Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Altın vuruş 4 ün başlayacağı yeri göstermişseniz yıl ederiz . Zaman açısından fikriniz var mı ? Yanlış anlamıyorsam Ağustos civarı en kötü beyazlara gelir ve Eylül ekım gibi başlarız ?
Altın vuruş 4 ün başlayacağı yeri göstermişseniz yıl ederiz . Zaman açısından fikriniz var mı ? Yanlış anlamıyorsam Ağustos civarı en kötü beyazlara gelir ve Eylül ekım gibi başlarız ?
Taa geçen seneden diğer forumda "Altın Vuruş'un" muhtemel başlama zamanını da yazdım.
Yine 3 Aralık 2013 tarihinde daha once yayınladığım grafiği tekrar yayınlamışım..
BAbo abi dolar hakkındaki düşüncelerinizi de bir alsak en son makro analizinizde usd-xxx paritesinin usd tarafının güçleneceğini belirtmiştiniz. Bist 100 dolar bazlı grafiğiniz tekrar 25-26000 usd leri görmesi durumunda bist in TL bazında çok düşmeyeceği örneğin 65000/2.50(usd) =26000 usd seviyelerine gelebilir mi?
Topiğiniz için teşekkür ederiz yıllardır takip ederim sizi. her zaman ky yanında yer aldınız..
Taa geçen seneden diğer forumda "Altın Vuruş'un" muhtemel başlama zamanını da yazdım.
Yine 3 Aralık 2013 tarihinde daha once yayınladığım grafiği tekrar yayınlamışım..
Arkadaslar, Ekim 2014 tarihine kadar diye yazdim.
Bu zaman analizimdir.
Bir de DiP analizi var o grafikde.
DiP analizine gore 2li yukselen dip yapildi bile.
O en son grafikde anlatilmak istenen ise;
COK COK BEYAZ BOLGEYE SALINACAK BiR DiP DAHA YASARIZ.. (3.cu dip, ihtimal %40) demektir.
Beklentim ise BEYAZ BOLGEYE "degmeyecegiz" bile..
Sahsi beklentimdir, kimseyi yaniltmak, yatirim danismanligi kapsaminda tavsiye olarak yazmis olmak istemem.
Herkes yazdiklarimdan "anladigi kadar" sorumludur.
Kendi RiSK anlayisiniza gore pozisyon almayi ogrenin artik.
Grafikden anlamiyorsaniz da anlamaya calisin.
BIKTIRIYORSUNUZ!!!
SPK mevzuatina gore YASAK OLAN ve "ACIK ACIK" al ya da "SAT" tavsiyesi istiyorsunuz neredeyse!!
Benden bu kadar.
Anlayanlar annamayanlara annatsinlar..
Sn.Bıkmışbrokerin yukarıda alıntıladığı linklerdeki yazı ve grafiklerinde ben şahsen ekim 2014'e kadar dip bulunur diye anlamıştım. Buyrun 2014 son çeyreğine kadar ne kadar istiyorsanız hisse alın, ama sonra şikayet etmeyin demesi biraz kafa karıştırdıysa da o sıralar Yani hisse alırsınız düşerse karışmam diye anlayan da olmuş olabilir.
Ama şimdi bunu demek istediğini anlıyorum.Buyrun hisse toplayın. Ama olurda altın vuruş başladıktan sonra hisse toplamadıysanız şikayet etmeyin .
Bir önceki sayfalardaki güncel Euro grafiğinde Altın Vuruş 4'ün başlayacağı noktayı belirtmiş zaten. 23.000-24.000 aralığından.
Valla Allah utandırmasın. Ama Sn.Bıkmışbroker'de kolay kolay Altın Vuruş demez. Şimdiye kadar dediklerinde hep oldu. Demek ki yine olacak olarak görüyor. Ciddiye almayan kötü oldu hep geçmişte.
Not:Ama şöyle de bir şey var. Altın Vuruş olacak dedikten sonra genelde geçmesi gereken bir zaman vardı eskiden beri. yanılmıyorsam 2 ay falandı bu.Bu 2 ay içinde endeks öyle seviyelere geliyorki" eee hani altın vuruş dedirtiyordu". Yine bu nüansa dikkat etmek gerekebilir sanırım.
Arkadaslar, Ekim 2014 tarihine kadar diye yazdim.
Bu zaman analizimdir.
Bir de DiP analizi var o grafikde.
DiP analizine gore 2li yukselen dip yapildi bile.
O en son grafikde anlatilmak istenen ise;
COK COK BEYAZ BOLGEYE SALINACAK BiR DiP DAHA YASARIZ.. (3.cu dip, ihtimal %40) demektir.
Beklentim ise BEYAZ BOLGEYE "degmeyecegiz" bile..
Sahsi beklentimdir, kimseyi yaniltmak, yatirim danismanligi kapsaminda tavsiye olarak yazmis olmak istemem.
Herkes yazdiklarimdan "anladigi kadar" sorumludur.
Kendi RiSK anlayisiniza gore pozisyon almayi ogrenin artik.
Grafikden anlamiyorsaniz da anlamaya calisin.
BIKTIRIYORSUNUZ!!!
SPK mevzuatina gore YASAK OLAN ve "ACIK ACIK" al ya da "SAT" tavsiyesi istiyorsunuz neredeyse!!
Benden bu kadar.
Anlayanlar annamayanlara annatsinlar..
DIDININ DIDISINI soruyorsunuz yahu..
He valla Svg Babo,
bende tam anlayamadım, bir daha ki, sofra buluşmasında annatırsın bana,
Yorum