MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

REKLAMI ben yapayım...

SATLIK MEMSA HİSSELERİ

SATIŞ YERİ : BİST

DEFTER değeri 162.000.000 Tl... Piyasa değeri : 25.920.000

PATRONUN BİLEREK SERMAYE AZALTIMI VE ARTIRIMI YAPTIRMAMASI NEDENİYLE ŞUAN GÖZALTINDA.... ÇOK YAKINDA NERELERDE OLACAK .....

ADANADA TEKSTİL FAB, ADANA DA VOLT DOĞALGAZ SANTRALİ, KAYSERİVE MUTELİF İLLERDE 80.000.000 TL ARSA...

YATIRIMCI ARANMAKTADIR.... BATIRIMCILAR ZATEN BATTI... PUSU DA BEKLİYOLAR

SUDAN UCUZ MEMSA HİSSELERİ... ŞİRKET YENİ ORTAKLAR ARAMAKTADIR... 1 BİRİM DEĞER YÜKSELMESİ % 6 getirisi vardır... İŞLEM HACMİNİn artmasıyla günlük % 10 üzeri getirisi vardır

Yorum

• fcankaya
      Yeni Üye
      • 10 Haziran 2014
      • 6

sayın karot exitus siname ve diğer dava arkadaşları sizler sermaye ve dolandırıcılara karşı açılan savaşta birer nefersiniz eğerki bu cihadı kazanırsanız tarihe geçeceksiniz.4 senedir sizleri takip ediyorum.zaman zaman yıldınız sonra dik durdunuz.ümitlendiniz ama vazgeçmeyin!!!.bu insanlıktan yoksun dini kullanıp kul hakkında haberi olmayan hırsızlara emeklerinizi kaptırmayın.gönüller sizlerle

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Önce sen bir AYNAYA bak, karpuz dan ne farkın kalmış onu gör... ADAMLIKTAN bahsetmiş birileri. YAKINDA KİTABINIDA yazarsın. İMZA GÜNÜNÜ söylede KARPUZUN GELİŞİMİ kitabına imza attırrız.....

VOLEYİ kolay kolay vurdurmazlar.... BEL FITIĞI olup ortada kalırsınız.. PATRON ELLERSE ayağa kalkarsınız... BEKLEŞİN BAKİM.....

BEKLE bekleye ÇATLAYACAK oldunuz.....

Milleti şu sitelerde UYUTMAYI ne çok seversiniz.....

UŞAK diyorum sizin gibilere çünkü çok sevip saydığınız patronunuzda KARPUZ olmanızı istiyor...

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Bal kabaĞi

Laf söyledi bal kabağı doğra doğra koy tabağa...

YORUMSUZ........

Sonuna kadar hakkımı arayacağım, PISIRIK-PASİF, köşeme çekilip oturmayacağım... Kişiliğime ters...

ANLAYAN ANLAR....

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

birbirinizle uğraşmayı bırakın akılı olun ya koskoca adamlarsınız . kim ki faiğe yardım ediyorsa çoluğunun çocuğunun yoluna getirsin .

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

faiğin adamı veya yandaş olsaydım hiselerimi satar arkadaşlarımada satırırdım. bu davanın kapanması bu yola olur başka şekilde 1000 de 1 bile kazanamaz bunu artık anlayın arkadaşlar ve bizi yok bu dava katakuleli yok beraberler tavrından vazgeçin kimler hiseleri satırmak için uğraşıyorsa o bilerek veya bilmeyerek yandaşlık veya uşaklık yapar bunuda bilin.ve ben kanunun bana verdiği hakkı kulanıyorum.

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

ve şunu bilin sizi düşünen namertir hem sizi niye düşünelimki banane ne haliniz varsa görün

Yorum

• ozmanisali
                  Yeni Üye
                  • 17 Eylül 2013
                  • 36

Hİsse satmayin Şİkayete devam hak aramaya batasya kadar

Elİnİzdeki hisselerİ kİmnederse desin satmayin olumu gormusuzz sitmaya razi olmayalim zaten batmisiz onemli olan memsaninda patronlarinda batmasii namus meselesi yaptim sikayete devam hisse satma asla olsektee batacazz bunu unutma faiiikcolundan cocundan cikmasin bu haram para allahim obur dunyayya birakmaz kul hakkinii

