mukora Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Abi sen bu TEB'in huyunu suyunu bilin mi?? Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizlere pastanız yerin dibini gösterirken dedimki tarih mart 15 itibari ile...
bu baktıgınız pastanız 90 derece degişecek...
demedimmi ibrahim....di haydi demedi deyin...."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
hala cözemedim...2000 puvan var...sonra anlayacagım teb in kim olduğunu...bunu bitireceklermi..yoksa asıl aktörmü...hala muallakta...musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi sen bu TEB'in huyunu suyunu bilin mi?? Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar?
gecenki vadeleri unut...bu teb o teb olmayabilir...az kaldı sabır..anlayacagız...
Yorum
-
Hah.. tam bunu soracaktım sen yazmışsın..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergecenki vadeleri unut...bu teb o teb olmayabilir...az kaldı sabır..anlayacagız...
Ben de ondan şüpheleniyordum..
Hayırlısı olsun..
Bu arada 3-4'ü kapattığını gördüğümde saat 17:40 civarıydı, arabadaydım, cevap yazamadım..
O iş tamam
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yorum
-
İlgi iletindeki diğer her dediğine katılmakla beraber, bu cümlelerin ilki için; hepimiz için öyle olduğunu, olmasıerdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster... Üstelik burada yazıyor olmanın onun için ekstra bir sorumluluk ve yük olduğu da ayrıca hesaba katılmalıdır. Hele ortalık bunca çöküşçü hengamesinden geçilmiyorken...
gerektiğini ve neticesinde zaten öyle olmakta olduğunu hatırlatır.., ikinci cümle içinse; piyasa zaten ortanın
malıdır ve çöküşçüden çok zırvacı gördüm son aylarda, hengameninse daniskasıyla.., pek çoğu mefta.. Neden acaba??
Düşünmek, hesabetmek lazım.. derim..
Yorum
-
Bugün öğleden sonra Amerikanın şekeri 11'e de bismillah bulaştık..
Az bi girizgah long yaptık, yarısı kadar da günün dibinde GTC beklemede kalmışız, devam..
Umut vaat eden çılgın graflı emtia.. 15-Mayıs vadesonu olan bu kontratta daha yüksek değerlemeler
neden olmasın??, beklentimiz bu yönde, inşallah..
Ömrü 5,5 yılcık olmuş henüz bu numara şekerin ve tarihi dibinde..))
Şeker hastası etmesin de bizi, tövbe estafırullah..)
Tıp dünyası da şiddetle karşı böyle şeker şeylere gerçi ama.., artık hayırlısı bakalım..
Umudumuz gelişmemiş ülkelerin de artık şekerine kavuşması.. yada bir spek danasının trade kıyağı..??
Yorum
-
x30yvade..Eksper Abi'nin bahsettiği 100bin ahanda aşağıdaki olmalı, gabbak gibi meydanda..
xu100 içinde 81200 civarı bir yere tekabül ediyor..
Kırdıkları trende geri girmeye çalışacaklar..
Giremezlerse ne olabiliri şekilde tahmin etmeye çalıştım ama en iyi ustası bilir, ben o kadar okumadım..
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yorum
-
Esas meseleye gelirsek ; Bizt'ik longlar 2.seansın son 1,5-2 saati yeterli miktar
kawırma ve daha bol kâr-al işlemleri yapabildik yine çok şükür..
Bu turda; 97,6xx'ler ,750 ,800 ,900 ve 98 even ile 98,150 tercihen kawruldu..
Normal trade poz miktarlarımıza nihayet dönebildik.. Long devam.. Malum 3,5 kat
1/10 kaldıraç oranıyla hiç tavsiye edilmeyecek macera boyutundaydık..
Kâr kitleme ve bol kârda tam trade poz'u taşıyabilme işlemlerimiz tamamdır..
Olmadı daha yukarılardan gerek durumlarda yine ekstra 're-long' bile yaparız zaten,
ha yada olur da gevşer-düşerse de aynen..? Kim bile ezbere zaten..
'Free trade'in temel kural ve haklarından.. Piyasa hepimizin değil mi nasılsa?)
Usta style maliyet ve kâr indirgeme hesapları ise birazdan..)
...
Kurumsal hesap hisselerimizde ise %75'e yakın kâr-al tamamladık günün en iyi değerlerinden
yine kapanışa doğru dahil.. Kalan %25+ küsür bu sefer tek banka devam, o da son iki gündür
görece performansı biraz geride kalmış olan.. Parayla değilde sırayla olur ya hani bu işler bazen..
Yorum
-
Her türlü emniyet sübabı ve tetikçisi dahi olabilir.. Hükümetle 'paralel') Gezi dahil ve oralar beri oluşanmusician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi sen bu TEB'in huyunu suyunu bilin mi?? Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar?
tüm diplerden itibaren 'long'un kalesi ve max. kâr sahibi kurum olarak; hem olası 8X binli veya daha
aşağıları 'kasıtlı'-kasti) viopların taze maşası yada istem dışı dahi olsa benzer tüm vahşi düşüşlerin doğru
yöndeki kawırmacı ve potansiyel re-longcusu, hemde kendi aleyhine gerekirse para yakarak aksi yönlü
BY ve balina trade'lerini teşvik edip iştahlarını açarak 'yükselen ve yüksek değerli bir endeksle' seçimi
kıskaca almak isteyen malumların 'yardakçı finansörü, portföy dadısı, gizli kasası, emir kulu ve piyasa çıpalayıcısı'..
İsim bol.. Adını sen koy..)
Yani ikisi içiçe ve zıt olmak üzere toplam üç ihtimali de 'cover' etmekte.. Maşallah pek de akıllı ve paralılar..
Ee aktif ve anlık tiyoları da sağlamdır bu durumlarda, müneccim değiller ya hoş..??
Bunlar hâlâ daha iyi günleri bunların tabi, bakalım sonları nasıl olacak ??..
Velhasıl bu TEB'li hükümet para yakar, oy yakamaz..
Biterler yoksam, para her zaman kazanılır malum..
Yorum

Yorum