Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
allah razı olsun babo abi,yeni vadede 20% cortlamıştık,vaziyet anlaşıldı bir levye daha vurup düzeltmede gaçacaaaz,sonra yükselsin bekleriz uygun yerleri
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Taa geçen seneden diğer forumda "Altın Vuruş'un" muhtemel başlama zamanını da yazdım.
Yine 3 Aralık 2013 tarihinde daha once yayınladığım grafiği tekrar yayınlamışım..
analizlerini ve öngörülerini pek çok kişi gibi ilgiyle yıllardır takip edenlerdenim...
benim sorum şu olucak 2014 ün özellikle euro için iyi olucağını önceki gönderilerinde paylaşmıştın.. söz konusu hareket en geç ekim 2014 den sonra olucaksa eğer euronun durumu özellikle 2015 yılı için (olası bir bist yükselişine paralel olarak) kötü olucak diyebilirmiyiz...
şimdiden teşekkürler...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
babo abi dolar/TL de 2.05 in altı yok demişti. en düşük 2.08 i gördü. 2.1 lerde dolanıyor. DOW ve SP500 de yaşanacak bir düzeltme ile birlikte doların yeniden hareketlenebileceği düşüncesindeyim.
Yorum