MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Sıfır
    Aktif
    • 11 Eylül 2013
    • 275

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OGK katılmadığın burdan belli bol keseden salla...

Otur şimdi bul OGK katılım listesini, becerebilinmi sanmam....

bak KY 13 milyon gibi bir lot a sahipti.... TOPLAM LOT sayısını da sen bul:???? ÇABA sarfet azcık.. ..

FAİĞ yandaşlarının elinde kaç lot vardı.. Yaşlı yaşlı amcalarımız MU yanında boşuna mı oturuyordu...

Bide evet hamzah var onuda belirteyim..(BEKLEŞEGİLLER FAMİLYASININ baş aktörü)

OGK Faiğ yandaşı yokmuş gibi davranma...

Kime hizmet ettiğini sorgulatma...

orda 2 Tl ortalaması olupta lanet edip gelenler olduğunuda göremezsin burda oturarak..

sizin gibiler katılmayarak faiğ EKMEĞİNE yağ sürdü.. Bizler HAYIR dedik bak 11 maddeye gücümüz yetti... Sende gelseydin 12 ve 13 e HAYIR diyebilseydin..

anca yaz gz.... lı....sen katıldın hayır dedinde ne oldu....sonuç ortada 0.14..... kıçına kına yak....habire yaz burada boş boş eline ne geçiyorsa....birde üzerine hakaret.... senin amaçın ne....ne yapmaya çalışıyorsun....yel değirmenine savaş açıp rüzgara karşı işiyorsun....

Sanki bir halt yemiş gibide yazıp cıziyor.... hisseyi 2 tl ye taşıyabiliyorsan konuş...yok eğer taşiyamiyorsan otur oturduğun yerde....

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

ADANA 5 ocak vergi dairesi nasıl aldı HAKKINI .... be cancağızım....ALAN ALIYOR bak....
      sevgili dost,arayan mevlasını da bulur,belasını da,demiş atalar...))

hakkını arayan da hakkını bulacaktır mutlaka...!!!

er ya da geç...!!!

biz karar verdik,katılan katılır...!!!MEMS1 ile ilgili davayı en yakın zamanda açacağız...!!!

intelligent arkadaşla konuştuk ve kararı verdik...!!!

isteyen arkadaşlar özelden iletişim kursun...!!!
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

şeytan uyuya kaldı bir gün...... Rüzgar sert esti.üç tüy düştü şeytandan dünyaya, biri paraya yapıştı diğeri mevkiye, öteki ihtirasa o günden sonra şeytan hiç iş yapmadı . büyük patrondan alıntı şaştım kaldım yani şeytan emekli olmuş ah patron nas surelerini okusaydın zaten bilirdin emekli olduğunu

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

bre cancağızım çözemedin mi , uğraşamazsın, sende bekleşengiller familyasındansın...

ben sana söyleyim faiğ in hükmettiği 19 milyon LOT vardı.. Şimdi sen kesen bol salla bakim... bende benim gibi gidip 11 maddeye HAYIR diyen olmasaydı şuan 11. madde geçmişti..

Gördün mü bir HAYIR nelere vesile oldu... Çok sevdiğin patronun bana para vermek içine oturduğu için şuan bu halde şirket...

hakaret algılıyosan hakketmişsindir... biz her zaman diyoruz hakkedene hakkettiği şekilde davranılır... sen gitmedinde ne oldu.. Çok sevdiğin patronun VOLT u çalıştırdı mı... volt iktisap edilmeyse bilançolarda o alacakları parayı ekledi mi... Bunları sordun mu ilgili kurumlara ??

2 TL olunca sende mi vole vuracan be cancağızım.... Bunları bana değil patronunuza yazsanız.. çok sevdiğiniz kayıplardaki hocazadenize sorsanız.. tutturmuştu bir zamanlar ya...

sen dava açanlar kadar cesaretli olsan şuan faiğ çoktan köşeye sıkışmıştı....

Karpuzgiller familyası sizi.....

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          anca yaz gz.... lı....sen katıldın hayır dedinde ne oldu....sonuç ortada 0.14..... kıçına kına yak....habire yaz burada boş boş eline ne geçiyorsa....birde üzerine hakaret.... senin amaçın ne....ne yapmaya çalışıyorsun....yel değirmenine savaş açıp rüzgara karşı işiyorsun....

Sanki bir halt yemiş gibide yazıp cıziyor.... hisseyi 2 tl ye taşıyabiliyorsan konuş...yok eğer taşiyamiyorsan otur oturduğun yerde....

