MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın revenge yazdıklarınızı kendi adıma hüsnüniyetle değerlendirmek adına şöyle söylebilirim... bir kere evet biz bu işe girerken bir çok kişiye hatta kendilerince bu adamla mutabakat metni imzalayan hemen hemen birçok arkadaşa seslendik ve dedik ki: bırakın arkadaşlar mutabakatı falan bu adamlar bu zamana kadar hangi yaralı parmağa işedi ki şimdi size yarasın yaptıkları... ama dinlemediler sonuç ortada ... eğer diyorsan ki bu adam alın parayı derse ne yapacaksınız ... onu ogün görmek lazım... ha sonra gerideki 150milyonu düşünürmüsünüz diye soruyorsan... geride ki 150 milyonun bizi düşündüğü kadar düşünürüz elbet!! yoksa halkbankasıydı spk dı diğer kurumlardı o bizi bağlamaz biz elimizden geleni yaparız hiçbirşey olmadı bu hainlere yaptıkları bu kadar kalbazanlıktan sonra bir nebze de olsa huzursuzluk sirayet eder de rahatları bozulursa ona bile razıyız... ha olur ki hapis çıkar varsın BATSIN A.... ŞİRKETİ!!! en zor anımda işime yaramamış bu saatten sonra attırayım gitsin... senin dediğin gibi bi kağıtta 1 lira maliyeti olup da genel kuruldan bihaber davadan bihaber adamları da bırak kendileri düşünsün sen niye düşünüyon!!!!
    sevgili dost,aynen katılıyorum...:!!!

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın...))

kendine acımayana ben niye acıyayım...?!?

istekleri için:savaşmayan,çaba ve emek harcamayanlar neden ağlar, ben anlam vermekte zorlanıyorum...!!!

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

kemal sunal filmlerini bende çok severim,toplumsal traji-komik çelişkilere dikkat çeker...!!!güleriz genelde ağlanacak halimize...))

evet,bu hissede de traji-komik olaylar yaşanıyor,her bağlamda...!!!

sizler çabalarımızı küçümsediniz diye, çok üzüldük...))

burada mücadele etmeden köşe dönme hayali kuranlar hırçınlaşmaya başladı,bize değil,patrona gidin...!!!

varolan durumun müsebbibi biz değiliz...!!!

biz bir mücadeleye başladık,kimsenin keyfi için de bundan vazgeçecek değiliz...!!!

biz mahkeme yöntemini biliyoruz,o yolda da ilerliyoruz...!!!

süreç neler getirecek hep beraber izleyip göreceğiz,yazın bir kenara...))

siz de kendi yönteminizi oluşturun ve ilerleyin...!!!

daha başka söylenecek söz bulamıyorum,hepimize kolay gelsin...))

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sayın sıfır,Alfa...genel kurula katılanlar fıyığın tezgahına düştü,mahkemeye gidenler hata yapıyor...siz kaderine razı olanlar,öteki dünyaya bırakanlar,allaha havale edenler hiç hata yapmadınız,çünkü hiç bir yey yapmadınız...!!!işiniz gücünüz ahkam kesmek...!!!biz yanlış yürüyoruz,hatalı yürüyoruz:bir de sizler yürüseniz de bizler görsek,yürümeyi öğretseniz bize...))
        bu hissedeki hareketlerden şüphelenmekte haklısın,bende şüpheleniyorum...!!!her hareket ya da açıklama yeni bir tezgahı bağrında taşıyor çünkü...!!!
        benim amacım öncelikle üzüm yemekse de,toprağı ve ağaçları zehirleyen bağcıyı da benzetmekten vazgeçmeyeceğim...!!!
        bize de,sizede kolay gelsin,söylenebilecek başka bir şey yok...))

Sn, Karot mahkemeye gidenler yanlış yapıyor diye bir ifade yazmadım... ama genel kurula gidenler yanlış yaptığını her seferinde yazılarımda belirtim... bu adam her kesimi cok güzel kullanıyor.... benim icin 0.47 bir anlam ifade etmediği için ayrılma talebinde bulunmadım....0.60 lardan girip 0.47 den ayrılmak ne kadar doğru.... benim hedefim farklı.... bu 0.47 de oyunun bir parçası..... aslında yazacak o kadar çok şey varki boşver...... yanlız bu bağcı dövülmeyi hakediyor....farklı düşünen yoktur...

Belkide bu davalar olmasaydı..... kottan atılırdı.....

Ölümse olüm hırlamaya gerek yok......

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sn, Karot mahkemeye gidenler yanlış yapıyor diye bir ifade yazmadım... ama genel kurula gidenler yanlış yaptığını her seferinde yazılarımda belirtim... bu adam her kesimi cok güzel kullanıyor.... benim icin 0.47 bir anlam ifade etmediği için ayrılma talebinde bulunmadım....0.60 lardan girip 0.47 den ayrılmak ne kadar doğru.... benim hedefim farklı.... bu 0.47 de oyunun bir parçası..... aslında yazacak o kadar çok şey varki boşver...... yanlız bu bağcı dövülmeyi hakediyor....farklı düşünen yoktur...

Belkide bu davalar olmasaydı..... kottan atılırdı.....

Ölümse olüm hırlamaya gerek yok......
          hırlama ifadesini şahsımızda kullandıysan,sana iade ediyorum...!!!ben yaşamım boyunca kimseye köpeklik yapmadım,köpeklik yapanlarla da hep mücadele ettim,bugünde olduğu gibi...!!!

