Fayik gecen ki genel kurulda istifa ettigini soylemisti bunu hala yapmadi bu konuda neler yapilabilir
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o,lafın gelişidir...dtse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFayik gecen ki genel kurulda istifa ettigini soylemisti bunu hala yapmadi bu konuda neler yapilabilir
))
ama yakında onu yolculuğa çıkaracağız...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
lütfeniniz yapmayın abi rica ediyorum ortağımın üstüne fazla gitmeyin sonra uykuları kaçacak garibimin fakirimin eziğimin unutmaki o da artık benim gibi bak metrobüslere biniyomuş geçen akpilide ucuza doldurmuş sonra zam gelmiş sevincincini paylaşmışdı tweetırda sonrada vaveylalar koparıyodu meğersem spk ceza kesmiş . çöldeki bedevi misalikarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vizyon tekstil,turunç tekstil ve gcl tekstil sana neler hatırlatıyor,ortağım...
))
bana birşeyler anımsatıyorda,yanılıyor muyum acaba dedim...
))
Yorum
-
Batmaya az kaldi faik neredeeee
Memsaya mahkemeye verenlere ailelerine her namazda dua ediyom alllah milyonkere razi olsun diye gelecek ayin 15 para verecem azda olsa mahkeme masrafii elimdeki hiseleride soz verdim satmayacammmm insallah faik batar bizde seviniriz onunla batmak cok guzel olacakk faiikkkk spk bimere cumurbaskanina hergun yaziyomm manisadan selam sevgiler ergun ben
Yorum
-
kim senden para istediki 15 inde göndercem diye yazıyosun ben ve arkadaşlarım kimseden para istemedik ve yazdıklarınız doğru şeyler deyil batma diye bir şey yok bunu kafanızın bir köşesine yazın faiğin istediği şeyi yazıyorsunuz bilerek veya bilmeyerek ona yardım ediyorsunuzozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMemsaya mahkemeye verenlere ailelerine her namazda dua ediyom alllah milyonkere razi olsun diye gelecek ayin 15 para verecem azda olsa mahkeme masrafii elimdeki hiseleride soz verdim satmayacammmm insallah faik batar bizde seviniriz onunla batmak cok guzel olacakk faiikkkk spk bimere cumurbaskanina hergun yaziyomm manisadan selam sevgiler ergun ben
Yorum
-
konusman saygızca sen falan
ıcımden gelenı soledım kımse ıstemedı batarsada batsın faık neısterse ıstesın ne senın dedını yaparım ne faın bıraz saygıyı asıyorsunuz tek sız varsanız buyrun yapın bole yaparak faık gıbı davranıyorsunuz ayıp ıcımızden gelenı artık tek sız varmısınız tek sızın dusuncelerınız varmıs dogru gıbı lanse etmeye basladınız kımmse cocuk degıl saygı enonemlısı unutmayalım sen vb kelımeler hos degıl ınsallah batsın memsa batmaya az kaldı dusuncemımemı sorguluyorsun kı senın dusuncelerınımı yazacaz solecez ne faık ne sızz ayıp artık bırdaha ne memsa ne faık ne bu sıte buyrun saygı yoksa ben yokummmm
Yorum
-
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve çalışma bitti...
))
var mı şirketle ilgili sorusu olan...
))
işler bundan sonra daha kolay olacak,arkadaşlar...!!!
Bu şirketin hali ne olacak ve bizim halimiz maliyet 1.10TL
Yorum
-
sevgili dostum,ben gelecek için sorun demedim...!!!ben geçmişte olanları kastetmiştim...Müfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu şirketin hali ne olacak ve bizim halimiz maliyet 1.10TL
))şirketin geçmişi ile ilgili bir sorun varsa,alayım...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Günlerdir şirketin geçmişi üzerinde çalışıyorum,önemli bir aşama da kaydettim...!!!neler yaşamışız neler,hissede yapılan manipülasyon ve soygunların hepsi bir birbirine bağlı arkadaşlar...!!!grifit,yani birleşmiş kaplar teorisi gibi iç içe geçirilmiş...!!!profesyonel ve organize bir yapı ile karşı karşıyayız...!!!bunu herkes kafasına yazsın...!!!evet,bunlarla mücadele edilebilir, ama bizim de organize olmamız şartı ile...!!!ben bu konu da birlikte olduğum ekip arkadaşlarıma güveniyorum...!!!boş konuşmak yerine geçmiş süreci iyi incelemenizi öneririm...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
hayır öyle dediğiniz gibi bir saygısızlık yapmak istemedim benim suç duyurusu diğerlerinden biraz farklı olacağı için (forumlarıda kapsıyor) ceza almanızı istemedim memurmuşsunuz çoluğunuz çocuğunuzda var zarar görmenizi gerçekten istemediğimden söyledim saygılar ne isterseniz yazabilirsinizozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıcımden gelenı soledım kımse ıstemedı batarsada batsın faık neısterse ıstesın ne senın dedını yaparım ne faın bıraz saygıyı asıyorsunuz tek sız varsanız buyrun yapın bole yaparak faık gıbı davranıyorsunuz ayıp ıcımızden gelenı artık tek sız varmısınız tek sızın dusuncelerınız varmıs dogru gıbı lanse etmeye basladınız kımmse cocuk degıl saygı enonemlısı unutmayalım sen vb kelımeler hos degıl ınsallah batsın memsa batmaya az kaldı dusuncemımemı sorguluyorsun kı senın dusuncelerınımı yazacaz solecez ne faık ne sızz ayıp artık bırdaha ne memsa ne faık ne bu sıte buyrun saygı yoksa ben yokummmm
Yorum
Yorum