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Bu yazıdan sizin başınıza kaç elma düşer acep

http://blog.milliyet.com.tr/kibir/blog/?blogno=117892

kibir:

“İnsanoğlu dünyayı zincirleyen bütün güçlerden, iradesini kazandığında kurtulur.” goethe
            kibir, insanoğlunun en zayıf özelliklerinden biridir. Kendini büyük görme, kendini başkalarından üstün tutmadır. Kibir olgunlaşma önünde en büyük engellerdendir. Eksiklerini ve yanlışlarını bilmeyen ya da onlarla yüzleşmek istemeyen kimselerin ortak özelliğidir. Alçak gönüllük ve tevazu erdemlerinin zıt kutbudur.
            Egoda kibir, kendini üstün ve ayrıcalıklı görme duygusu hakikat yolunun yolcuları için çok uzaklarda kalmıştır. O, kibrin düşmanıdır ve her şeyden evvel mütevazı olmanın gerekliliğini bilir. O kendine güvenir ancak asla kibirli değildir.
            Para, makam ve gücün getirdiği davranış bozukluklarının başında gelir, kibir. Kibirli insanların sözlerine aldırış edilmez. Onlar ne yazık ki hala hamdırlar. Kibirli bir insanın kendince geliştirdiği akılcı alçakgönüllülük yine kibrin bir parçasıdır. Bu, kendine karşı dürüst olamayıp kendi ile yüzleşemeyenlerin giydiği kılıftır. Zahiri ile batını bir değildir.
            Kıskançlık ve kibir din kitaplarındaki habil-kabil kardeşlere kadar gider. Kabil; hırs ve kibir ile irade zayıflığına yenilir. Kibir karanlıktır, kederdir, bir anlamda gölgedir ve yok olması gereklidir. Hikmete sahip olanın asla sapmayacağı bir histir. Konfüçyüs: ‘hikmet ile tamamlanmış ilim ve akıl insanı bilgeliğe götürür, onu kâmil insan olmak yoluna sokar’ der.
            Fiziksel görünüm, akıl, maddi değerler, makam, paye kibri hayata sokar. “Önce bir makam ya da para ver, sonra onun kim olduğunu gör.” deyişi yaşamla birebir örtüşmektedir. Bu geçici, aslında bizim olmayan maddi ve manevi değerlere sahip olan kişinin kişiliği oturmamış ve olgunlaşmamışsa; bir anda kişiliğinde olumsuz yönde değişiklikler olabilmektedir. Kibir, insanın kendini olduğundan çok daha fazla sanmasından ya da duyduğu her güzel sözü gerçek sanıp böbürlenmeye başlamasından da kaynaklanabilir. Kendi ile barışık olmaktan çıkıp kendini beğenmişliğe ve böbürlenmeye gidiştir.

sığ, dalkavuk çoğunluğun boş ve gelişi güzel lafları ile göğsünü kabartarak gezinmek yerine, sadece karşısındakinin iyiliğini düşünerek gerektiğinde sert konuşup acı sözler söyleyenlerin çevrenizde olması büyük bir şanstır. Büyük bir riyakârlıkla sizi şişirenlerin aksine onlar kendi kendinizle baş başa kalıp kendinizi objektif biçimde tanıyabilesiniz diye size aynayı tutarlar. Maalesef büyük çoğunluk her zaman kibirle böbürlenerek gerçeklerden kaçmayı tercih ettiği için ikinci grup azınlık pek sevilmemiştir. Nietzsche şöyle diyor: “kibir ruhu kaplayan deridir.”

kibir hakikatten habersiz olmaktır. Hangi makamlara gelsek de, hangi payelere ya da maddi değerlere sahip olsak da yaşamlarımızda birer öğrenciyiz. Hakikat ve bilgelik ışığına doğru yapılan yolculuğa koyulan bilinçli insanlar, ruhlarını kaplamaya çalışan kibir gölgesini kendi aydınlıkları ile yakıp geçeceklerdir.

“kibir, kendinden habersizliktir! Tıpkı güneşten haberi olmayışı gibi buzun." mevlana
            berk yüksel

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

sizler hocazadelerinizi çok dinlediniz... bekleşegiller familyası sizleri ne çok uyuttu oralarda.... GERÇEKLERDEN kaçtınız....

faiğ i sizleri ne çok düşünür diye hala bekleşiyorsunuz... Adam kayseri de kimin arazilerine beton döküp bina dikiyor...

patronua suç duyurusu yapılınca patron kadar içleriniz cız ediyordur... Yazıp çizdikleriniz patronunuza kimse dokunmasın ki biz vole yi vurak...

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Şirkete dava açan topu topu 11 kişi var...

9 iptal davası, 2 si alacak davası..

