MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

EK 8 SERMAYE AZALTIMI İŞLEMLERİ İÇİN
    GEREKLİ BELGELER(*)

1.Yürürlükte bulunan tüm değişiklikleri içeren ve tek bir metin haline getirilmiş, ortaklığı temsile yetkili kişilerce imzalı esas sözleşme,
    2. Esas sözleşmede yer alan pay gruplarına ve bu gruplara tanınan imtiyaz ve kısıtlamalara ilişkin bilgiler,
    3. Sermaye azaltımına ilişkin esas sözleşmenin ilgili maddelerine ilişkin tadil tasarıları,
    4. Sermaye azaltımına ilişkin yetkili organ kararı,
    5.Sermaye azaltımının nedenlerine, sermaye azaltımının hangi esaslar çerçevesinde yapılacağı ve ortaklığa sağlayacağı faydalara ilişkin olarak yönetim kurulunca hazırlanacak rapor,
    6. Ortaklığın mevcut sermayesinin ödendiğinin tespitine dair mali müşavir raporu,
    7. Ortaklığın son durum itibarıyla yüzde beş ve üzeri pay sahiplerini gösterir şekilde ortaklık yapısı ile mevcut yönetim kurulu üyeleri hakkında bilgi,
    8. Ortaklığın faaliyet gösterdiği sektöre göre, sermaye azaltımına ilişkin olarak ilgili diğer kurumların onayı gerekmesi durumunda, söz konusu kurumlardan temin edilmiş onaylar,
    9. Ortaklığı temsile yetkili kişilerin noter onaylı imza sirküleri.
    (*) İstenilen bilgi ve belgelerin KAP’ta ilan edilmiş olması ve bunların güncel olduğunun ortaklık tarafından beyan edilmesi durumunda Kurula ayrıca yazılı olarak gönderilmesi gerekmez.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

OGK da onaylatmadığı raporu SPK ya sunmuş, onay almış, nedense bu raporu OGK oylatmadığı için 11 madde BUTLAN yapılacak diyor ya....

Açılan İPTAL davasıyla 11 madde İPTAL yani...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

mail PAY tebliğini attım.

(9) Sermaye azaltımı işlemlerinin usulüne uygun olarak sonuçlandırılması, ortaklık yönetim kurulunun sorumluluğundadır.

faiğ zeki olsa sorumluluğunun ne çok olduğunu bilse böyle savunma yapar mı...

O kadar sorumlı ki...

SPK madde 24 2 bend: (2) Pay sahibinin 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılmasına haksız bir biçimde engel olunması, genel kurul toplantısına usulüne uygun davet yapılmaması veya gündemin usulüne uygun bir biçimde ilan edilmemesi hâllerinde, genel kurul kararlarına muhalif kalma ve muhalefet şerhini tutanağa kaydettirme şartı aranmaksızın birinci fıkra hükmü uygulanır.

Diğer köydeki UYURGEZERLERE uyanın diyorum ama... NERDE o akıllılık, onlar faiğ in kurtarış umuduyla GÜN SAYIYORLAR...

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

ilk uyanması gereken zatı MUHTEREM de hala BALGAT ta AŞK rüyası görüyor....

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

sanırım ballı parmak yalatılmış ki, hala HAKLARINI aramayı dahi tenezül etmiyolar....

Ülkemizin vatandaşları nede olsa, başkası yapar bende otlanırım mantığı....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Açacaksın davanı NOMİNALDEN + birde Manevi tazminat... şirketin bu kadar dalavereliği ortada, birde mahkemeye ben zaten OGK 2 tane bakanlık temsilcisi , 1 tane SPk gözlemcisinin bulunduğu ortamda bile DALAVERİLİĞi yaparım... diyebiliyorsa...

SPK gözlemcisinin fotoğrafını istedim 1 kişi dışında kimse yapıştıramadı ......

Sadece UYUTULMA yazılarıyla KARPUZDA büyür TARLADA....
                  .

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    mail PAY tebliğini attım.

(9) Sermaye azaltımı işlemlerinin usulüne uygun olarak sonuçlandırılması, ortaklık yönetim kurulunun sorumluluğundadır.

faiğ zeki olsa sorumluluğunun ne çok olduğunu bilse böyle savunma yapar mı...

O kadar sorumlı ki...

SPK madde 24 2 bend: (2) Pay sahibinin 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılmasına haksız bir biçimde engel olunması, genel kurul toplantısına usulüne uygun davet yapılmaması veya gündemin usulüne uygun bir biçimde ilan edilmemesi hâllerinde, genel kurul kararlarına muhalif kalma ve muhalefet şerhini tutanağa kaydettirme şartı aranmaksızın birinci fıkra hükmü uygulanır.

Diğer köydeki UYURGEZERLERE uyanın diyorum ama... NERDE o akıllılık, onlar faiğ in kurtarış umuduyla GÜN SAYIYORLAR...
                    öyle deme adamlar toplanıp hala spk ya gidecekler spk başkanı diye kapıcıyla görüştürürler o tarafı başka bir tarafi olayın

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

BB maden kazasında boşuna mı AVRUPA nın 1800-1900 leriyle TÜRKİYE yi karşılaştıyor

bizim halkımız uyutulmayı sever.....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

AVRUPA ile aramızda kaç yıllık KUŞAK farkı olduğunu MEMSA ile yapılan olaylarda gördük ....

MB bile tehdit eden bir BB varsa (....... ) neler diyordur....

....... doldurursunuz...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bide bunların üzerinden otlanan ne çoookk GÜNDELİKÇİ gördük.... Çağrı fiyatı peşinde koşan....

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

En son gidenlerde protokolcülerdi.....

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            öyle deme adamlar toplanıp hala spk ya gidecekler spk başkanı diye kapıcıyla görüştürürler o tarafı başka bir tarafi olayın

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Açacaksın davanı NOMİNALDEN + birde Manevi tazminat... şirketin bu kadar dalavereliği ortada, birde mahkemeye ben zaten OGK 2 tane bakanlık temsilcisi , 1 tane SPk gözlemcisinin bulunduğu ortamda bile DALAVERİLİĞi yaparım... diyebiliyorsa...

SPK gözlemcisinin fotoğrafını istedim 1 kişi dışında kimse yapıştıramadı ......

Sadece UYUTULMA yazılarıyla KARPUZDA büyür TARLADA....
                              .
                              sevgili dost,ben böyle bir dava açılması gerektiğine inanıyorum ve sonuna kadar katılımcısı olurum...))artık fıyığı dava manyağı yapmanın zamanı geldi...))

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

Tehlİkelİ sular da yÜzÜyorsunuz ondan sonra gÖtÜrÜp bb sunar bu ben gÖtÜrdÜm senİn kulaklarini Çinlatiyorlar dİye her bok beklenİr totosu yere yakindan

Yorum

Working...
                                X

Debug Information