Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sincapc
    Yasaklı
    • 02 Nisan 2014
    • 141

Yanlız bir şey yanlış anlaşılmasın, ben bu acemin ''bist-100 20.000 puan düşer'' düşüncesine itiraz etmiyorum. Çok net yazmış ve 2,5 ay demiş. Ben politikaya ve merkez bankalarına bakarım. Ben baktığım yerden 20.000 puan düşüş göremedim. Doğu Perinçek de Silivri'den çıktığından beri ''tarihimizde görülmedik bir ekonomik kriz yaşayacağımızı'' söylüyor. Zamanı için de önümüzdeki bir kaç aydan bahsediyor.

Bu vatandaşın ilgimi çeken bir mesajı oldu. Bir kaç gün önce Soma'ya gittiğini ve orada asık yüzlü kimseyi göremediğini yazmış. Enteresan...Ben bu adamın hedefini de yazdıklarını da çok ciddiye alıyorum. Yalnız kusura bakmayın ama ''öküz altında da buzağı ararım''.

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Sayın sincapc,
      Ben başkalarının analizlerini okurum.
      Kendi analizlerimle mukayese ederim.
      Benim gördüklerimle örtüşen ve örtüşmeyen yerleri tekrardan gözden geçiririm.
      Forumlarda yazmaktaki hedefim de karşımda düzgün analiz yapan kişiler görmektir.
      Ancak maalesef KMX da nasıl analiz yaptığını açıklamayanlardan.
      Takas da Takas diyip dururdu eski yazdığı yazılarda.
      Bana koyan da bu ya?

TA nın EW nin Allahını yap çalış, sonra otur fikirlerini yaz (Kuzu, KMX vb bak şekil 2 A) bir tane grafik paylaşma "Lagalugalar la" yorum yaz, geçin git!

Sen 2.5 ay zaman veriyorsan, yaptığın TA da "zaman analizi de" yapabiliyorsun demektir.

Zaman analizi her TA cı yapamaz!
      Ancak Usta TA cı zaman analizi yapar!!!

Yemeyin beni lem.

BaBo bu boru deeel.
      Allahsız tosbaalar, Sizi bokunuzdan bile tanırım ben.

Deermişim?? ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• leventaslan
        Katılımcı
        • 08 Haziran 2009
        • 166

Bidaha soyleyim. 20.000 i ilk ortaya atan ugur yilmaz dir. Teknik olarakta acikladi.

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

Uğur Yılmaz'ın o yazısını okumadım.
          O yazıyı okumam mümkünmü?
          Nerde yazıyor Seren 1??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• sincapc
            Yasaklı
            • 02 Nisan 2014
            • 141

Uğur Yılmaz'ın twitter hesabı var :https://twitter.com/uguryilmaz62

Bir de hisse.nette yazan kığılcım nickli değerli bir katılımcı var, benim dikkatimi çekti:

Yorum

• leventaslan
              Katılımcı
              • 08 Haziran 2009
              • 166

Twitter da yaziyor.@uguryilmaz62

Yorum

• bymehmet
                Yeni Üye
                • 29 Aralık 2013
                • 21

Yarım saattir uğur yılmazın sayfasını tarıyorum, çok twit var ve sözü edilen 20.000 puanlık analizi göremedim. 2 mayıs tarihinde vob için iki hafta içinde 10.000 puan düşebilir demiş. Zaten babo'nun bahsettiği grafikli bir analiz hiç yok. Ben mi bulamadım acaba ?

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Yarım saattir uğur yılmazın sayfasını tarıyorum, çok twit var ve sözü edilen 20.000 puanlık analizi göremedim. 2 mayıs tarihinde vob için iki hafta içinde 10.000 puan düşebilir demiş. Zaten babo'nun bahsettiği grafikli bir analiz hiç yok. Ben mi bulamadım acaba ?
                  Seren 1 in forumlarda yazarken de grafiğini gördüğümü hatırlamıyorum.

Bu arada Bist10Banka endeksimiz once 47€ ya sonra da 45€ ya gevseyecek.