1 side butlancı.( butlancıda OGK günü hissesi yokmuş.. ) çözebildiniz mi ? Çözseniz dahi işinize gelmez.. ÖRS iş hanıyla ÖRS soyisminin benzerliği... dava yada katılmamaya başlamışlar... davaya devam etseler TTK 549 maddesi uyarınca YK 1-3 yıl ceza yiyecek...

Söyleyin bakim bunu dava dosyalarına kim ekletti...

sanırım sizler oturtuğunuz yerden eklettiniz...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

iyi oku senin gibiler burda orda BEKLEŞİRKEN dava açanlar neler yapıyor.... BİRAZDA bunu okuyun...

davacı bak:
                  1) hileli davranışları sergilemek için 4 sayfalık dilekçe ve 23 adet yeni belge sundu..

2) Davacı (sondan 2. paragraf) , orayı iyi oku TTK 549 maddeyi tutanağa geçirdi...

oku ki patronun yandaşları BUTLAn olacak savunma yapamaz oldu.... bak davasına dahi adam gitmemiş....

sen ne yaptın KARPUZ giller familyası....

TTK 549 aç oku ordan 562 8 ve 12 fıkrayı oku...

istiyosan sana faiğ yaptığı tüm savunmayı yollayım... OKU ki akıllanırsın....

sermaye azaltım ve artırımı için çırpınıyordunda neden yapmadın diyerek suç duyurusunda bulunursun .... cezasını okuda belki bi halta yararsınız...

kısacası sen kendi yaralı parmağına işemeyecek kadar aciz, pasif olmuşsun...

BEKLEŞEGİLLER familyası sizi....

Senden ve senin gibi düşünenlerden daha vicdanım rahat... paramı ne koşullarda kazandığımı iyi biliyorum.. Hakkımı arıyorum...

SPK beni seni 24/2 fıkrasıyla ne çok korumuş....

sende mücadele etseydin hisse bugün bu degerlerde olmazdı... OGK öncesi gibi bir FİNLANDİYA lı el atardı... BİST te başka şirket kalmamış gibi ( ÇÖZSENİZ bunları )

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Şimdi okudun mu cancağızım öyle korkak tavuklar gibi köşeye çekilip yazı yazmıyoruz bizler...

patronlada sizlerlede mücadele ediyoruz...

belki akıllanırsınız diye...

Hep diyorum sizin gibilere değmez....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Kime hizmet ettiğiniz belli değil...

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

belki uşaksın, uşaklığınız çıkarınız için belki de...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

şimdi bunları sindir, sahur vakti gelmiş...

BEKLEŞİN sizler .....

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

herşeyin zamanı gelindiğinde yapılır dedim dava da açılır dedim ( beni tanıyanlar bilir) dediğimi yaptım...

buralarda yazıpta kaybolan KY dostlarınız nerde acep.. onlar ne anlaşmalar yaptı patronunuzla... bir danışın bakim sesleri solukları çıkmaz oldu...

patron yoksa onların telefonlarını mı engelledi ??? iletişimsiz mi bırakıldılar...

gidin onlarla uğraşın...

OGK katılanlar burda dertleşiyor.... sizler yazdıkça midemiz kaldırmayacak duruma geliyor bazen...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

sizler yazdıkça: karşımda patron gibi görünüyorsunuz... bekleşengiller familyası...

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

herşeyin zamanı gelindiğinde yapılır dedim dava da açılır dedim ( beni tanıyanlar bilir) dediğimi yaptım...

buralarda yazıpta kaybolan KY dostlarınız nerde acep.. onlar ne anlaşmalar yaptı patronunuzla... bir danışın bakim sesleri solukları çıkmaz oldu...

patron yoksa onların telefonlarını mı engelledi ??? iletişimsiz mi bırakıldılar...

gidin onlarla uğraşın...

OGK katılanlar burda dertleşiyor.... sizler yazdıkça midemiz kaldırmayacak duruma geliyor bazen...
                                Günaydın arkadaşlar...)

herkes işine gücüne baksın,kimseyi meşgul edip ortamı germeyelim...!!!

eğer bazı tavır ve tutumlar sürdürülürse,farklı anlamlar çıkar ve pekişir...!!!

davası olan davası ile,bekleşen de bekleşmekle meşgul olsun...!!!

burada yürütülen mücadeleye katkı sunmak,ya da yeni bir mücadele alanı açmak isteyene malzeme çok...!!!

biz de bu yönde karar alanlara mutlaka destek sunarız...!!!

bakın, ortada MEMS1 gibi bir cenaze var,buyurun birlikte kaldıralım...!!!

herkese kolay gelsin...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information