ekız i kaydettireyim
KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemekti alanda satanda pişman olup geri dönüyor.
arada aracı kurumlar malı götürüyor.
Aylık En Yüksek 31,20 gören hisse 5,68 kapatmış.

Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervallahi ben düşen top zıplar belki diye kimse kapmadan ORGE dedim.
bu hafta sonuncu yapar. bakarsın önümüzdeki hafta birinci.
anormal bir hisse.
hayırlısı abi. seni yukarılarda görmek isteriz.
Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
Tektu diyen bir babayiğit demek istediniz herhalde.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryokmu tektu diyen
Yorum
-
yarında hareket etmezse ben bir daha demem, bukadar uğursuz gelinmez hisseye bu yılki dibini gösterdim hisseye, allahdan ordan işlem olmadıayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryokmu tektu diyen
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
BABAYİĞİT DENMİŞŞ... senimi bekleyecem yarına dek......alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarında hareket etmezse ben bir daha demem, bukadar uğursuz gelinmez hisseye bu yılki dibini gösterdim hisseye, allahdan ordan işlem olmadı

ahada diyom TEKTU .........
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
hiç olmazsa sende %0 değişimle kapıyok zarar yazmıyokUMANTAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBABAYİĞİT DENMİŞŞ... senimi bekleyecem yarına dek......

ahada diyom TEKTU .........

bende seni bekliyordum sahip çıkarsın diye, 3 senelik göz ağrın nede olsa....SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-

ayular kış uykusundan uyanıyor mu...:?
iyi akşamlar...
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
başkanım diğer köyün veriler yenilendi trnsk oranları güncellememiş nasıl olduysa...
Yorum
-
bi daha alpbike tektu derse yazmıyoz ona
çöktü çökerrtti
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

Yorum