TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • evreninyeri
    Yeni Üye
    • 08 Ağustos 2011
    • 34

sevigili eksper , kendimden ornek vermek istiyorum. Buradaki arkadaslarda bu taktikle seni takip ederlerse tahminimce hicbirzaman kaybetmezler. Oncelikle ben vurus yapmadan once o vurusun degerinin yarisi kadar kenarda para ayırırım. Yani 95000 lik bir vobda 4750 tl eder. Toplamda 5 vurus yapacaksam 5*4750*kontrat_adeti tl mutlaka kenarda bulunmalıdır. Bu banka, faiz ,repo, altın.... gerektiğinde kullanabileceğim bir yerdedir. Borsa yerin dibinede gitse , gerektiğinde vob hesabımı burası ile takviye edip beklerim. Nasıl olsa birgun tekrar eski fiyatına gelecek mantığı ile. Daha fazla kazanacağım diye kontrat adetlerini fazla fazla vurmam. Sayende bu taktikle kaybetme ihtimalim yok. Diger arkadaslarında aldıkları riski analiz edip ona gore seni takip etmelerini tavsiye ederim.

Yorum

• BaBa
      Katılımcı
      • 16 Nisan 2009
      • 159

Sevgili Eksper,Buradaki arıza ilk vuruşta bir çok kişi shortta iken orada longa geçti, hem kazanacaklardı kazanamadılar, hemde kaybettiler. Çift taraflı kebap oldular yani.

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

BaBa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sevgili Eksper,Buradaki arıza ilk vuruşta bir çok kişi shortta iken orada longa geçti, hem kazanacaklardı kazanamadılar, hemde kaybettiler. Çift taraflı kebap oldular yani.
        DOGRUDUR...114 700den bende şortta idim yalnız...kendimide milleti de yaktım demekki...hakkını helal etsinler demekten başka yapabileceğim birşey yok... bu şunu gösteriyor...bundan gayri başkasının aklıyla pozisyona girmesinler...bildiklerini ve inandıklarını uygulasınlar...

Yorum

• musician
          Aktif
          • 28 Nisan 2009
          • 299

Ha ha ha..

Yav güldürmeyin beni, hangi arıza???

Adam 98'den longa girdi, nerede çıkacağını da yazdı..115000!
          Kaçı gördü en yüksek? 114975..
          eee? velevki düşerken kaybetti - ki hala pozda, asla kaybetti denilemez- düşerken para kaybediyor da, ula bu yükselişten aldığı çakıl taşı mıydı??? o para deel mi???

Şunu da söylemezsem içimde kalır, canı isteyen yasaklasın forumdan..

Eksper'le aşık atacaksan, yaptıklarını eleştireceksen, en az O'nun kadar açık açık yazacaksın her şeyi..
          Maçası yiyen anlık yazsın pozunu, ben de bele bele yapıyorum diye..
          Görelim bakalım eleştirmek mi kolay, an be an poz paylaşmak mı..
          Ne güzel memleket!! Ne bi grafik paylaşırsın, ne bir poz paylaşırsın, aldın mı sattın mı bilen yok..
          Ama iş bıdı bıdıya geldi mi en ön sırada!!

Soz sözüm;
          Kimseye cevap vermeyeceğim, üstüne alınan alınsın, yasaklayan da yasaklasın..
          Adamda Peygamber sabrı var, hala dayanabiliyor, ula benim tansiyonum fırladı oturduğum yerde,
          bu ne bee!?!?!?!
          "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
          Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• Guerra
            Kadrolu
            • 02 Ağustos 2011
            • 5596

Yorum

• paradigma
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2009
              • 1088

10 dk icinde 96700 un ustunde kapamamiz lazim yoksa cok iyi deel
              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• Misafir

Selamlar..

Normal dolu trade poz'umuzun net 3.5 katı long'lanmıştık, maliyet fırsatı ve

derin 2 portföy+ düşüşün düzeltmesinde vole hesabı..

96,6-8 aralığı 96,7x orti %23,8 kawırma kâr-al yaptık.. Usta hesabı) perspektif; bu grubun alım orti 94,6 idi..

Gün yükseği 96,9 ve ilavesi 97 olmak üzere iki paket satış emrimiz de bekler..

Hedef %33,33.. kawırma.. Ppk öncesi.. Kalan longlar şimdilik bizde devam..

Yine aynı hesap dersek; maliyeti 95,3'lere çektik ve hâlâ normal poz'umuzun

2,33 katı long poz'da olucaz, şimdilik..

Böylelikle overdose long poz'un 1/3'ü +1,9xx pts üstü yaklaşık +2bin kârla yeni sahiplerine devrolunur..
                ...

Kurumsal hesap 2 banka kağıdımızın %50'si kâr al emir işleminde tahtalarındaydı.. Yarısı gerçekleşti..

Yorum

• Misafir

egelii bayım buralarda.. öbür köyde de yazınca görüyorum..

Bugün kâr-al da yapmış maşallah.. Selamlar, iyi trade'ler dilerim..

Yorum

• Misafir

İşlemler tamam.. Extra bi paketcik daha 97 iştahlıydı kapanışta yolladık..

Long poz %38 kawırma, kalan %62 devam (hâlâ normal trade pozumuzun 2,1x katı +..),

görelim bakalım Ppk'sını piyasamızın.. Ortalamalar vs. pek değişmedi ancak yukardakine göre

lehimize biraz daha iyileşti tabi, poz sakinleştirip kâr'ı kitlemeye çalışıyoruz, olası saçma düşüşleri

nazarı itibare alarak.. Evdeki hesap-çarşı meselesi bazen??, malum..
                    ...

