Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir sıra geri gelmeme rağmen efedi ile arayı iyice kapattım muhtemelen yarın efedi gene taban olacak
ancak tabanı 3.73 falan olacağından tabana rağmen artı kapatacak
borsa dedikleri bazen böyle sçma sapan bişey oluyo
öğleden sonra da tabanlarsa ekizin hareket önemli olacak
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
bir sıra geri gelmeme rağmen efedi ile arayı iyice kapattım muhtemelen yarın efedi gene taban olacak
ancak tabanı 3.73 falan olacağından tabana rağmen artı kapatacak
borsa dedikleri bazen böyle sçma sapan bişey oluyo
öğleden sonra da tabanlarsa ekizin hareket önemli olacak
başkan o zaman 3,65 den artog alaydın ya, garanti yarın ilk seans en düşük 3,73 ü görecek 8 kademe kar wow
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
2500dolaresden 1500 dolares yandı, kãr al seviyesinin ucundan dönüp, stoplossl ara kadar geldi namıssız, neyse ben kaçar gidem şubelere bir bakam erken kaçan varmı işten, hayden iyi akşamlar....
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
başkan o zaman 3,65 den artog alaydın ya, garanti yarın ilk seans en düşük 3,73 ü görecek 8 kademe kar wow
öteki tükkandada öyle diyenler vardı
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
4 işlem yaptım kãr 2500 dolar oldu, acemi şansı bu olsa gerek 30 dk da %25 kãr hatta oynadığım paraya göre %100 kãr
telefon çalıp duruyor tebrik için arıyorlar heralde bakmıcam kanıma girmesinler
Demo hesaplarla paraya para demeyenlerin çoğu foreks mezarlağındadır. Ziyaret ederseniz mezar taşlarında yazarlar anılarını
Para yönetimi ve risk kazanç analizi yapılmadığı her an batabilirsin.
May 1 x gücünde ise vop 10x foreks 100x gücündedir. Bir nevi altın furuş
eski bi haber ama bu artogcularda aynı taktiği uyguluyo
artog bana nedense argonot denen mahlukatı hatırlatıyo
eski bi haber ama bu artogcularda aynı taktiği uyguluyo
artog bana nedense argonot denen mahlukatı hatırlatıyo
o kap bildiriminde netice, neticemiz diye bahsedip duruyor ya; benim bildiğim netice şemsiyenin girdiği yerdir. Neticeni koru derler, neticemle gülüyorum sana derler
Yorum