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ve şunu bilin sizi düşünen namertir hem sizi niye düşünelimki banane ne haliniz varsa görün
                    Aynen katılıyorum...))
                    Kervan yürüyor,birilerine duyurulur...))
                    suç duyurusu metninin ana omurgasını bu sabah itibari ile bitirdim,birkaç arkadaşla rütuşları yapıyoruz...!!!
                    sanırım bu akşama arkadaşlar döner...!!!
                    bu güne kadar herkes görevini yaptı,bundan sonra yapacağından da eminim...))
                    biz de bildiğimizi yaptık,bundan sonra da yapacağız...!!!biline...
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Şu DALTON KARDEŞLER kılıklılara söyleyinde ( ALT ÜST YAZIŞMIŞLAR YA, ne yazdıklarının da farkında olamayan, laf sokunca soktu diyen); sizlerin kendinizi düşünemiyecek kadar ACİZ olduğunuzu bizlere çook gösterdiniz… Geçmişi açmayalım… BEKLEŞİN , SAFLARI doldurarak bekleşin.. siz bekleştikçe sizleri düşünen daha çooook kişi çıkar…(Na…. çıkar) Faiğ beyiniz sizleri düşünüyor ya… YETMEZ Mİ CANCAĞIZIM.. Bak bizler yüzünden de şirket CEZA almış....

Sizler gibiler oldukça patronların ekmeğine daha çoook yağ sürülür… BULUNMAZ HİNT KUMAŞI GİBİSİNİZ… (!!!!!!!!!!!!!)

Siz burayı KAST EDEREK yazı yazdıkça bizler sizlerin kulağını çok çınlatırız.. Biz neden ordan ayrıldık.. Sizin gibi PASİF-PISIRIK-HAKKINI ARAMASINI UNUTAN-BEKLEŞEMEYİ kendinizce haklı görüp faiğ beyiniz istediği gibi yazı yazanlardan midemiz bulanmıştır… OLAMAZ MI…

Sizi gidi UŞAKLAR sizi… PATRON bu kadar milleti uyutamaz…

HAKKEDENE HAKETTİĞİ şekilde yazıda yazılır…

Ayrıca KARPUZUN GELİŞİMİ kitap günü ne zaman söyleyinde imzalatalım kitabınızın ilk sayfasını…

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz……

buradakilerin farklı farklı hakkını arama yolu vardır…. Siz buradakiler kadar bir iş-eylem yapında biz susalım… CANCAĞIZIM…. GİDİPTE soyunmayında YAZ GELDİ DİYE

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu söz çok tuttuğum bir sözdür,aynen katılıyorum...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

bazı acizliklere bir insan olarak üzülüyorum,ama yapacak bir şey de yok...(

toplum olarak bönüz genelde,onun için bu haldeyiz zaten...(

bu koşullarda da bazı geri zekalılar kendini zeki sanıyor işte...(

bize kızmak noktasında bazıları haklı,çünkü biz sürüden ayrıyız...)) arkadaşları anlayışla karşılamak lazım...))

fıyık belki de bu kez istisna insanlara çattı,o da fıyığın şanssızlığı ...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Bir kaç noktanın altını çizmekte yarar var:
                              1-susmak ve eylemsiz kalmak olanları onaylamaktır...!!!
                              2-neyi onaylıyorsun,içinde bulunduğun durumu...!!!
                              3-haksızlık ya da pisliğe sessiz kalmak da bir işbirliğidir...!!!
                              madem ki siz tüm bu olanlara ses çıkarmayıp,tavır koymuyorsanız ve hatta hak arayanlara saldırmayı bir görev addediyorsanız:SİZ BİR İŞBİRLİKÇİSİNİZ...!!!
                              ŞU YÜZÜNÜZDEKİ MASKEYİ ÇIKARIN,TİMSAH GÖZ YAŞLARINIZI SİLİN,O ÇİRKİN SESİNİZİ KESİNNN...!!!
                              BEKLEŞİYOR MUSUNUZ,KUCAKLAŞIYOR MUSUNUZ,NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN...!!!

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Her fırsatta bizim davaya saldırıp,kişiliğimizi ve niyetimizi sorgulayan kuş beyinli zevatcık,GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information