KEYBORSA Tahmin Yarışması

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • KARA28
    Sorumlu
    • 02 Haziran 2012
    • 113

Yorum

• KARA28
      Sorumlu
      • 02 Haziran 2012
      • 113

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ya yorum değilde şu bist den altın alıp satıyorum GLDTR, GOLDP gibi özünde yatırım fonu olan hisse senetleri var kãrdan %10 stopaj kesiyorlar, varmı önereceğin başka bir yöntem?
        kuyumcu deme onlar kafalarına göre stopaj kesiyolar
        bankaların altın fonları var
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• alpbike
          Kumarbaz
          • 02 Kasım 2011
          • 402

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bankaların altın fonları var
          Başkan seni alkışlıyorum, tebrik ediyorum ve şiddetle kınıyorum

(o dediklerimde zaten altın fonu, sadece borsada hisse senedi gibi alınıp satılabiliyor farkı o)
          SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

ya yorum değilde şu bist den altın alıp satıyorum GLDTR, GOLDP gibi özünde yatırım fonu olan hisse senetleri var kãrdan %10 stopaj kesiyorlar, varmı önereceğin başka bir yöntem?
            kuyumcu deme onlar kafalarına göre stopaj kesiyolar
            Forex hesabı açıp, altının ons fiyatı üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Yorum

• alpbike
              Kumarbaz
              • 02 Kasım 2011
              • 402

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Forex hesabı açıp, altının ons fiyatı üzerinden işlem yapabilirsiniz.
              Hııı hı kim tuzağa düşecek diye bekliyordum

Size bir kaç soru o zaman sayın yöneticim,

1. Kaldıracı biz ayarlıyabiliyormuyuz? Mesela 1/1 yapabilirmiyiz?
              2. Altın aldık gece satmak zorundamıyız, yada hafta sonu, onu isteğimiz kadar taşıyabiliyormuyuz. Taşıyabiliyorsak ekstra bir ücret ödüyormuyuz?
              3. Stopaj vergisi yok mu?
              SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

Hııı hı kim tuzağa düşecek diye bekliyordum

Size bir kaç soru o zaman sayın yöneticim,

1. Kaldıracı biz ayarlıyabiliyormuyuz? Mesela 1/1 yapabilirmiyiz?
                2. Altın aldık gece satmak zorundamıyız, yada hafta sonu, onu isteğimiz kadar taşıyabiliyormuyuz. Taşıyabiliyorsak ekstra bir ücret ödüyormuyuz?
                3. Stopaj vergisi yok mu?
                O kadar ayrıntılı bilgim yok. Kesin bilgileri işlem yapacağınız kurumun kendisinden öğrenmeniz daha doğru olur. Zira kurumdan kuruma bazı uygulamalar değişebilir.

Bildiğim kadarıyla;
                1. Kaldıracı; paranın miktarına göre 1/100 e kadar çıkarabiliyorlar. Kaldıracın 1/1 olması sizin seçiminiz. 1/1'den kastınız sadece kendi paranızla işlem yapmak istemenizse, bu sizin seçiminizdir.
                2. Parite işlemlerinde ertesi güne devreden pozisyonlara swap(pozisyon taşıma) işlemi uygulanıyor. Bu bazen pozitif bazen negatif olabiliyor. 00:00 'dan sonra açılan pozisyonalarda swap ücreti alınmayabiliyor.Altındaki durumu bilmiyorum ama, mantık olarak fx'te işlem yapılan XAUUSD, altın ons/dolar pariteden bir farkı yok.
                3. Bildiğim kadarıyla forex işlemlerinde vergi kesintisi(stopaj vs.) yok.

Yorum

• alpbike
                  Kumarbaz
                  • 02 Kasım 2011
                  • 402

bir deme hesabı açım dedim, anında aradılar hemde kız beni hatırlıyor, nasıl oraya benim hakkımda not düştülerse neler anlattı neler

10.000 dolarlık demodan 5 dk önce 1lot altın sattım 1 lot da dolat tl aldım 1/10 kaldıraçla 2.400 dolarlık işlem yaptım 850 dolar kardayım sadece gold dan kanıma giriyorlar ama beni zor kandırırlar

O kadar ayrıntılı bilgim yok. Kesin bilgileri işlem yapacağınız kurumun kendisinden öğrenmeniz daha doğru olur. Zira kurumdan kuruma bazı uygulamalar değişebilir.

Bildiğim kadarıyla;
                  1. Kaldıracı; paranın miktarına göre 1/100 e kadar çıkarabiliyorlar. Kaldıracın 1/1 olması sizin seçiminiz. 1/1'den kastınız sadece kendi paranızla işlem yapmak istemenizse, bu sizin seçiminizdir.
                  2. Parite işlemlerinde ertesi güne devreden pozisyonlara swap(pozisyon taşıma) işlemi uygulanıyor. Bu bazen pozitif bazen negatif olabiliyor. 00:00 'dan sonra açılan pozisyonalarda swap ücreti alınmayabiliyor.Altındaki durumu bilmiyorum ama, mantık olarak fx'te işlem yapılan XAUUSD, altın ons/dolar pariteden bir farkı yok.
                  3. Bildiğim kadarıyla forex işlemlerinde vergi kesintisi(stopaj vs.) yok.

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

bir deme hesabı açım dedim, anında aradılar hemde kız beni hatırlıyor, nasıl oraya benim hakkımda not düştülerse neler anlattı neler

10.000 dolarlık demodan 5 dk önce 1lot altın sattım 1 lot da dolat tl aldım 1/10 kaldıraçla 2.400 dolarlık işlem yaptım 850 dolar kardayım sadece gold dan kanıma giriyorlar ama beni zor kandırırlar
                    Demo hesapla 10 bin doları 5 günde 150 bin dolar yapmıştım. İş gerçek hesapta...Hayali işlem yapmak kolay.

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

Başkan seni alkışlıyorum, tebrik ediyorum ve şiddetle kınıyorum

(o dediklerimde zaten altın fonu, sadece borsada hisse senedi gibi alınıp satılabiliyor farkı o)
                      ben anlamam hanıma zsorla aldırdım bu sabah
                      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

Demo hesapla 10 bin doları 5 günde 150 bin dolar yapmıştım. İş gerçek hesapta...Hayali işlem yapmak kolay.
                        arkadaş 150 tl batırdı kurtulamadı ellerinden evi satışa çıkarmış
                        yıllardır kullandığı cep telefonunu kapatmış
                        işini değiştirmiş.
                        gizli saklı yaşıyo
                        krediden ocağı sönmüş.

Yorum

• alpbike
                          Kumarbaz
                          • 02 Kasım 2011
                          • 402

ben anlamam hanıma zsorla aldırdım bu sabah
                          iyi etmişin umarım 10.000 TL kãr edersinde 1.000 TL stopaj kestiklerinde yengeden fırçayı yersin

Yorum

• alpbike
                            Kumarbaz
                            • 02 Kasım 2011
                            • 402

işini değiştirmiş.
                            gizli saklı yaşıyo
                            krediden ocağı sönmüş.
                            4 işlem yaptım kãr 2500 dolar oldu, acemi şansı bu olsa gerek 30 dk da %25 kãr hatta oynadığım paraya göre %100 kãr
                            telefon çalıp duruyor tebrik için arıyorlar heralde bakmıcam kanıma girmesinler

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

işini değiştirmiş.
                              gizli saklı yaşıyo
                              krediden ocağı sönmüş.
                              4 işlem yaptım kãr 2500 dolar oldu, acemi şansı bu olsa gerek 30 dk da %25 kãr hatta oynadığım paraya göre %100 kãr
                              telefon çalıp duruyor tebrik için arıyorlar heralde bakmıcam kanıma girmesinler
                              üsttekinide oku arkasdaşın durumu nanay

Yorum

• kavak63
                                Tecrübeli
                                • 11 Mart 2013
                                • 445

artık bu gün tabana demir atalım.
                                T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information