Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
erdemli kardeşim .....neyi neden yaptığımızı göstermişsin.. merak edenler bu grafa bakıp görebilir...ilk vuruşa girişimiz ve son vuruşumuz...hepsi net görünüyor...
Eyvallah ağabey. Faydamız olursa mutlu oluyoruz... Bu seviyeleri başka teknik noktalardan da buldum fakat ortalığı grafa boğmaya gerek yok... Özetle önemli seviyelerdir...
Eyvallah ağabey. Faydamız olursa mutlu oluyoruz... Bu seviyeleri başka teknik noktalardan da buldum fakat ortalığı grafa boğmaya gerek yok... Özetle önemli seviyelerdir...
Siz grafikleri koyun yine de sayın erdemli..
"Boğmak" olarak değil de, gözden kaçırdığımız bir şey vardır belki, biri çıkar bir şey ilave eder, bakış açımız gelişir, belki bilmediğimiz yeni bir şey öğreniriz şeklinde bakalım olaya..
Ben "boğuluyorum" diyen varsa da , kolayı var, "engeller" olur biter.
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum