Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • luzuci
    Yeni Üye
    • 13 Nisan 2014
    • 17

Sayn bikmisbroker iyi geceler,

309 nolu gönderinizdeki EURO bazlı grafiğin üstünde günlük grafik yazıyor.Ama o grafik haftalık değil mi?Yanlışım nerde acaba.

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

luzuci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayn bikmisbroker iyi geceler,

309 nolu gönderinizdeki EURO bazlı grafiğin üstünde günlük grafik yazıyor.Ama o grafik haftalık değil mi?Yanlışım nerde acaba.
      Bu sayfada paylaştığım grafikler 2 ya da 3 farklı grafik paylaşmaktayım.
      1-XU30 Euro bazlı grafik
      2-XU10bankaEuro bazlı grafik.

XU30 Euro bazlı grafikte HAFTALIK grafik paylaştım doğru.
      XU10BankaEuro bazlı grafikte de GÜNLÜK paylaştım doğru.

Muhtemelen sizin aklınızda XU30Euro haftalık grafiğim kalmış ve evet birbirlerine çok benziyorlar.

BİST te işlem gören 450 civarında kağıt var ama endekse yön veren 10 tane bankadır.
      Altta 309 numaradaki grafiğin bugünki hali..

Yorum

• luzuci
        Yeni Üye
        • 13 Nisan 2014
        • 17

Sayın bikmisbroker cevabınız için teşekkür ederim.Başınızı ağırtıyorsam kusura bakmayın.Bu grafiğiniz haftalık değil mi.Eğer haftalıksa grafiğin üzerinde neden günlük yazıyor.

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

luzuci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın bikmisbroker cevabınız için teşekkür ederim.Başınızı ağırtıyorsam kusura bakmayın.Bu grafiğiniz haftalık değil mi.Eğer haftalıksa grafiğin üzerinde neden günlük yazıyor.

Sayın luzuci
          Haklısınız, açtım grafiğime baktım.
          Evet haftalık sıkıştırılmış grafik.
          Üzerinde Günlük yazması beni de şaşırttı??

Neden günlük yazıyor bilmiyorum, ancak haftalık ve sıkıştırılmış grafik hemen üstteki doğru.

Dikkatlisiniz teşekkür ederim.
          Biryandan Forex piyaslarında işlem yaparken bir yandan da bu grafikleri yapıştırınca ben de atlamışım.
          Ancak üzerinde neden günlük yazıyor bilemiyorum.

Aşşağıda aynı grafiğin günlük sıkıştırılmış hali..

Yorum

• mesutk
            Seyirci Üye
            • 11 Nisan 2014
            • 51

BaBo üstat; 317 nolu grafik uyarınca bir sonraki barın değeri 47.500 ' ü kırmamalı değil mi, trend devamı için ?

Veya şu denebilir mi; graftaki barlar bu seviyelerde yan yana dizildikçe, gelebilecek düzeltmenin sınırlı kalması ihtimali artmakta mıdır ? ( 31 € ya yaklaşmama ihtimali artmakta mıdır )

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

mesutk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              BaBo üstat; 317 nolu grafik uyarınca bir sonraki barın değeri 47.500 ' ü kırmamalı değil mi, trend devamı için ?

Veya şu denebilir mi; graftaki barlar bu seviyelerde yan yana dizildikçe, gelebilecek düzeltmenin sınırlı kalması ihtimali artmakta mıdır ? ( 31 € ya yaklaşmama ihtimali artmakta mıdır )
              31€ ELMA değeri diyelim (XU30 Euro)
              Sizin bahsettiğiniz 47.500 değeri de XU10 Banka Euro değeri ARMUT diyelim.

31€ için de MAXİMUM demiştim zaten.
              Bu tarz grafiklerde SAVRULMA olabilir.
              (buradaki ihtimal %10-%15 civarında)

Önemli olan ana hatlardır.

Yorum

• greenspan41
                Aktif
                • 30 Nisan 2009
                • 327

babo abi yeşil elma kilosunda alçalan takoz yukarı kırılırsa kilosu 2.32 kuruş eder mi )

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  babo abi yeşil elma kilosunda alçalan takoz yukarı kırılırsa kilosu 2.32 kuruş eder mi )
                  Yeşil elma Kırmızı elma Eflatun elma anlamam..
                  Tatilim geldi, haftaya bir deniz kenarına kaçanzii ben!!!

(Takoz formasyonlarına örnek olsun diye konmuştur resimler!!)

Yorum

• greenspan41
                    Aktif
                    • 30 Nisan 2009
                    • 327

babo abi birde senin motorlu resmin vardı ki o bence gelmiş geçmiş en iyi analizdi)

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      babo abi birde senin motorlu resmin vardı ki o bence gelmiş geçmiş en iyi analizdi)
                      O resim bana ait değildi.
                      Birisi internetten bulduğu resmi benim resmim diye yayınlamış.

Çok da inanan olmuştu??

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

Anneler gününde başta Şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin, anneler gününü kutlarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

1864 yılında kurulan Osmanlı bankası Galata bankerleri ile birlikte Osmanlı devletine Borç vermeye başlamış.

