MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yaninizda olamadik ama davalariniz icin maddi destekte bulunmak istiyorum
Ayin 15 memurum davalar icin sonuna kadar batasa kadar memsa faik yaninizdayim azda olsamaddi destek vermeye raziyim kabul ederseniz batalim kurtulalim ama bazilarida bizle batsin kul hakki obur dunyayya kalmasin sizden allah bin kere degil yuzbinkere razi olsun
Yorum
-
Spk sikayet hatti acilmis tekrar ha aramaya baslayalim
Eski spk yonetimi birsey yapmadi sikayet hattini kapatti bu yeni gelenlerallahtan korkar insallah sikayet hattini sayfalarinda acmislar pazartesiden itibaren her gun yazmaya devam basbakanlik cumurbaskanli dahilllpazartesi bende bole yardimedersem onurumicin nealazaten sizin kadar olamadikmahcubuz ama yeterki batalim batarken memsada faikte gitsin onlar hapse bizim para havaya anamin aksutu gibi helal olsun
Yorum
-
Bugun saat 14:30 gibi T.C Bakırköy Cumhriyet Başsavcılığına iletilmek üzere T.C. Istanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Mühabere Bürosu'suna MENSA yöneticilerinin tümü için Suç Duyurusu başvurusu yaptım. Başvuru Sayı No : 2014/ 3922
Devamı zaten aşamalı olarak diğer arkadaşlar tarafından geliyor. Savcı, napmışlar böyle 22 sayfa tutacak dedi
Tümünü yazsak değil 22 sayfa 2 bin sayfa bile yetmez, bizim gücümüz buna yetti dedim
Yorum
-
yanınızdayızmadı manevı olarak
yanınızdayız maddı manevı olarak her arkadasa her ayın 15 para gondermek ıstıyorum azda olsa manısadan ergün ben yeterkı faık ve babasıhapse gırsın benım param batsın ama cocumun hakını yemesınn allahım bu dunyada cektırsın ona bızım doktumuz gozyas cıksın columuzun cocumuzun rıskıcıksın beter olsun batsınlar hapıslerde curusunIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun saat 14:30 gibi T.C Bakırköy Cumhriyet Başsavcılığına iletilmek üzere T.C. Istanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Mühabere Bürosu'suna MENSA yöneticilerinin tümü için Suç Duyurusu başvurusu yaptım. Başvuru Sayı No : 2014/ 3922
Devamı zaten aşamalı olarak diğer arkadaşlar tarafından geliyor. Savcı, napmışlar böyle 22 sayfa tutacak dedi
Tümünü yazsak değil 22 sayfa 2 bin sayfa bile yetmez, bizim gücümüz buna yetti dedim 
Yorum
-
allah razı olsun
allah mılyonkere razı olsun elerın aılen dert gormesın bır omur boyu manısdan sevgıler hernamazımda dua etcem sana aılene allah razı olsun dıyeIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun saat 14:30 gibi T.C Bakırköy Cumhriyet Başsavcılığına iletilmek üzere T.C. Istanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Mühabere Bürosu'suna MENSA yöneticilerinin tümü için Suç Duyurusu başvurusu yaptım. Başvuru Sayı No : 2014/ 3922
Yorum
-
naptın ilk vuruşu ben yapacaktım ne yapalım bende elimi çabuk tutup ikinciyi çakarımIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun saat 14:30 gibi T.C Bakırköy Cumhriyet Başsavcılığına iletilmek üzere T.C. Istanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Mühabere Bürosu'suna MENSA yöneticilerinin tümü için Suç Duyurusu başvurusu yaptım. Başvuru Sayı No : 2014/ 3922
Yorum
-
Arkadaşlar,başvuru yapan arkadaşlarımız isterlerse buradan savcılık başvuru numaralarını İntelligent gibi paylaşabilirler...!!!ancak,tanımadığımız insanlarla veya referansı olmayan kişilerle sanal ortamda suç duyurusu metinlerini paylaşmayalım...!!!bu aşamada suç duyurusu metninin suçlu şahısın,fıyığın eline geçmesine izin vermeyelim...!!!Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun saat 14:30 gibi T.C Bakırköy Cumhriyet Başsavcılığına iletilmek üzere T.C. Istanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Mühabere Bürosu'suna MENSA yöneticilerinin tümü için Suç Duyurusu başvurusu yaptım. Başvuru Sayı No : 2014/ 3922
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ben kendi kimliğimi saklamıyorum ki ortağım...
))arayıp yorulma,adım Mehmet Altınkaynak/KÜTAHYA,adresim dava dosyasında var, fıyık...
))Telefonumu da yakın görüştüğün adamlar biliyor, fıyıkkk...
))çok korktum,ben af dilemem merak etme,ortağım...
))
Yorum
-
Bu başlangıç daha, ortağım...
))daha neler olacak,nelerrr...
))yaşayıp göreceğiz,fıyıkkk...
))adaletin kestiği parmak acımaz,niye bağırıyorsun fıyıkkk...
))yerken iyiydin ya,ortağım...
))
Yorum
-
abi yarım saati geçti zor okudum peh anasını biz neler atlatmışız ama güzel sıralama ve açıklamalar harika suç duyurusu böyle olur işte ortağımın çok canı yanacak galiba öyle gözüküyor ben bunu birde başbakana göndermeyi düşünüyorum ne dersiniz
Yorum
-
direk ulaşabileceğim bir yol var tabi isterseniz bakalım hala seyirci kalcakmısiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi yarım saati geçti zor okudum peh anasını biz neler atlatmışız ama güzel sıralama ve açıklamalar harika suç duyurusu böyle olur işte ortağımın çok canı yanacak galiba öyle gözüküyor ben bunu birde başbakana göndermeyi düşünüyorum ne dersiniz
Yorum
Yorum