MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dtse
    Yeni Üye
    • 12 Eylül 2013
    • 8

Fayik gecen ki genel kurulda istifa ettigini soylemisti bunu hala yapmadi bu konuda neler yapilabilir

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

dtse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Fayik gecen ki genel kurulda istifa ettigini soylemisti bunu hala yapmadi bu konuda neler yapilabilir
      o,lafın gelişidir...))ama yakında onu yolculuğa çıkaracağız...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

faik ortağımdan ben çok iyi haberler bekliyorum .sizi kandırmış lo o böyle bir kaynağı bırakırmı aklınıza şaşayım siz olsanız bırakırmısınız blöf yapmış sizde yemişsiniz. benim genel kurulda gördüğüm adam tam bir pokerci

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Sürprizin biri daha hazır...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

vizyon tekstil,turunç tekstil ve gcl tekstil sana neler hatırlatıyor,ortağım...))bana birşeyler anımsatıyorda,yanılıyor muyum acaba dedim...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Volt Enerji ve hele şu Nevşehir'deki kömür ocağına/sahasına ne dersin,ortağım...))dümen çok mu dersin...))

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                vizyon tekstil,turunç tekstil ve gcl tekstil sana neler hatırlatıyor,ortağım...))bana birşeyler anımsatıyorda,yanılıyor muyum acaba dedim...))
                lütfeniniz yapmayın abi rica ediyorum ortağımın üstüne fazla gitmeyin sonra uykuları kaçacak garibimin fakirimin eziğimin unutmaki o da artık benim gibi bak metrobüslere biniyomuş geçen akpilide ucuza doldurmuş sonra zam gelmiş sevincincini paylaşmışdı tweetırda sonrada vaveylalar koparıyodu meğersem spk ceza kesmiş . çöldeki bedevi misali

Yorum

• ozmanisali
                  Yeni Üye
                  • 17 Eylül 2013
                  • 36

Batmaya az kaldi faik neredeeee

Memsaya mahkemeye verenlere ailelerine her namazda dua ediyom alllah milyonkere razi olsun diye gelecek ayin 15 para verecem azda olsa mahkeme masrafii elimdeki hiseleride soz verdim satmayacammmm insallah faik batar bizde seviniriz onunla batmak cok guzel olacakk faiikkkk spk bimere cumurbaskanina hergun yaziyomm manisadan selam sevgiler ergun ben

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Memsaya mahkemeye verenlere ailelerine her namazda dua ediyom alllah milyonkere razi olsun diye gelecek ayin 15 para verecem azda olsa mahkeme masrafii elimdeki hiseleride soz verdim satmayacammmm insallah faik batar bizde seviniriz onunla batmak cok guzel olacakk faiikkkk spk bimere cumurbaskanina hergun yaziyomm manisadan selam sevgiler ergun ben
                    kim senden para istediki 15 inde göndercem diye yazıyosun ben ve arkadaşlarım kimseden para istemedik ve yazdıklarınız doğru şeyler deyil batma diye bir şey yok bunu kafanızın bir köşesine yazın faiğin istediği şeyi yazıyorsunuz bilerek veya bilmeyerek ona yardım ediyorsunuz

Yorum

• ozmanisali
                      Yeni Üye
                      • 17 Eylül 2013
                      • 36

konusman saygızca sen falan

ıcımden gelenı soledım kımse ıstemedı batarsada batsın faık neısterse ıstesın ne senın dedını yaparım ne faın bıraz saygıyı asıyorsunuz tek sız varsanız buyrun yapın bole yaparak faık gıbı davranıyorsunuz ayıp ıcımızden gelenı artık tek sız varmısınız tek sızın dusuncelerınız varmıs dogru gıbı lanse etmeye basladınız kımmse cocuk degıl saygı enonemlısı unutmayalım sen vb kelımeler hos degıl ınsallah batsın memsa batmaya az kaldı dusuncemımemı sorguluyorsun kı senın dusuncelerınımı yazacaz solecez ne faık ne sızz ayıp artık bırdaha ne memsa ne faık ne bu sıte buyrun saygı yoksa ben yokummmm

Yorum

• Müfit
                        Yeni Üye
                        • 26 Kasım 2013
                        • 11

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ve çalışma bitti...))
                        var mı şirketle ilgili sorusu olan...))
                        işler bundan sonra daha kolay olacak,arkadaşlar...!!!

Bu şirketin hali ne olacak ve bizim halimiz maliyet 1.10TL

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Müfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu şirketin hali ne olacak ve bizim halimiz maliyet 1.10TL
                          sevgili dostum,ben gelecek için sorun demedim...!!!ben geçmişte olanları kastetmiştim...))şirketin geçmişi ile ilgili bir sorun varsa,alayım...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Günlerdir şirketin geçmişi üzerinde çalışıyorum,önemli bir aşama da kaydettim...!!!neler yaşamışız neler,hissede yapılan manipülasyon ve soygunların hepsi bir birbirine bağlı arkadaşlar...!!!grifit,yani birleşmiş kaplar teorisi gibi iç içe geçirilmiş...!!!profesyonel ve organize bir yapı ile karşı karşıyayız...!!!bunu herkes kafasına yazsın...!!!evet,bunlarla mücadele edilebilir, ama bizim de organize olmamız şartı ile...!!!ben bu konu da birlikte olduğum ekip arkadaşlarıma güveniyorum...!!!boş konuşmak yerine geçmiş süreci iyi incelemenizi öneririm...!!!

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ıcımden gelenı soledım kımse ıstemedı batarsada batsın faık neısterse ıstesın ne senın dedını yaparım ne faın bıraz saygıyı asıyorsunuz tek sız varsanız buyrun yapın bole yaparak faık gıbı davranıyorsunuz ayıp ıcımızden gelenı artık tek sız varmısınız tek sızın dusuncelerınız varmıs dogru gıbı lanse etmeye basladınız kımmse cocuk degıl saygı enonemlısı unutmayalım sen vb kelımeler hos degıl ınsallah batsın memsa batmaya az kaldı dusuncemımemı sorguluyorsun kı senın dusuncelerınımı yazacaz solecez ne faık ne sızz ayıp artık bırdaha ne memsa ne faık ne bu sıte buyrun saygı yoksa ben yokummmm
                              hayır öyle dediğiniz gibi bir saygısızlık yapmak istemedim benim suç duyurusu diğerlerinden biraz farklı olacağı için (forumlarıda kapsıyor) ceza almanızı istemedim memurmuşsunuz çoluğunuz çocuğunuzda var zarar görmenizi gerçekten istemediğimden söyledim saygılar ne isterseniz yazabilirsiniz

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

senin kodlarını çözdüm sayılır,ortağım...))bundan sonra seninle mücadelenin tadı bir başka olacak,fıyıkkk...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information