Bugün gelinen noktada bankalarımızın çoğu yabancılara satılmış durumda.
                          Ve bu yabancılara satılan bankalar T.C ni borç vererek finanse ediyorlar.

Hem de varandaştan topladıkları ucuz mevduatı Devlete satarak..

Yani, el in taşı ile el in kuşunu vuruyorlar.

Üstelik "kar transferi garantisi" ile...

Dünyada eksi faiz varken, bizde yıllık net %10 civarında reel faiz oranları ile..

Biz ne yapıyoruz?
                          Borç yiğidin kamçısıdır, diyerek o borçlanma ile yollar yapıyoruz.

İnşaat sektörünü canlı tutarak piyasayı "iyi" gösteriyoruz.

Bu tarz tüketim ekonomisinin can damarı GENÇ NUFÜSDUR..
                          Bu nedenle de sayın başbakanımız her evlenenden en az 3 çocuk istiyor..
                          Hatta son zamanlarda 5 çocuğa çıktık..

Tasarruf bitti!
                          Tüketim ekonomisi had safhada..

Dünyada her yerde göremiyeceğim araba modelleri sokaklarda.

I-Phone köylü vatandaşımızın cebinde.
                          Elinde I-Phone olup da sadece Whatsup dan mesajlaşıp, facebok'a giren ve konuşup mesajlaşan bir kitle tanıyorum??
                          (Telefonu update etme backup alma vs hakgetire.)

Sahi koskoca Osmanlı imparatorluğu neden battı acaba?

Asker ve silah gücü ile yıkamadıkları bir imparatorluğu PARA gücü ile yıkmadılar da ne ile yıktılar??

Bugünki 650 milyar $ lık borcun yıllık faizi 52/53 milyar $ değilmidir?

Tariten ders almıyoruz..
                          Allah sonumuzu hayır eylesin.

Yorum

• ayhan1968
                            Yeni Üye
                            • 11 Kasım 2010
                            • 38

abi bu yazın üzerine yüzde yüz yerli olan zirat bankasınaa gecicem diyer bankalardaki hesabımı kapatacagım kücük bir katkı

Yorum

• mohikan
                              Katılımcı
                              • 01 Kasım 2011
                              • 168

ayhan1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              abi bu yazın üzerine yüzde yüz yerli olan zirat bankasınaa gecicem diyer bankalardaki hesabımı kapatacagım kücük bir katkı
                              Yerli dediğiniz bu bankalar da aynı oyunun bir parçası.

Yerli tasarruf oranımız yetmediği için ,kamu bankaları dahil, tüm bankalar yabancıların parasını kredi

olarak kullanıp , yerli tüketiciye fahiş kredilerle satıyor. Ülkeye döviz girdiği için, dövizin düşmesinden

de ayrıca kazanıyor. Sonuçta carry trade için yabancı yatırımcı 1 kazanırsa, bizim bankalar (yerlisi

yabancısı dahil) 2 kazanıyor. Devlet bankalarının bu karları devlete gidiyor. Bu paralar ne oluyor

derseniz başbakanlık konutu yapılıyor 1 milyar TL'ye. İnşaatçı müteahhitlere kredi verilip sonra

ödeyemedim deyip sıfırlanıyor borçlar( örnek: mehmet cengiz, 2010'da 400 milyon TL borcu silindi. Bu

arada 2 hafta önce komedi gibi bir ihale ile BMC satıldı 760 milyon TL'ye. Ethem sancak güle oynaya,

kakara kikiri aldı ihaleyi, çünkü biliyor ki bu para onun cebinden çıkmayacak. Neyse daha yazmayayım,

moralinizi de bozmayayım.)

işsiz (veya asgari ücretle çalışan), sosyal güvenliği

olmayan, yoksullaştırılmış, devlete muhtaç hale getirilmiş halka sosyal yardım adı altında peşkeş

çekiliyor. Halk da bu düzeni sürdürenlere destek olmaya devam ediyor. Vergisini düzenli veren orta

sınıf, alt ve üst sınıf tarafından sömürülüyor.Bu durum 2003 yılından beri sürüyor.

Şimdi yeni bir genişlemenin eşiğinde gibiyiz. Bernanke sahtekarından sonra sıra Draghi'ye geldi. Ama

EURO'nun basılması Dolar kadar carry trade imkanı vermez. Dolaşımdaki Euro'nun rezerv para miktarı

olarak oranı Doların yarısı bile değil.Dolayısıyla bu ralli bizim borsa açısından en fazla yine 50.000 dolar

seviyesine kadar olacak diye düşünüyorum.

Bu düzen eninde sonunda bitecektir, şapkadan çıkarılacak başka tavşan kalmamıştır.

israfil borusunu öttürdüğü zaman kapitalizm için kıyamet gelmiş olacaktır.

Yorum

• filozof16
                                Katılımcı
                                • 10 Temmuz 2011
                                • 144

sn.bıkmısbroker..bir sorum olacak..
                                sizin de yakından tanıdığını düşündüğüm..eskilerden bir analist..diğer köyde..endeksin yakın zamanda 20 bin puan düşeceğini yazdı..dün gece..
                                bu konuda yorum yapmak ister misiniz..altın vuruşun içinde olduğumuz şu günlerde..böyle bi olasılık sözkonusu olabilir mi..syg..
                                hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information