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

o.gel kurula ben de gitmedim,vekaletle temsil edildim...!!!

vekaletimi alan arkadaşa dün olduğu gibi,bu gün de güvenim sonsuzdur...!!!

o.genel kurulda patron ve bir kısım insanın topluluğu manipüle ettiğini arkadaşlardan duydum...!!!

burada ki kaos ortamı,kişilerin şahsi çabalarının sonucu oluştuğunu sanmıyorum,ortamda patronun provakatörleri tarafından yapıldığı kanısındayım...!!!

o.genel kurula gidiş amacı ile ortaya çıkan sonuç arasında uçurum var...!!!

ancak netice itibari ile ortaya çıkan sonuç,kötünün iyisi durumundaydı...!!!

ama oyun içinde oyun olduğu için,kötünün iyisini de yaşama geçirmediler...!!!

biz yapılmak istenenlerin az çok ayrımına vardık ve bu mücadeleyi başlattık...!!!

sonuna kadar da gitmeye kararlıyız...!!!

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

hırlama ifadesini şahsımızda kullandıysan,sana iade ediyorum...!!!ben yaşamım boyunca kimseye köpeklik yapmadım,köpeklik yapanlarla da hep mücadele ettim,bugünde olduğu gibi...!!!

Asla hayır sn, Karot .....size saygım sonsuz.... yaptığınız mücadelenin farkındayım....bunu en iyi bilenlerdeyim.... ve size yakın biriyim bunu bilin..... dava hakkinda te yorumum bir önceki yorumda...başkada bir yorumum olmadı.... sonuçta bu işten ky yanında faikte çok zararlı cıkacaktır..

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

etirmeyin mahkemenize ne mahkemesi yahu bu 2017 ye anca sonuçlanır karşı taraf ve biz uzatabildiğimiz kadar uzatıyoruz biz burda epdk raporlarını yayınladık millet halla mahkeme diyor otmu kulanıp bilgisayarın başına oturuyorsunuz.

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

bizim bağcıyı dövmek için attığımız adımlar da var...!!!

bu adımları da bırakmayıp sürdüreceğiz...!!!

süreci izleyenler mutlaka bunu görecektir...!!!

biz herşeyi buradan paylaşmıyoruz,paylaşmayacağız da...!!!

bir çin atasözü derki:taşı delen damlalar değil,damlaların sürekliliğidir...!!!

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    etirmeyin mahkemenize ne mahkemesi yahu bu 2017 ye anca sonuçlanır karşı taraf ve biz uzatabildiğimiz kadar uzatıyoruz biz burda epdk raporlarını yayınladık millet halla mahkeme diyor otmu kulanıp bilgisayarın başına oturuyorsunuz.
                    sevgili dost,bu epdk raporu nedeniyle ortaya çıkan durumu en kısa zaman da paket haline getirip,gönderelim...!!!

önümüzde bir beyan olayı var,onu bir aradan çıkaralım...!!!

Yorum

• Sıfır
                      Aktif
                      • 11 Eylül 2013
                      • 275

o.gel kurula ben de gitmedim,vekaletle temsil edildim...!!!

vekaletimi alan arkadaşa dün olduğu gibi,bu gün de güvenim sonsuzdur...!!!

o.genel kurulda patron ve bir kısım insanın topluluğu manipüle ettiğini arkadaşlardan duydum...!!!

burada ki kaos ortamı,kişilerin şahsi çabalarının sonucu oluştuğunu sanmıyorum,ortamda patronun provakatörleri tarafından yapıldığı kanısındayım...!!!

o.genel kurula gidiş amacı ile ortaya çıkan sonuç arasında uçurum var...!!!

ancak netice itibari ile ortaya çıkan sonuç,kötünün iyisi durumundaydı...!!!

ama oyun içinde oyun olduğu için,kötünün iyisini de yaşama geçirmediler...!!!

biz yapılmak istenenlerin az çok ayrımına vardık ve bu mücadeleyi başlattık...!!!

sonuna kadar da gitmeye kararlıyız...!!!

Türkiyede böyle yönetilmiyormu....provakatörler her zaman iş başında....eğer katılım olmasaydı o kararlar cıkmazdı...cıksa bile SPK dan dönerdi.....

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

Sn siname..güzel bir noktayı yakalamıssınız...belkide elektrik üretiliyordurda ortağımız bizden gizliyordur.

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Türkiyede böyle yönetilmiyormu....provakatörler her zaman iş başında....eğer katılım olmasaydı o kararlar cıkmazdı...cıksa bile SPK dan dönerdi.....
                          bir yanılgıyı kendimce düzelteyim:

1-ky.'nın elinde iddia edildiği kadar hisse yok...!!!en fazla 30 milyon vardır,geri kalan malum şahısta...!!!

2-amaç yapılanları ky.'nın üzerinden meşrulaştırmaktı,onu da nedense ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar...!!!belki de bunu bilerek yaptılar,o 30 milyonun ne kadarını ele geçirirsek,düşüncesi ile...!!!hala yürütülen çabanın bu eksende olduğu düşüncesindeyim...!!!

3-ülke yönetimine gelince:evet,genelin özele yansımasından başka bir şey değil...))

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

Mühür kimdeyse padişah odur..... Mühürü elinde tutan puşt....neyi bekliyorsun....

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

karot hocam epdk raporları kesin delil zan veya uydurmasyon deyil

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

karot hocam epdk raporları kesin delil zan veya uydurmasyon deyil
                                anlıyorum,özel paket olsun bence...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information