KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
bankaların altın fonları varalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya yorum değilde şu bist den altın alıp satıyorum GLDTR, GOLDP gibi özünde yatırım fonu olan hisse senetleri var kãrdan %10 stopaj kesiyorlar, varmı önereceğin başka bir yöntem?
kuyumcu deme onlar kafalarına göre stopaj kesiyolar
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Başkan seni alkışlıyorum, tebrik ediyorum ve şiddetle kınıyorumayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankaların altın fonları var

(o dediklerimde zaten altın fonu, sadece borsada hisse senedi gibi alınıp satılabiliyor farkı o)SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Forex hesabı açıp, altının ons fiyatı üzerinden işlem yapabilirsiniz.alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya yorum değilde şu bist den altın alıp satıyorum GLDTR, GOLDP gibi özünde yatırım fonu olan hisse senetleri var kãrdan %10 stopaj kesiyorlar, varmı önereceğin başka bir yöntem?
kuyumcu deme onlar kafalarına göre stopaj kesiyolar
Yorum
-
Hııı hı kim tuzağa düşecek diye bekliyordumstockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForex hesabı açıp, altının ons fiyatı üzerinden işlem yapabilirsiniz.
Size bir kaç soru o zaman sayın yöneticim,
1. Kaldıracı biz ayarlıyabiliyormuyuz? Mesela 1/1 yapabilirmiyiz?
2. Altın aldık gece satmak zorundamıyız, yada hafta sonu, onu isteğimiz kadar taşıyabiliyormuyuz. Taşıyabiliyorsak ekstra bir ücret ödüyormuyuz?
3. Stopaj vergisi yok mu?SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
O kadar ayrıntılı bilgim yok. Kesin bilgileri işlem yapacağınız kurumun kendisinden öğrenmeniz daha doğru olur. Zira kurumdan kuruma bazı uygulamalar değişebilir.alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHııı hı kim tuzağa düşecek diye bekliyordum
Size bir kaç soru o zaman sayın yöneticim,
1. Kaldıracı biz ayarlıyabiliyormuyuz? Mesela 1/1 yapabilirmiyiz?
2. Altın aldık gece satmak zorundamıyız, yada hafta sonu, onu isteğimiz kadar taşıyabiliyormuyuz. Taşıyabiliyorsak ekstra bir ücret ödüyormuyuz?
3. Stopaj vergisi yok mu?
Bildiğim kadarıyla;
1. Kaldıracı; paranın miktarına göre 1/100 e kadar çıkarabiliyorlar. Kaldıracın 1/1 olması sizin seçiminiz. 1/1'den kastınız sadece kendi paranızla işlem yapmak istemenizse, bu sizin seçiminizdir.
2. Parite işlemlerinde ertesi güne devreden pozisyonlara swap(pozisyon taşıma) işlemi uygulanıyor. Bu bazen pozitif bazen negatif olabiliyor. 00:00 'dan sonra açılan pozisyonalarda swap ücreti alınmayabiliyor.Altındaki durumu bilmiyorum ama, mantık olarak fx'te işlem yapılan XAUUSD, altın ons/dolar pariteden bir farkı yok.
3. Bildiğim kadarıyla forex işlemlerinde vergi kesintisi(stopaj vs.) yok.
Yorum
-
bir deme hesabı açım dedim, anında aradılar hemde kız beni hatırlıyor, nasıl oraya benim hakkımda not düştülerse neler anlattı neler
10.000 dolarlık demodan 5 dk önce 1lot altın sattım 1 lot da dolat tl aldım 1/10 kaldıraçla 2.400 dolarlık işlem yaptım 850 dolar kardayım
sadece gold dan kanıma giriyorlar ama beni zor kandırırlar
stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO kadar ayrıntılı bilgim yok. Kesin bilgileri işlem yapacağınız kurumun kendisinden öğrenmeniz daha doğru olur. Zira kurumdan kuruma bazı uygulamalar değişebilir.
Bildiğim kadarıyla;
1. Kaldıracı; paranın miktarına göre 1/100 e kadar çıkarabiliyorlar. Kaldıracın 1/1 olması sizin seçiminiz. 1/1'den kastınız sadece kendi paranızla işlem yapmak istemenizse, bu sizin seçiminizdir.
2. Parite işlemlerinde ertesi güne devreden pozisyonlara swap(pozisyon taşıma) işlemi uygulanıyor. Bu bazen pozitif bazen negatif olabiliyor. 00:00 'dan sonra açılan pozisyonalarda swap ücreti alınmayabiliyor.Altındaki durumu bilmiyorum ama, mantık olarak fx'te işlem yapılan XAUUSD, altın ons/dolar pariteden bir farkı yok.
3. Bildiğim kadarıyla forex işlemlerinde vergi kesintisi(stopaj vs.) yok.SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Demo hesapla 10 bin doları 5 günde 150 bin dolar yapmıştım. İş gerçek hesapta...Hayali işlem yapmak kolay.alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir deme hesabı açım dedim, anında aradılar hemde kız beni hatırlıyor, nasıl oraya benim hakkımda not düştülerse neler anlattı neler
10.000 dolarlık demodan 5 dk önce 1lot altın sattım 1 lot da dolat tl aldım 1/10 kaldıraçla 2.400 dolarlık işlem yaptım 850 dolar kardayım
sadece gold dan kanıma giriyorlar ama beni zor kandırırlar
Yorum
-
ben anlamam hanıma zsorla aldırdım bu sabahalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşkan seni alkışlıyorum, tebrik ediyorum ve şiddetle kınıyorum
(o dediklerimde zaten altın fonu, sadece borsada hisse senedi gibi alınıp satılabiliyor farkı o)

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
arkadaş 150 tl batırdı kurtulamadı ellerinden evi satışa çıkarmışstockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemo hesapla 10 bin doları 5 günde 150 bin dolar yapmıştım. İş gerçek hesapta...Hayali işlem yapmak kolay.
yıllardır kullandığı cep telefonunu kapatmış
işini değiştirmiş.
gizli saklı yaşıyo
krediden ocağı sönmüş.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
iyi etmişin umarım 10.000 TL kãr edersinde 1.000 TL stopaj kestiklerinde yengeden fırçayı yersinayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben anlamam hanıma zsorla aldırdım bu sabah

SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
4 işlem yaptım kãr 2500 dolar oldu, acemi şansı bu olsa gerekayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaş 150 tl batırdı kurtulamadı ellerinden evi satışa çıkarmış
işini değiştirmiş.
gizli saklı yaşıyo
krediden ocağı sönmüş.
30 dk da %25 kãr hatta oynadığım paraya göre %100 kãr 
telefon çalıp duruyor tebrik için arıyorlar heralde bakmıcam kanıma girmesinler
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaş 150 tl batırdı kurtulamadı ellerinden evi satışa çıkarmış
işini değiştirmiş.
gizli saklı yaşıyo
krediden ocağı sönmüş.üsttekinide oku arkasdaşın durumu nanayalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 işlem yaptım kãr 2500 dolar oldu, acemi şansı bu olsa gerek
30 dk da %25 kãr hatta oynadığım paraya göre %100 kãr 
telefon çalıp duruyor tebrik için arıyorlar heralde bakmıcam kanıma girmesinler
Yorum

Yorum