarım....hükümetin tl basıp önüne gelene vermesi halinde gecersizdir....yaparsa...dolar-tl esittir 12 pangınot olur...

sakın unutma.....doları yukarı basan türk lirasıdır.

Yorum

• knife
                            Yeni Üye
                            • 14 Eylül 2018
                            • 8

Tesekkur ederim ustam

Yorum

• boş
                              Aktif
                              • 02 Aralık 2008
                              • 253

olacak tilkim....sizi kumkapıda topluyacam tüm topigi.....mart gibi....orada elveda diyip çekilecegim bu alemden....
                              Beni çağırmayanın kaşığı kırılsın )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• mayki05
                                Katılımcı
                                • 14 Mayıs 2008
                                • 92

Bende varım guzuuuu buuuu haşin ve naif

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information