Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hz.Ali (ra)derki "Hak verilmez Hak alınır"yani anlayacağınız boyun eymekle bir şey kazanamazsınız çaba sarfedeceksiniz gayret göstereceksiniz duada bile gayret edeceksiniz tekrar tekrar tekrar edeceksiniz taki o istediğiniz şeyi alana kadar. Allahdan hem normal dua ile isteyeceksiniz hemde fiili duanızı yani gayret ve çaba göstereceksiniz ve ben bu duaya verilen cevabın evet olduğunu biliyorum.
bir gün Hz.Muhamet (sav) arkadaşlarıyla otururken sohbetlerinde diyorki ben o zamanlar gençtim bir gün bir güçlü aile gitmişler bir tane tücarın bütün malına el koymuşlar ve adamı hırpalamışlar ve bu olay peygamberimizin ailesine ulaşır ve o adamıda alarak giderler ve o güçlü ailenin evine baskın yaparlar kılıçlar çekilir ve o zulme uğrayan adamın mallarını adama teslim ederler. peygamberimiz derki arkadaşlarına eyer bana peygamberlik gelmemiş olsaydı ben o işi yapmak isterdim.yani zalimlere karşı savaşmayı
ilgi ve istek duyanlara,samimi olanlara,katkı sunmak isteyenlere örnek gönderilir...!!!ama aceleye gerek yok,ikinci ve üçüncü müfrezede de yer alabilirler...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
an itibari ile ilk dilekçe bir arkadaşımız tarafından savcılığa verilmiştir...))pazartesi-salı en az 6-7 dilekçeye ulaşacak,sonra ikinci müfreze devreye girecek...))gazamız mübarek olsun arkadaşlar...))
Dilekçe örneği isteyen arkadaşlar biraz süreçlerinden söz eder ya da referans belirtirlerse seviniriz...!!!mümkünse telefon numaranızı ve mail adreslerinizi yazınız,mutlaka sizinle iletişim kurulacaktır...!!!süreci yaşayıp bilenler hassasiyetimizi anlayacaktır,malum süreçte dikkatli olmamız gerekiyor...!!!
Fıyık,çok iyi karıştırmışsın,ama karşındaki insanlar aptal değil,bizim ekibi birileriyle karıştırma...))bu güne kadar ne dedikte yapmadık,fıyık...))daha savaş yeni başlıyor,bunu sende,dostta,düşman da görecek...!!!kolay gelsin,ortağım...))
Yorum