Twitter e bir türlü ısınamadım.
                  Oradan hiçbirşey takip etmiyorum.

Yorum

• leventaslan
                    Katılımcı
                    • 08 Haziran 2009
                    • 166

OrdA sonucu var mehmet. Bar analizi ile buldu. Daha once dipte iken biZlere mesaj atmisti. Size 3 hafta sure 10000 puan yetermi diye. 77000 deydik. 88 000 e geldiginde yanilmisim bu 20000 lik cikismis dedi. En dipten 20000. Simdi ilk defa ortaya atti.20000 dedi.

Gariptir.. Dolayli yoldan kuzu nun similasyonu ile hedef noktasinda cakisiyor.
                    Fakat ben 10000 puanda terse doner carpisarak dip ararim. Cunku bende kriz oncesi balon bekliyorum. Kriz 2015 te

Yorum

• leventaslan
                      Katılımcı
                      • 08 Haziran 2009
                      • 166

Yani dusus tamam. Ama sonuc olarak bende babo gibi dusunuyorum. 2012 yi yasiyoruz gibi geliyor bana. Cok benziyorlar. Haftaluk bakun goreceksiniZ.

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

babo bu boru deel,gülmekten bitirdin beni abi,berhudar ol
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

Forumlarda ve sanal alemde TA ve EW yapan Herkesler DJi de ve S&P de (BUGÜN YARIN HEM DE-eli kulağında yani) düşüş bekliyorlar.

Ve arkasından da BİST de parallel YERiN dibi formasyonları ve 20 bin puvanlı düşüş rakamları konuşuyorlar..

Ne ilginç değilmi?

Bu endekslerle (DJİ ve S&P) ilgili daha fazla YORUM yapmadan bir SAPTAMADA bulunayım dedim.

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Seren 1 in forumlarda yazarken de grafiğini gördüğümü hatırlamıyorum.

Bu arada Bist10Banka endeksimiz once 47€ ya sonra da 45€ ya gevseyecek.

Twitter e bir türlü ısınamadım.
                            Oradan hiçbirşey takip etmiyorum.

139.950 son değeri bıst10
                            47€>135.125
                            45€>129.375
                            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• erkmen
                              Aktif
                              • 28 Ağustos 2009
                              • 269

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              OrdA sonucu var mehmet. Bar analizi ile buldu. Daha once dipte iken biZlere mesaj atmisti. Size 3 hafta sure 10000 puan yetermi diye. 77000 deydik. 88 000 e geldiginde yanilmisim bu 20000 lik cikismis dedi. En dipten 20000. Simdi ilk defa ortaya atti.20000 dedi.

Gariptir.. Dolayli yoldan kuzu nun similasyonu ile hedef noktasinda cakisiyor.
                              Fakat ben 10000 puanda terse doner carpisarak dip ararim. Cunku bende kriz oncesi balon bekliyorum. Kriz 2015 te

Ustat balon diyorsunda... balon zaten 2009 dan beri olmuyormu baskasinin parasiyla saadet yasiyoruz bu donemde daha da borclanmadikmi
                              Reel sektorde batan firmalar artmaya basladi hane halki borclanmasi desen pik seviyede
                              Daha 15 gun once 1 milyar tl cirosu olan cok buyuk bir grup iflas bayragi cekti hemde 300 milyon tl banka borcuyla birde satici borclarini dusun yine bulundugum sehirde 2 firma batti bunlarin banka borcu ve satici borclari ciddi seviyelerde sikinti had safhada yani
                              Ben yeniden bir balon yukselisi beklemiyorum acikcasi

Ama bu borsa ne olacagi belli olmuyor :-) bende dusus tarafinda bekliyorum babo nun hesaba gore %5-6 ilk planda dusus olacak
                              Yani aslinda herkes kisa vaded dusus bekliyor

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

ustadlar daha iyi bilir de ben bu durumu bir düzeltme hareketi olarak yorumlamak istiyorum bakalım nereye kadar olur ...ytd

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information