Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Geçen haftaki hisse ile devam edelim. KAPLM olsun. İstanbul'dan yarışmaya giriş yapalım.
BU KADARMI
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
İki eski arkadaş seneler sonra yolda karşılaşırlar.
Eski günleri andıktan sonra biri diğerine sorar.
"Yahu senin, benimkiyle yaşıt bir kızın vardı, o şimdi ne yapıyor?"
Arkadaşı cevaplar:
"Sorma, bizimki liseyi zorla bitirdi sınavı kazanamadı ama özel bir şirkette sekreter olarak çalışmaya başladı.
Kısa sürede patronun gözüne girdi, özel sekreter oldu.
Patron nereye gitse onu da beraber götürüyor.
Kürkler, pırlantalar hediye ediyor.
Yurt dışına bile beraber gidiyorlar.
Hatta yakında kızıma bir araba bile alacak.
Bu arada, senin kız ne yapıyor?"
Adam içini çeker ve biraz mahcup bir sesle "Sorma" der, "Benimki de o*ospu oldu ama ben senin gibi güzel anlatamıyorum..."
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
herkes yazsın kalanlardan bir dene bende yazacağım, pazartesi sabahı..katılım az oldu. mançurya abinin ısrarlı topik yazışmaları meğersem ne etkiliymiş.
Yorum