KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
tabanı sağlamlaştırmaya devam.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster28 sıra yükselere 28. olmuşum
kıpırdaşma yok.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
ben aldım-ya kesin yükselmez.kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterORGE DÜŞ DÜŞ nereye kadar.
gerçekte 5,74 dan az biraz denedik bakalım nasıl olacak.
sonunculuk garanti .
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
tırstım +%2 ile geri verdimkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterORGE DÜŞ DÜŞ nereye kadar.
gerçekte 5,74 dan az biraz denedik bakalım nasıl olacak.
sanalda takip etmek sağlığa daha yararlı.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
Aman unutmayalım düşen bıçak tutulmazkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertırstım +%2 ile geri verdim

Kaş yaparken göz çıkabilirdi en güzel şekilde kapatmışsın bence abv (Allah bereket versin)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
kphol le ekiz haftasonunu getireceğini hiç zannetmiyorum,bakalım önümüzde 4 seans var sonunculuğu kapabilecek miyim...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarog
yoksa goramıydı benden çok düştü dereceye girerim.
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
Tadını çıkarıyorum abi..efedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkphol le ekiz haftasonunu getireceğini hiç zannetmiyorum,bakalım önümüzde 4 seans var sonunculuğu kapabilecek miyim...

Kondüktör bizim YATAŞ ı kapınca biz de başka yollara başvurduk
Cuma'ya Allah kerim.Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
kota olmuş 3,50m hissesi varkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertırstım +%2 ile geri verdim
2.seans işlem hacmi 3,49m
2.seans işlem hacmi 3,57m
way babo way borsa ne hallere düşmüş
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum

Yorum