Kurumsal hesap bilare kâr-al miktarı arttırdık.. 2/3 poz kawırma tamam, 1/3 poz 2 banka devam..

Burda trade anlamında mütevazi ve az riskli hareket edicez.. 2 iş günü kârımız ilgi portföydeki

15ay ve 3ay'lık iki ayrı fon girişimizin toplam getirisini geçti bile..

Yorum

• Misafir

Olurda önümüzdeki 8 iş günü (27-Mart sonuna kadar) 99,3-101 aralığı bir şekilde

görülebildikçe tüm kalabilecek longlarımızı ve kurumsal kağıtlarımızı mutlaka kâr-al

ve flat düşünüyoruz.. Üstü kalsın hesabı..

Hatta cesur shortingen gayreti ile o bölgelerden.. Strateji şimdilik böyle..

Mart sonu ve Nisan global satış ayuları görüntüde.. Yarın itibarıyle daha net izlenebilir bu olasılık..

Yorum

• kemal52x
                        Aktif
                        • 11 Ocak 2011
                        • 237

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        DOGRUDUR...114 700den bende şortta idim yalnız...kendimide milleti de yaktım demekki...hakkını helal etsinler demekten başka yapabileceğim birşey yok... bu şunu gösteriyor...bundan gayri başkasının aklıyla pozisyona girmesinler...bildiklerini ve inandıklarını uygulasınlar...
                        Eksper abi benim overall poza ilk girişim seviyesinde ..bundan sonraki her yükseliş para yazar bana.. ilk poza girişde ve daha önceler de de defalarca söyledin, uyardın 10000 puanı göze alacaksın poza yerleşirken diye ...her girilen pozda dakkikasında para yazmaya başlasa parayı koyacak yer bulamayızzz..sanki buradakiler hep para kazanıyor......
                        Kuzu abinin de sizin de poza yerleşmeniz aynı sistem ve siz eski ve iyi dostlarsınız. sizlerin aranızdaki bu iki haftadır süren atışmalarınız, sizleri seven ve sayan , hatta gerçekten gıpta ederek özenerek sizleri takip eden, sizleri kesinlikle kırmak ve üzmek istemeyen ,yazdığınız her cümleyi defalarca okuyan hatta hiç viop la alakası olmayanların bile siteyi takip edip yararlananları ve bilgilenenleri bölüyor.Taraf olmaya doğru gidiyor bu site..Ben bir küçüğünüz olarak sesleniyorum lütfen , para kazanılır kaybedilir...telafisi vardır..kim haklı kim haksız diye de bir neticeye varılmaz çünkü bu dalgalı bir piyasa düne kadar kayıpta olanlar cumaya kadar belki karda olacaklar bilemeyiz ama siz eski dostlar telafisi olmayan bir yola girmeden birbiriniz ile , bizlerde size saygı ve sevgiyle izlemeye takip etmeye devam edelim.

Yorum

• Misafir

İmzamızda da var, ancak neredeyse heryerde bazen de böyle bu hayat yine malesef... ;

"Herdaim aynı tiyatrolar.., malesef."

Yorum

• Misafir

Ofis dışı işlerimizde olucaz.. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim şimdiden..
                            ...

Şeş beş olduk valla iyice, bir gözümüz de yine hâlâ daha Amerikanın şekeri 11 numarada..)
                            ...

Hayırlı trade'ler..

Yorum

• erdemli
                              Yasaklı
                              • 20 Eylül 2009
                              • 132

Arkadaşlar, burada arıza filan yok. Arıza olarak ifade edilen konu beklentiler ile anlık durumun uyuşmaması olsa gerek.

Eksper kimseye pozisyonu açar açmaz kâra geçireceği sözü vermediği gibi başka her hangi bir söz de vermedi. Bizler kendi isteğimiz ve rızamızla onu takip etmeyi seçtik.

Kendim Tophanedeki seans salonunun içinde ve dışarıdaki tezgahlarda hisse alıp satmış bir yatırımcı olarak, bugüne kadar eksper kadar iyi bir trader-yatırımcı tanımadım. Kendisinin karşılıksız olarak burada yazıyor olması şahsen benim için nimettir.

Üstelik burada yazıyor olmanın onun için ekstra bir sorumluluk ve yük olduğu da ayrıca hesaba katılmalıdır. Hele ortalık bunca çöküşçü hengamesinden geçilmiyorken...

Bu vesileyle sevgili ekspere minnet ve teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek isterim.

Yorum

• ANOFEL
                                Yasaklı
                                • 02 Aralık 2009
                                • 131

erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Arkadaşlar, burada arıza filan yok. Arıza olarak ifade edilen konu beklentiler ile anlık durumun uyuşmaması olsa gerek.

Eksper kimseye pozisyonu açar açmaz kara geçireceği sözü vermediği gibi başka her hangi bir söz de vermedi. Bizler kendi isteğimiz ve rızamızla onu takip etmeyi seçtik.

Kendim Tophanedeki seans salonunun içinde ve dışarıdaki tezgahlarda hisse alıp satmış bir yatırımcı olarak, bugüne kadar eksper kadar iyi bir trader-yatırımcı tanımadım. Kendisinin karşılıksız olarak burada yazıyor olması şahsen benim için nimettir.

Üstelik burada yazıyor olmanın onun için ekstra bir sorumluluk ve yük olduğu da ayrıca hesaba katılmalıdır. Hele ortalık bunca çöküşçü hengamesinden geçilmiyorken...

Bu vesileyle sevgili ekspere minnet ve teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek isterim.
                                Benim de yazmak istediğim duyguları dile getrmişsin...Eksper ustam yüreğine ve emeklerine sağlık...teşekkürlerimi sunarım..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information