MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu durum kimin işine yarıyor acaba merak ediyorum. 2 ay daha a'raf tayız bekle yat modunda. şimdi 15 te olsa satıp başka hisselerde gezinerek 7-8 temmuzda döndüğümüzde yeniden 15-16-17 ile memsa alabilirmiyiz? yok memsada kalacaksak 16-17 den yeni alım yapmak akıllıcamı? hiç bir şeye dokunmadan 2 ay kuzu gibi beklemek doğru bir şeymi? bilemiyorum. bu haber sonrası acaba spk da 2 ay daha bekleyelim sonucu görelimmi der. atalım bunu kot dışına mahkemeleri bitince duruma bakalımmı der. bu mahkemeler 8 temmuzda bitermi tekrar erteleme yada karara itiraz edip üst mahkeme yolları vs. 3 yılda bunlarmı sürer bilemiyoruz. kısacası bir yol haritamız yok gibi. faik mübarek ramazana bu sıkıntılarla gireceğiz ramazan boyu sana dua edeceğiz böyle giderse.
    Bizim yol haritamız var..!!! Ağlamayacağız, yalvarmayacağız, yakarmayacağız: SAVAŞACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bu durum kimin işine yarıyor acaba merak ediyorum. 2 ay daha a'raf tayız bekle yat modunda. şimdi 15 te olsa satıp başka hisselerde gezinerek 7-8 temmuzda döndüğümüzde yeniden 15-16-17 ile memsa alabilirmiyiz? yok memsada kalacaksak 16-17 den yeni alım yapmak akıllıcamı? hiç bir şeye dokunmadan 2 ay kuzu gibi beklemek doğru bir şeymi? bilemiyorum. bu haber sonrası acaba spk da 2 ay daha bekleyelim sonucu görelimmi der. atalım bunu kot dışına mahkemeleri bitince duruma bakalımmı der. bu mahkemeler 8 temmuzda bitermi tekrar erteleme yada karara itiraz edip üst mahkeme yolları vs. 3 yılda bunlarmı sürer bilemiyoruz. kısacası bir yol haritamız yok gibi. faik mübarek ramazana bu sıkıntılarla gireceğiz ramazan boyu sana dua edeceğiz böyle giderse.
        ben ky cının duasıyım sizler bu adama bedua etmiyormuydunuz aha işte tutu beduanız Allah dualarınızı kabul eti siz deyilmiydiniz sermaye azaltım artırımını istemeyen siz deyilmiydiniz iştirakleri itirdi diyen işte ben sizin duanızım Allah dan ne isteyeceğinizi bilmeseniz böyle zorluk çekersiniz ama güzel bir zorluk dualarınız kabul oldu uyanın arkadaşlar

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Ne yapsınlar arkadaşlar üstadlarının gazıyla hisse alırsalar, sermaye azaltımı artırımı iptal olursa MEMSA MARS a çıkacak büyüsüne kapılırsalar olacağı bu...

Aldıklarını faiğ e 0.26 verme umutları olanlarıda çok gördük.... TUTTURDULARDI YAAA...

Oralarda bekleşe durursunuz ... davalar ne oldu diye....

Faiğ in size attığı KAZIĞI ( aldığınızda MEMSA hisse değeri açısından) unutup buralarda sizleri eleştirdiğimizi zannedip , HAKKINIZI aramayı bilin demek, ÜSTADLARINIZIN voleyi vurmak için sizleri kullandığını gözlerinizi aça aça gösteremediysek ( SENDE vole vuruyum derken BEL FITIĞI olduğun KESİN ), patron yalakalarının, METROBÜSÇÜLERİ, SPK nın önünde soyunmayı unutanları, faiğ in dediği gibi evinden polis alınca abi abi diyenleri görmezden gelirsen...

Şu patron yandaşlığıyla yorum yapan , onları tek kurtarıcı olduğunu gören ZİHNİYET değişmedikçe siz daha çok dava sonuçlarını beklersiniz . T.C açılan davanın bitme süresi ortalaması kaç gün bilmezlikten gelirsiniz.. BEKLEŞİRSİNİZ....

şimdi patronunuza sorun bakim 05.05.2014 de geçti.. ne olacak MEMSA, iştiraklerinizin bacasının tütmeme nedenini.... ONAYLANDIĞI diye ORALARDA kıçlarını yırtanlara sorun bakim....

sen hakkını T.C mahkemelerinde aramaktan korkarsan ( KY olduğunuz bile şüpheli...) Patronun çevirdiği dümenler yüzünden susmayı tercih edersen... daha çok.... BEKLERSİN......

Bu davalar sonucunda SPK da bir karar verecektir, belki de OGK katılmayanların da ayrılma hakkı doğacaktır. ŞİRKET dahi ben OGK usulsüzlük yaptım, RAPORU OGK gündeminde okutmadım, onaylatmadım dediği halde.... BUNU siz görmezlikten gelirsiniz: Belki uşaksınız , bunu dillendirmek patronunuza dokunur...

