MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

sizin gibileri gördükçe karşımda FAİĞ gördüğümden sizlerle olan kavgamm...

ancak çözersin sen bunu ... BEKLEŞENGİLLER familyası sizi.....

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Bu gece niyetlenirken, yarın rızkını kurtarmak için çaba sarfetki tuttuğun orucun sevabına bişeyler olmasın...

sanada iyi geceler...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Bu yazıdan sizin başınıza kaç elma düşer acep

http://blog.milliyet.com.tr/kibir/blog/?blogno=117892

kibir:

“İnsanoğlu dünyayı zincirleyen bütün güçlerden, iradesini kazandığında kurtulur.” goethe
        kibir, insanoğlunun en zayıf özelliklerinden biridir. Kendini büyük görme, kendini başkalarından üstün tutmadır. Kibir olgunlaşma önünde en büyük engellerdendir. Eksiklerini ve yanlışlarını bilmeyen ya da onlarla yüzleşmek istemeyen kimselerin ortak özelliğidir. Alçak gönüllük ve tevazu erdemlerinin zıt kutbudur.
        Egoda kibir, kendini üstün ve ayrıcalıklı görme duygusu hakikat yolunun yolcuları için çok uzaklarda kalmıştır. O, kibrin düşmanıdır ve her şeyden evvel mütevazı olmanın gerekliliğini bilir. O kendine güvenir ancak asla kibirli değildir.
        Para, makam ve gücün getirdiği davranış bozukluklarının başında gelir, kibir. Kibirli insanların sözlerine aldırış edilmez. Onlar ne yazık ki hala hamdırlar. Kibirli bir insanın kendince geliştirdiği akılcı alçakgönüllülük yine kibrin bir parçasıdır. Bu, kendine karşı dürüst olamayıp kendi ile yüzleşemeyenlerin giydiği kılıftır. Zahiri ile batını bir değildir.
        Kıskançlık ve kibir din kitaplarındaki habil-kabil kardeşlere kadar gider. Kabil; hırs ve kibir ile irade zayıflığına yenilir. Kibir karanlıktır, kederdir, bir anlamda gölgedir ve yok olması gereklidir. Hikmete sahip olanın asla sapmayacağı bir histir. Konfüçyüs: ‘hikmet ile tamamlanmış ilim ve akıl insanı bilgeliğe götürür, onu kâmil insan olmak yoluna sokar’ der.
        Fiziksel görünüm, akıl, maddi değerler, makam, paye kibri hayata sokar. “Önce bir makam ya da para ver, sonra onun kim olduğunu gör.” deyişi yaşamla birebir örtüşmektedir. Bu geçici, aslında bizim olmayan maddi ve manevi değerlere sahip olan kişinin kişiliği oturmamış ve olgunlaşmamışsa; bir anda kişiliğinde olumsuz yönde değişiklikler olabilmektedir. Kibir, insanın kendini olduğundan çok daha fazla sanmasından ya da duyduğu her güzel sözü gerçek sanıp böbürlenmeye başlamasından da kaynaklanabilir. Kendi ile barışık olmaktan çıkıp kendini beğenmişliğe ve böbürlenmeye gidiştir.

sığ, dalkavuk çoğunluğun boş ve gelişi güzel lafları ile göğsünü kabartarak gezinmek yerine, sadece karşısındakinin iyiliğini düşünerek gerektiğinde sert konuşup acı sözler söyleyenlerin çevrenizde olması büyük bir şanstır. Büyük bir riyakârlıkla sizi şişirenlerin aksine onlar kendi kendinizle baş başa kalıp kendinizi objektif biçimde tanıyabilesiniz diye size aynayı tutarlar. Maalesef büyük çoğunluk her zaman kibirle böbürlenerek gerçeklerden kaçmayı tercih ettiği için ikinci grup azınlık pek sevilmemiştir. Nietzsche şöyle diyor: “kibir ruhu kaplayan deridir.”

kibir hakikatten habersiz olmaktır. Hangi makamlara gelsek de, hangi payelere ya da maddi değerlere sahip olsak da yaşamlarımızda birer öğrenciyiz. Hakikat ve bilgelik ışığına doğru yapılan yolculuğa koyulan bilinçli insanlar, ruhlarını kaplamaya çalışan kibir gölgesini kendi aydınlıkları ile yakıp geçeceklerdir.

“kibir, kendinden habersizliktir! Tıpkı güneşten haberi olmayışı gibi buzun." mevlana
        berk yüksel

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

kibirle bekleşmeyi savunun buralarda...GERÇEKLERDEN KAÇIN... size kaç elma düştü...

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir. benim kimseyle problemim yok ben sadece yandık bitik mahvolduk edebiyatı yapanlara gıcık oluyorum benim ciğerini bildiğim faİT herkezi kandırabilir onda o beceri var hatta bizi bile ki kandırdı o yüzden başkalarının üzerine gitmesek tek hedefimiz olmalı faİT başkası deyil.benim beklediklerim gelsin ondan sonra ben sana ne yapacağımı çok iyi biliyorum. daltonlar lakabınıda sizin köyden taktılar bunu lütfen unutmayalım hepinize saygılar didişmeyelim artık. biraz sabredin

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

ve şunu bir araştırın bakalım bu ülkede hacize itiraz davası kaç yıl sürer

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

Allah şimdiden oruçlarınızı kabul etsin.

