Sn exitus123, biliyormusun senin yazılarını severek okuyorum...bekleşirken en azından okuyorum.... Nasreddin hocanın dediği gibi.....sende haklısın.....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
patroncuğum sonunda benimle konuştu ama tehdit eti mahkemeyle ben her zaman diyorum adamın dibi bu diye hakkını yiyorsunuz bu çocuğun, gerçi niye tehdit edildiğimi anlamadım ama olsun demeki kravat takmayanlarada cevap veriyor eh bize buda yeter
Yorum
-
Sanırım adamı poh pohlamamışsın
Fai.. Beyyyy fai beyyy. Deseydin seninle yemek dahî yerdi !!!!
Sen de adama TTK 549 hatırlatsaydın o zaman bak cümmüşe !!! Belki memsa yönetenlerin bu madddeyle bir ilişiği var mı ? Kamuoyunu da bilgilindirirdi!!! O zaman kendi af dileyecek mi??
Yorum
-
Buras ı cumhuriyetle yönetilen bir devlet kimseye bey demek zorunda deyilim herkez eşit ir. tabi karşılıklı saygı adab ve hoşgörü olacak uslublarımızda yemeğe gelince benim sokağa atacak param yok. hadi iyi geceler diyecektimde günaydın diyeyimexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım adamı poh pohlamamışsın
Fai.. Beyyyy fai beyyy. Deseydin seninle yemek dahî yerdi !!!!
Sen de adama TTK 549 hatırlatsaydın o zaman bak cümmüşe !!! Belki memsa yönetenlerin bu madddeyle bir ilişiği var mı ? Kamuoyunu da bilgilindirirdi!!! O zaman kendi af dileyecek mi??
Yorum
-
adamlar küfürlü konuşunca ne yapsın tabiki mahkemeye verecek kardeşim bu ülkede kanun var nizam var deyilmi. ne o öyle edepten, hayadan, saygıdan uzak sözler. ağzına acu bübermi sürerümü diyecek iyi yapmış vermiş ama benim konuşma gibiyse boşuna dilemiş
Yorum
-
yapma doktor adam çıkarlarını gözetmiş unutmaki onunda bizler gibi eline bakanlar var bağrı yanık götü çıplak delikanlılığın hiçbir anlamı yokexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster888.888 rakamı!!!
Af diledikten sonra millet varını yoğunu memsa ya yatırmış demek ki!!!!
Demek ki iyi tüyo alınmış!!!!
Yorum
-
benim beklediğim belgeler gelsin cümle alem bilgilenecek başbakanından eniğine kadar. vardır senin rumuzun kimi yiyon doktor tweetır sözleşmesinde gizlilik var resmin de olsa isminde yazsa mahkeme hiç bir şey yapamaz .resmim çalınmış dersin bu hesap benim deyil dersin olur biterexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFuatavni gibi olduk vessalam!!!
Twitter da sanal rumuz mu edinsek!!
Adam durmadan kamuoyunu bilgilendiriyor!!!
Yorum
Yorum