TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Dip not ;

Haziran vade tekrar 85 küsür - 87 küsür aralığını mutlaka öper, öpecektir..

Geçen gördüğü anlık kırmızı aşağı fişek bar değerleri..

Akılmızda bulunsun.. Unutmayalım, unutturmayalım.. )

Saygılar, selamlar, iyi trade'ler..

Yorum

• Misafir

Sarımsaklasak damı ?.. saklasak ?, yoksa ? ... mı?.

)

Yorum

• Guerra
        Kadrolu
        • 02 Ağustos 2011
        • 5596

Yorum

• Misafir

6 kademe tam poz longların 2 kademesi 98,1 civarı orti kawrıldı..

Kalan longlar bizim, haydi Yellen'meli..

Az Vak kurumsal kalmıştı, devam..

Şeker11emeRica ilave az daha long'sal aynen..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yatirim danismanligi nedir....

mal aldim.....alin...alin...daha almadiniz mi....

mal sattim....satin satin.....daha satmadinizmi....

bu yatirim danismanligidir....VE FORUM VE YONETIMI SUC ISLIYOR DEMEKTIR....BUNA IZIN VERIRSE...

GERIYE DONUN BU TOPIGI OKUYUN....aynen yatirim danismanligi....bin defa uyardim...yapamazsin bunu diye...foruma ceza kestirip ve forumu kapattirir bu yaptigin diye...dinliyen yok...cunki celik cocuk....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

on yildir...bu forumu gozumuz gibi koruduk....emek verdik....biraz saygi duy yaw...

gel icine et diye ugrasmadik ki....bunca yil....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sadrazam
                optimist
                • 21 Mayıs 2010
                • 228

ABİ;

ne eksperi senin onu tanıdığın kadar tanırım, ne de seni eksperin tanıdığı kadar.

şahsen ben, bu kadar sert ve zor bir dünyada kişisel sıkıntıların kamuoyu önüne taşınmasını ayıp bulurum.
                hırsın, öfkenin; insanın ahlakını değiştirmesine izin vermemenin erdemine inanırım.
                kelimelerin gücünü, istenilirse ne kadar zehirli, kıyıcı, mahvedici olduğunu, üstelik bunun en alasını, en
                acıtanını yapılabileceğini bilen biri olarak hiçbir şey için, (bazen nefsimize uyup kırıp döktüğümüz dostlarımız olsa da)
                hiç kimseyi kırıp dökmeye değmeyeceğine bütün kalbimle inanırım.

orta sınıf ahlakıyla yetişenlerin çok iyi bildiği o vefa duygusuyla, bana benzemeyeni de sevebilmeyi, anlayabilmeyi değerli addederek,
                bu kırıcı üslubunun her iki taraf için de yok edici bir güce dönüşebileceği/dönüştüğü kanaatiyle,
                bu güne var olan hukukunuzu bir kez daha gözden geçirmenizi dilerim.

eğer sizi yöneten terazi vicdan değilse, bu kadar güçlü ve yerleşik bir ifadenin icazetiyle dilediğiniz kadar acılaşabilir, kötüleşebilirsiniz.

takdir sizin...
                -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

sadrazam....sen beni tanirsin....ben sadece...FORUM u tehlikeye atacak hususlara onem veririm....sahsi cekisme olamaz bende....ben onu coktan astim....sen bildin ben bildim olamaz bende....hep yazdim...SADECE SKENDER BILIR....baska kimse bilemez...

istedigim....forumu tehlikeye sokma....dikkat et...yazdiklarim bu yonde...araci kurumlar diyorum...ONLAR ANCAK YATIRIM DANISMANLIGI YAPAR....

BUNUN CEZASI COK BUYUK YAW....kim odeyecek benle simurg....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

istiyorsn....seni bu foruma moderator yapayim....bu hususlari koru...gelsin yazsinlar....

moderatorsan....mudahale etmezsen....sen suclusun....o degil...o bi forum uyesi ve sanal...kim olduguda belli degil....

Yorum

• sadrazam
                      optimist
                      • 21 Mayıs 2010
                      • 228

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sadrazam....sen beni tanirsin....ben sadece...FORUM u tehlikeye atacak hususlara onem veririm....sahsi cekisme olamaz bende....ben onu coktan astim....sen bildin ben bildim olamaz bende....hep yazdim...SADECE SKENDER BILIR....baska kimse bilemez...

istedigim....forumu tehlikeye sokma....dikkat et...yazdiklarim bu yonde...araci kurumlar diyorum...ONLAR ANCAK YATIRIM DANISMANLIGI YAPAR....

BUNUN CEZASI COK BUYUK YAW....kim odeyecek benle simurg....
                      abi bunu desen eyvallah da, ne din mevzusu bırakmışsın ortada, ne ahlak.
                      sen duygusal adamsın bilirim, bi kardeş tavsiyesi olarak al bunları.
                      gerek yok...

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

Pasta yok mu arkadaslar

Yorum

• sadrazam
                          optimist
                          • 21 Mayıs 2010
                          • 228

istiyorsn....seni bu foruma moderator yapayim....bu hususlari koru...gelsin yazsinlar....

moderatorsan....mudahale etmezsen....sen suclusun....o degil...o bi forum uyesi ve sanal...kim olduguda belli degil....
                          abi ben hakkaniyeti sağlayamayabilirim.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

sana guveniyorum ben....seninle kavga ettik...ve birbirimizi tanidik....kabul edersen....benim sana guvenim tam....

benim her yere yetismem zor....uyari aldim mi..gelip okiyorum.....sinirlenip ortaligi dagitiyorum...

Yorum

• sadrazam
                              optimist
                              • 21 Mayıs 2010
                              • 228

sana guveniyorum ben....seninle kavga ettik...ve birbirimizi tanidik....kabul edersen....benim sana guvenim tam....

benim her yere yetismem zor....uyari aldim mi..gelip okiyorum.....sinirlenip ortaligi dagitiyorum...
                              tüm engeller kaldırılacaksa, kabulümdür abi.

Yorum

• Misafir

Yavaş..) yellen'miydi neydi o.. Lavaş..

Dolares, Parite tamam şimdilik.. Yine mi para yapıcaz yaw..

Hayırlısı..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information