Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
evettt....gecen 2013 yil basinda....simurga bu forumu devretmesi ucun 65 000 euro teklif edildi....devretme dedim....ve forumu 10 yildir koruduk....simdi....bu topigi ozel yapacagim....kisi basi 200 tlyil odeyenler bu topigi okuyacak....digerleri okuyamiyacak....MUDDET 1 HAFTA....
OKUMAK ISTIYEN ODER....celik cocuk gider....sanal trasci aninda kaybolur....para lem bu....ciddiyete para davet eder...
odeyn bu bolum komple sizin olsun....istediginizi yapin....
ozaman size karisan olmaz....patron siz olursunuz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben oldugum surece bu forumun paraya ihtiyaci yok......para....bagimsizligimizin simgesi icin isteniyor....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Arkadaşlar Eksper abim ile görüştüm. forumdan 2016 ya kadar nedeni belli olmayan sebeblerle yasaklandığı için yazamıyor. Herkes pozisyonunu kendisi takip etsin şimdilik. Bu haftasonuna kadar başka bir yer ayarlanacak.
İyi günler herkese
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum