Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Öncelikle yıllardan beri yazmadığım için merhabalar. Bu yıllar içinde sadece son bir yıl işlem yapmadım. Şimdi yazıyor olmam forumculuk yapacağımın işareti değildir. Bu yüzden özür dilerim. Çok önemli bir hastalığı(hayatımın birkaç yılını tüketen) yeni atlattığım için canım yazmak istedi. Konu da oldukça önemli. Borsa ise hayatın diğer alanlarına göre uyduruk bir saha!
Sonuç itibarıyla İMKB bu arada BİST olmuş sa da bunun pek bir önemi yok. BİST-100 endeksi çok yakın zamanda yaklaşık 20000 (yirmibin) puan düşecek. İşin kötü tarafı bu bir düzeltme değil. Bu çok büyük bir ayı piyasasının ikinci düşüş trendi. Nedenleri çok açık ve bildiğiniz bir sebze gibi ortada! Kolay gelsin.
KMX
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
baktığım bir indikatör saatlik yeşil kırmızı ayrışması 77,000 lerden henüz saatlik yakının dan bile geçmiyor 15 dakikalığını grafik atayım en iyisi ben ...
Altına da işe yaramayan takasını atam bakalım
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Kmx Sayın Arman Afrashi'dir Çook eskilerde Hisse.net borsa forumunda yazardı hatta bir kitap dahi çıkarmıştır.(Borsada Kazanmak Mümkünmü diye)
Saygılar
Last edited by mgdv2001; 15 Mayıs 2014, 09:29.
Sebep: yazım hatası
Şimdi valla ne diyelim ki ?
Çok yakında 20 bin puan düşecek demek ne kadar doğru? Ya düşmezse ? Short iştahi kabaran arkadaşlar telef olur.
Yani ne bileyim. Böyle kesin bir öngörüde bulunmak biraz riskli gibi. Bakarsınız da olur,bilemiyorum. Ama kesin ifade olmasına şaşırdım ben.
Eğer twitter da yazıldıysa asparagas olma ihtimali yüksek. yok öbür köy diye bahsedilen yerde yazıldıysa kendisi de olabilir.
onu bunu bilmem yalnız UĞUR YILMAZ twitter de iki hafta dolmak üzere süre verdi 10,000 düşecek diye yazı yazmış ben takip edemiyorum bazı kafasına yatmayan yazılar yazdığım için içeri giremiyorum
bildiğim kadarıyla eskiden Gedik yatırımın müdürüymüş şimdi nerenin bilmem ama halil recber gibi benim nazarı itibarımda itibar kaybetmiş tir....
Üç bankanın nisan 2 sinden bu yana takasları baya yüklü alınmış ama millete algımı değiştirtecekler ki ..
abi izninle facebook uma aynen ve senin imzanla kopyalıyorum.daha fazla kişiye ulaşması amacıyla ve bilinçlendirme umuduyla
Bence altını doldurması lazım. Öyle 20 bin puan düşüş gelecek, sebebler ortada demek çok sağlıklı değil bence. Üstelik bu bilgi yayılır hele birde gerçek çıkmazsa yazan da yayan da vebal almış olur.Öyle analiz olmaz.
Yorum