SİZ konuştukça KİME HİZMET ediyorsunuz onu bir düşünün...

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

GÖZALTI PAZARINDA 2 yol vardır:

1) KOT dışına atılırsın, İTİBARIN SIFIRLANIR , genç yaşta....

2) 2. ulusal pazara çıkmak için HAMLE yaparsın, 3 aylık dönem zararlarının azaltılma nedeni nedir ? BİST şirin gözükmek mi ? 6 aylık bildirimde kar açıklamasalar yavaş yavaş 1 maddeye doğru gideriz. BİST bunları öncelikle UYARIR....

Şirketin hamle yapmama nedeni bu dava diye uyuttular, herkes uyumaya alıştırıldı... UYUMAYAN BİST yönetimi olduğunu her zaman akılda TUTUN derim..

Şu meşhur 8 milyon lot kaybolmadıkça 6 DEUTSCHE BANK (YABANCI) 8.000.000 8.000.000 beklemeye devam....

Bizde zaman bol, olmayanlar düşünsün...

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Hay zavallım,zavallııı...))bir eğitimci olarak bu halkı ve bireyleri bu hale biz getirdik,tüm halkımızdan şahsım adına özür diliyorum...!!!

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

Biz eğitimciler,hak almak için mücadele etmiyorsak:eğittiklerimize de hak almayı öğretmiyoruz demektir...(( herşey o kadar açık ki...(

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

şeylerin duası kabul olsaydı,gökten şey yağardı...)) birileri alışık oldukları şeyliği yapacak,biz de alışık olduğumuz insani direnci göstereceğiz...!!!insanlık tarihi işbirlikçileri değil,nedense hep direnenleri yazmıştır/yazacaktır...!!!son söz:doğanın diyalektiği ya da eşyanın tabiatı gereği herkes görevini yapacak,biz yaptık/yapacağız daaa...))

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Bu gün davanın boş çıkıp rededilmesini bazıları ne beklediler bee...))haberiniz olsun daha çok bekleyeceksiniz,ama biz kazanacağız/herkese kazandıracağız...))bu ekipten birşey kaçmaz,kına yakmaktan başka yapacağınız bir şey yok...(

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

tahtayı çivileyip,vidalayıp,puntolamazsa,bildiği tüm kaynak türlerini yapmazsa: ondan ve yandaşlarından(dolaylı veya direkt) ... yok...))

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

adama mehmet ağası söz vermiş, ondan olmasın malum yerde EV SÖZÜ... aramızda bunları bey ağa gören KAÇ KİŞİ var...

Bide bilir misiniz, oturduğunuz koltuğa kimin sayesinde oturduysanız o düşünceye aykırı hareket etmezseniz oturmaya DEVAM EDERSİNİZ... O düşünceye karşı gelirseniz koltuğunuzdan olabilirsiniz..

Kaçan AVUKAT misali dini bütün kardeşimiz di...

Patronla kaç LOT sahibiyken DOST olanlar, onun için VEKALETLER yollayanlar, hala konuşabiliyorsa.... faiğ beyyyy faiğ beyyyyyyyy, bacayı tüttür, kumaşı üret , faiğ beyyyyyyyyy

sizlerde olmasanız GÜNLERİMİZ geçmez buralarda...

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

burada bize laf yetiştirdiğiniz kadar faiğe dil dökseydiniz şimdiye uçururdunuz memsayı la kardeşim biz genel kurula gelmedikmi zarardayken ayrılmadıkmı eeee ne oldu aldıkmı parayı üstüne birde mahkemelik olduk. kimlerin sayesinde ben HAKPERESTİM kimsenin bana verilen hakkı kulandığım için bana kızmasına gerek yok kızacaksanız kendinize kızın ben buradan faikle ya emekli olucam yada batacam dedim yemin etim siz etirdiniz onca karamaları kim yaptı ben yapmayın şirket hakında dedikçe sizler devam tam hızla devam etiniz o yüzden ben ky cı olarak çok az insan tanıyorum. 3 kuruşluk şirketi 10 lirayamı almasına izin verseydim peki o 7 lira ne zaman kimden çıkacak sizler iflas batık bitik sermaye azaltımı artırımı dedikçe hiseyi baskıladınız BEN FAİK LE EMEKLİ OLUCAM öyle yağma yok

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

hadi size çok iyi bildiğiniz bir müjde vereyim gözünüz aydın genel kurul varmış ben yokum gene yol görüldü size

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

kanun sizin gibi düşünmüyor size anlamsız gelebilir ama ttk ve spk öyle demiyor

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

şimdi size bir soru iştirakler ne zaman alındı ve şu an tarih kaç böyle bir şirket gördünüzmü iştirakleri alıp çalıştırmayan ve üretiğinide durduran varsa yazın bizde görelim kanun ve piyasa buna ne diyor. önce kibri bir tarafa bırakıp bütün yt arayıp özür dileyecek . ve tiyatroyu bırakın ve o birbirini desteklemeyen tutarsız yazılar yazmayın. mahkeme sonucu da pek anlamsız olmaz olamaz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information