tamamen VUKUAT DÜZGÜN İŞLERİ YOK SABIKALI
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TEKSTİL ŞİRKETİYMİŞ!
Halka açılmak için başvuran Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji’nin ismi birkaç ay öncesine kadar Turunch Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ymiş.
Yılbaşında şirket A.Ş’ye dönüştürülmüş ismi başta olmak üzere her şeyi değiştirilmiş. Aslında meslek grubu ‘Kumaş’ ve Nace Kodu; ‘Kumaş Toptan Ticareti’ olan şirket kısa bir süre önce kağıt üzerinde enerjiden gayrimenkule, ipotek işlerinden her türlü proje işine imza atacak bir yapıya dönüştürülmüş. Şirket en son sermaye artırımını da nisan ayı başında yapmış. Eğer SPK’dan onay çıkarsa ismi borsada sık sık manipülasyonla anılan Mensa Mensucat’a bir kardeş şirket daha geliyor
Yorum
-
Sevgili dost,bunu kullanabilmemiz için kaynağın ne olduğu,tarihi ve sayısı gerek...!!!haydi çalış bakalım...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKSTİL ŞİRKETİYMİŞ!
Halka açılmak için başvuran Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji’nin ismi birkaç ay öncesine kadar Turunch Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ymiş.
Yılbaşında şirket A.Ş’ye dönüştürülmüş ismi başta olmak üzere her şeyi değiştirilmiş. Aslında meslek grubu ‘Kumaş’ ve Nace Kodu; ‘Kumaş Toptan Ticareti’ olan şirket kısa bir süre önce kağıt üzerinde enerjiden gayrimenkule, ipotek işlerinden her türlü proje işine imza atacak bir yapıya dönüştürülmüş. Şirket en son sermaye artırımını da nisan ayı başında yapmış. Eğer SPK’dan onay çıkarsa ismi borsada sık sık manipülasyonla anılan Mensa Mensucat’a bir kardeş şirket daha geliyor
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Bu haber için de kaynak adı,tarih ve sayısı gerekli...!!!bu da çok önemli bir delil dost...!!!bulabilirsen acil bana dön...!!!gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster22 Kasım 2013 19:45 (Son güncelleme 22 Kasım 2013 19:48)
BOTAŞ'taki ''yolsuzluk'' iddiaları üzerine başlatılan ''Mavi Hat Operasyonu'' kapsamında açılan davanın sanıklarından eski BOTAŞ Genel Müdür Vekili Rıza Çiftçi, 52 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıl
-"Mensa Mensucat A.Ş'nin doğalgazının kesilmesi olayı kapsamında rüşvet anlaşması yaptıkları" gerekçesiyle Rıza Çiftçi ve Muhammet Hüseyin Ayaydın 4'er yıl, Mehmet Ulutaş 3 yıl 4 ay,AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Amacım umut kırmak değil,ki umudumu koruyorum...!!!ama bilinmesini istediğim bir gerçek var:devlet,kendine karşı işlenen suçlarda bonkör,bireye/bireylere karşı işlenen suçlarda cimridir...!!!bunu karot43 sözü olarak not alın...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
önemli olan bundan sonra ceza almaması yatmaz zanetmiyorum ama bir daha ceza alırsa ötekinide giydirirler.yazık olur bu yaşdan sonra cezaevine girmesi o toprağın altındaki hapsaneden habersiz orası beterinde beteri zaten fazla yaşamaz aha burda söylüyorum yazın bir kenara bir bilemedin iki sene sonra topu diker eceliyledtse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 yil olsa sikinti vardi ama 3 yil 4 ay. COk farkli
Ziyarete gideriz ortagimizii. Iceride cok severler parali insanlari
Yorum
Yorum