Selamlar millet iyi olur o işlerin de sonu umarım..(
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm engeller kaldırılacaksa, kabulümdür abi.
tamam...hatirin ucun...tumunu kaldiriyorum...tek istedigim senden...foruma ceza kesmelerine...forumu kapatacak davranislara asla izin verme....bana hemen haber ver...BIZIDE ANLAYIN...YASALAR ONUNDE BIZ SORUMLUYUZ....yazan kisi degil...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili sadrazam....yeni gorevinde basarilar dilerim guzel kardesim...yatirim danismanligi kapsamina girecek...yazarlar uzerindeki yasaklari....isteyin uzerine kaldirdim...
allah yardimcin ossun guzel kardesim....kolay gelsin...ben artik buraya bakmiyorum....sadece senin kararlarini uygulayacagim...karismiyacagim...
boyle daha iyi oldu...daha dikkatli oluruz,,,,,YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
teşekkür ederim abi. iktidara gelmiş çakma siyasetçiler gibi "enkaz devraldık" geyiği yapayım bari.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili sadrazam....yeni gorevinde basarilar dilerim guzel kardesim...yatirim danismanligi kapsamina girecek...yazarlar uzerindeki yasaklari....isteyin uzerine kaldirdim...
allah yardimcin ossun guzel kardesim....kolay gelsin...ben artik buraya bakmiyorum....sadece senin kararlarini uygulayacagim...karismiyacagim...
boyle daha iyi oldu...daha dikkatli oluruz,,,,,
-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
Çok haklısın sayın kuzu. Fed sabırlı ifadesini kaldırınca dolar yukarı basar diye beklerken ifade kalktı dolar göçtü. Bunu kim bilir ve yapar Skender. Yapacak bişey yok tüm kârı cebimizden aldığı gibi birde içerden yedi. Akşam akşam yedik margini oturduk.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersadrazam....sen beni tanirsin....ben sadece...FORUM u tehlikeye atacak hususlara onem veririm....sahsi cekisme olamaz bende....ben onu coktan astim....sen bildin ben bildim olamaz bende....hep yazdim...SADECE SKENDER BILIR....baska kimse bilemez...
Yorum
-
Zaten belliydi bir ters köşe olacağı çünkü kapıcısı da boyacısıda gidip bankadan kredi çekip dolar aldı. Bu armutşarın bi silkelenmesi lazımdı. Ben sizin öngörülerinizden 2.43 e geri çekilme sonrası 3.2 ve üstüne atma olacağına iyiden iyiye inanıyorum şu an olanlardan sonra. Herkese bol kazançlar.
Yorum
-
Sayın Kuzu, çağlayan gibisin, esip gürleyip sakinleşiyorsun, lütfen bir daha bu tür durumlarda beni ara. Yaşıt olmamız hesabıyla iki ihtiyar kafa kafaya veririz. Ben Eksperi eleştirdim, kıskanıyorsun falan dedi, geçip üzerinde durmadım. Biz yaştakilerin ispatlacakları bir şeyin olmaması lazım. Ne olmuşsak olmuşuzdur. Şimdi senden ricam var, son hadisede sen çok yüksek perdeden tepki verdin ve haksız duruma düştün.Eğer düşündüğüm adamsan, başta Eksper olmak üzere herkesten özür dile.
Gözlerinden öperim.
Unutma torunu görmeye 3-4 ayda bir New York'a geleceğim.
Yorum
-
musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSadrazam kardeşim, SENden ricam üyeliğimi sonlandır lütfen...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüyeliğimin sonlandırılmasını rica ediyorum...
En doğrusunu da Rabbim bilir...var ise malum kişilerden hakkımıda helal etmiyorum....
geregi yapildi...gule gule guzel kardeslerim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok haklısın sayın kuzu. Fed sabırlı ifadesini kaldırınca dolar yukarı basar diye beklerken ifade kalktı dolar göçtü. Bunu kim bilir ve yapar Skender. Yapacak bişey yok tüm kârı cebimizden aldığı gibi birde içerden yedi. Akşam akşam yedik margini oturduk.
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten belliydi bir ters köşe olacağı çünkü kapıcısı da boyacısıda gidip bankadan kredi çekip dolar aldı. Bu armutşarın bi silkelenmesi lazımdı. Ben sizin öngörülerinizden 2.43 e geri çekilme sonrası 3.2 ve üstüne atma olacağına iyiden iyiye inanıyorum şu an olanlardan sonra. Herkese bol kazançlar.
bak....bunu skenderden baskasi yapabilir mi....YAPAMAZ....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
burada dow da long du....moshe...dun long pozlarini uctebire indirdi...az oncede beni aradi...GORDUN MU DEDI...BEN BILDIM DEDI....
DEDIMKI....lem durzu sen bildiysen...dun niye pozizyondan ciktin....bilen isen cikmazdin...dogru lem deyip sustu....skender bilir ancak....ne poh yiyecegini...para onda....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum