erdemli.... aynı bana benziyor bu...bunu gör, beni görme... o derece yani...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Abi alemsin hahaa... Fakat bu senden çok bana benziyor. Mintanına kadar gitmiş garibin...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererdemli.... aynı bana benziyor bu...bunu gör, beni görme... o derece yani...
Yorum
-
Özellikle musician kardeşim ve bütün grup arkadaşlarımız için grafiksel büyük resim... Önemli seviyeler yatay çizgilerle verildi.erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaklaşık 10 takvim günü kadar 95-100 bölgesinde yatay yukarı eğilimli bir tepki piyasası analiz ediyorum.
Üst bandı 102-103 lere kadar uzatabilir. Sonrasında karar verecek...
Şu an içinde bulunduğumuz bölgenin üst bandı aynı zamanda yeni yüksekler için karar seviyesi olacak.
En alttaki yatay ise olası bir düşüş senaryosu (şahsen pek ihtimal vermiyorum) için önemli hedef seviyesi.
Yorum
-
bir gün ara ile senaryonun ilk kısmı gerçekleşmiş 2 ci kısma geçmemeli artıkın 95 bin altı kesinlikle açılmamalı longçular için burası hacimle devrildimi kaçınkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster95 sarkma yeridir sarkma burada durmalı vadelide, yok duramazsa 93600 devreye girecektir burayı görürse 95 direnç olarak çalışacak ve derin düşüş var demek olacaktır buda diğer senaryo umarım olmaz longçu kardaşlarım bende poz yok rahatım olanlara allah kolaylık versinoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
günaydın ,takma söylentileri müdür,
bu şerre fsizler fukuşima nükleer reaktör kazasını bile manipüle ettiler,
takmıyordum ama bir akşam detaylı belgesel seyrettim, öyle şeyler söylediler anlattılarki oha deyip pozu kapattığım gibi koptu gitti endeksler.
savaş dediğin hiç söylentisiz başlar,
japonlar bile pearl harbour'u basmadan önce, japon elçisi amerikada barış dilekleriyle gitmiş, güle oynaya iyi niyet dilekleri anlatıyordu amerikalılara,
gerçi haberi yoktu garibimin mal gibim kaldı orda baskından sonra o ayrı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
halil reçber, 80binin üzerinde satış kollayacağım, 69kya gelmeden rahat yok diye tweet atmış..
ben bu adamla dalga geçmiyorum ve de ters indikatör olduğunu düşünmüyorum. son 3-4 yıldır performansı çok çok iyi.. aşağı yukarı hep doğru tarafta kaldı..
akilda bulunsun diye hatirlattim. Beni huzursuz etti.
Yorum
-
doğrudur , ama düşmemiz için önce çıkmamız lazım.
çook ama çoook çıkmamız lazım
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
O zaman önce çok kaybedip sonra çok çok kazanırız..ha haWinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa önce çok düşüp sonra çok çıkarsa?"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum

Yorum