Yorum

• dtse
                  Yeni Üye
                  • 12 Eylül 2013
                  • 8

Bu. DogalgAz kesilmesin diye verilen rusvet memsanin dogalgazi kesilmesin diyemi verildi arkadaslar
                  Memsanin dogalgazla ne isi var elektrik satisi yaptigimizi hatirlamiyorum ben yapti ise volt yapmistir
                  Parasi nere gitmistir bilinmez genel kurulda memsanin aldigi dogalgazin miktarinin sorulmasi diye bir not dusurtmustum
                  Lakin kaynamis gitmis . Fayyik istifa eddiginide soylemisti onun sirket yonetiminde olmamasi ile ilgilide not aldirmistim soz isteyip
                  Ama arada kaynatmislar
                  Hakkimizi hukuk yollari bitene kadar hukuki olarak aramamiz gerektigin dusunuyorum kac yil surer bilinmez
                  Ama yapilan kimsenin yanina da kalmaz

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

dtse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bu. DogalgAz kesilmesin diye verilen rusvet memsanin dogalgazi kesilmesin diyemi verildi arkadaslar
                    Memsanin dogalgazla ne isi var elektrik satisi yaptigimizi hatirlamiyorum ben yapti ise volt yapmistir
                    Parasi nere gitmistir bilinmez genel kurulda memsanin aldigi dogalgazin miktarinin sorulmasi diye bir not dusurtmustum
                    Lakin kaynamis gitmis . Fayyik istifa eddiginide soylemisti onun sirket yonetiminde olmamasi ile ilgilide not aldirmistim soz isteyip
                    Ama arada kaynatmislar
                    Hakkimizi hukuk yollari bitene kadar hukuki olarak aramamiz gerektigin dusunuyorum kac yil surer bilinmez
                    o bişeymi bankalar kusursuz icra takibi başlatırlar bankaların icra takibine itiraz davası açarsan ana paraya yüzde kırk itirirler ve milyonda bir bile şansın yoktur .yani anlayacağınız halk bankası borcuda ya yapılandırıldı yada ödendi bundan başka bir olasılık yok.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

demek ki sende bizdeki kadar kazandığın paranın peşine koşma , 31-32 yaşındaki çocuğun DALAVERELERİ i KANINA dokunmuyor ki, alın teriyle kazandığın paranın peşine düşemiyorsun...

SİZ bunları görmedikçe , DEVEKUŞU edebiyatı yaptıkça da sizlere hatırlatırlar...

BEKLEŞİN bakim...

gökden 3 elma birgün düşer...Biri VOLT ta biri, MEMSA GYO , biride MEMSA ya.. Bu elmanın düşme nedeni burda ki çabaların sonucu olunca gideceğiniz DELİK tende selam yazarsınız...

SİZLER , zamanla hisse bir noktaya gelince ÇOK SEVDİĞİNİZ patronunuzun eseri diyede ALKIŞLARSINIZ.... Gariban patronumuzun çok zorluklarla bu noktaya şirketi getirdi dersiniz.. BAĞIMSIZ YK üyeleri kadar olamıyorsunuz.....( adamlar bile yeter dedi demek ki bu işin sonu kötüye gidecek, bastılar istifalarını ....) Bekleşerek karpuzdan ne farkınız var....

Burayı gelip BEKLEŞME efsanelerinizi dökmeyin... KİME hizmet ettiğinizi çözemeyecek kadar da IQ çok gelişmiş ortada...

Senin ne HALT yediğinle benim yediğim HALT aynı ama sende ki DEVEKUŞU zihniyeti bende yok demek ki... senin kadar patronlara değer veremiyorum...

GÜNDELİKÇİLER, muvafaknameciler, bekleşengiller familyası bizlerden daha değerli.... Çünkü çıkarlarınız çakışıyor... Millete EMPOZE ettiğiniz BEKLEŞME soytarılığının maskesi bir gün akınca sizler ne HALT yiyeceksiniz....

bizlere kimsecikler EV sözüde vermedi... paranızı bilmem ne faiziyle vereceğim sözüde...

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bu ülkede hakkını HUKUK yoluyla aramakta ONURSUZ olmuş.... Çok büyük kocaman balon ONUR sahipleri öyle diyor...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

o notlar dava da delil olarak sunuldu... Faiğ yanıtı bu alacak davası ne karıştıyorlar oldu !!!!!

Hileli davranış olduğu için sunulduğunu ,bekleşengiller gibi DEVEKUŞU olarak görmezlikten gelmeye çalışıyor..

dtse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ama arada kaynatmislar

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

damardan girmişsin el bebeğimize...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            o bişeymi bankalar kusursuz icra takibi başlatırlar bankaların icra takibine itiraz davası açarsan ana paraya yüzde kırk itirirler ve milyonda bir bile şansın yoktur .yani anlayacağınız halk bankası borcuda ya yapılandırıldı yada ödendi bundan başka bir olasılık yok.

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

MASUM KÖYLÜ el bebekle uğraşmayın, birilerinin kanına dokunuyor..... çok ayıp.....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

yakında birileri YANDIM ALİ edebiyatına başlar... ne olsa ortalamasındayız... Ha gayret bakim....

bir kelebek uçar, bir dalga olmadı 2 , olmadı 3 , yook yook 4, valla 5 olsun çakılırız...

nede olsa benim kisini 0.08 alacak garibim...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information