TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

"The Satış" anlaşıldı, bu kadarı elde var 1.. Şimdi "alış" sırada.. Sonra umarız

"the testere" var, 'the'sı küçük fakat yine de 'the'lı olabileninden..

Ki öncesinde olacak "alış"ın 'the'sı bile yok..

Piyasa özeti budur.. Herkes gönlünce yaşar ve yaşasın inşallah..

Bol şanslar..

...
    Dış faktörlerde de hâlâ umut var, bu özet'e dair mevcut görüntülerde..

Yorum

• Misafir

Vay.. kuzu gelmiş..

Yorum

• Misafir

Misal parite bir kere 1,067 bile yaksa nefes alırık Dolares falan.. Hayırlısı ile..

Hadi 1,064 bile aynı kefe..

Yorum

• Misafir

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Neyse..
          Sürç-ü lisan ettiysem affola..
          Allah sağlığımızı bozmasın, gerisi nasılsa olur gider..
          Selametle kalın. . .
          Hmm..
          Rica ederiz..
          Amin, öyle derler evet..
          Sende..

Yorum

• Misafir

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            winwin iyisin hoşsun fakat cehennem zebanisi gibiyazıların var... gecen hafta borsa taban acacak diyordun...hatırladınmı..
            bu şekil yanlış...
            ama son yazıların ılımlı güzel...borsayı yıkacaksan bile duzgün yık...apık sapık ipe sapa gelmez yazıların var arada...
            Epey bilmiş haftayla-tabanı sayılır, 'açacak' kısmı hariç olmuş da tabi )..

Bazen hayal sınırlarını zorlar evet ancak aynen son yazıları dediğin gibi..

Yorum

• lonntermsteel

fedden sonra kagitlar yeniden karilir

oyun yeniden baslar

pastada issyat onemmli

ancak long diger ile short diger arasindaki makas acilmadan trend baslamaz

piyasa nasi olursa olsun piyasaya kusmemek lazim cok likit ve bereketli piyasa

ayriyetten ibnenin parasi boktan ucuz

Yorum

• manif
                Matematikçi
                • 16 Ağustos 2011
                • 752

Türk'ün vuruşkan evladı olacaksan, kademeli sıkacaksın mermiyi...Bir kerede şarjörü boşaltırsan problem oluyor.
                Belli bir tecrübe sonunda bunu edindik.
                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Misafir

Ehl-i borsa ve fonumtraklar; burdan mevcut seçime doğru, trade stratejisi olarak;

1) 93-105 aralığını artık olası baz bölge kabul ederek uygun kademelerle; long azalt-bitir, short başla ve arttır..

2) Dönüşüne en azından bi 91-83'ler dahil kademeli short kâr-al, flat'imtrak ve re-strateji bakar-yapar..

Sebep; seçim ekonomisi ve ilgi realiteler..

Tüm diğer olası sürpriz gelişmeleride anca yine bu veya çok benzeri bir şablon üzerinden yedirerek,

el-mecbur'u kadar re-adjust hesaba katarlar..

...
                  Dışarıları vs. beğendim, hiç fena değiller kapanış olarak.. Pzt. itibarıyle the parite de biraz toparlansa herşey daha

uygun olacaktır bizim gibi hali hazırda long'da kalanlara, umarım..

Yorum

• sadrazam
                    optimist
                    • 21 Mayıs 2010
                    • 228

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    üc,beş bin puvana marjin yiyen adam la zaten işim olmaz...ondan borsacıda olmaz..kac sefer yazdım yanınız kuvvetli olmadan borsa oynanmaz...
                    benim yazıma atfen bu yorumu yapmışsınız,
                    beni bilenler bilir, uzun zamandır vobda işlem yaparım, kazandığım da nadir olmuştur.
                    bence şu forumda size birebir uyan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, buna ben de dahil.

günah keçisi aramıyorum, biliyorum ki; bu süreçte bir çok insan yanıldı.
                    hakkınızı helal edin...
                    -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

ne oldu la matem havası etmişssiniz formu ,
                      yemişim piyasayı size bişi olmasın , ama bu gün pis bir hata yaptım mallığıma doymiyim ...

sengit öğleden sonraki verişe 93.500 pasife alış gir 5. kademe,
                      sonra dedim tel mel, gelen giden oluyor iş güç yoğun, bastım aktife 93.800'e aldım,

eskiyide değiştirdim 85.000 lere yazdım iptal olsun kendi kendine diye,
                      (daha doğrusu değiştirdiğimi zannettim).

6. kademeyide vermişler gucağa , gün sonu postasında gördüm.

ne diyim güldüm geçtim. , her şeyde bir hayır vardır

batarızda çıkarızda agalar, ,borsada fırsatlar bitmez, yeterki aç gözlü olmayak.

eksper abi biraz stres testi yiyelim bakalım , arada iyidir
                      tokatlar kendine getirir adamı bu piyasa, çelik çomak olmadığını hatırlatır.
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

Hiç karamsar değilim gelecek hafta için, ancak;

92 veya altında günlük kapanış görürsek 'long arttır, maliyet iyileştir' yerine, tam tersine

1/3 civarı zararına da olsa artık long azaltıp kalan sağlarla yola devam etmeye çalışıcam..

Hani olmasın inşallah da, belki daha aşağılardan 're-long' da düşünmek için..

En kötü kâr-al noktalarımı, even-out'muş gibi değerlendiririm olası yükselişlerde,

ya da daha az bir kâr'a razı oluruz..

Neden olmasın?.. Kaybetmemek ilk kural..

Hiç haz etmem ve çok nadir zararına poz kaparım fakat bu kadarını da mantıklı srateji olarak

görmekteyim..

Şükür iyi kazandık son dönemlerde, öyle hemen çar çur etmeye gelmez..

Yorum

• Misafir

sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          benim yazıma atfen bu yorumu yapmışsınız,
                          beni bilenler bilir, uzun zamandır vobda işlem yaparım, kazandığım da nadir olmuştur.
                          bence şu forumda size birebir uyan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, buna ben de dahil.

günah keçisi aramıyorum, biliyorum ki; bu süreçte bir çok insan yanıldı.
                          hakkınızı helal edin...
                          Helal olsun sadrazam..

Sırf yazına atfen olduğunu sanmıyorum bayım..

Geneledir de biraz öyle, sen, yazın ve herbişey dahil ve bir hatırlatma ve stress atma ba'bında sanırsam..

Onunki de can nihayetinde bayım.., sen, ben, hepimiz gibi..

Yorum

• Misafir

Hâlâ daha barışmıyoz mu Sv. musician, sabr-ı irritation ?)..

Haksızmıydım yani, lafına bile olsa paraları portföyleri katlardık şimdiye yine long olurduk ??

Neyse, kısmet artık..)

Yorum

• musician
                              Aktif
                              • 28 Nisan 2009
                              • 299

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Hâlâ daha barışmıyoz mu Sv. musician, sabr-ı irritation ?)..
                              Küstük mü ki???

Sen olduğun gibi olmaya devam et BEéLLrock kardeşim.

Benim de kusuruma bakma. . .
                              "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                              Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• musician
                                Aktif
                                • 28 Nisan 2009
                                • 299

Son gönderim de bu olsun. . .
                                Fibo %50 ve 377 günlük ortalamadayız..

"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                                Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information