MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

AKILLI FAİĞ:

BİR BENİM DAVAYA YAPTIĞIN SAVUNMAYA BAK BİDE SPK İNCELEYECEK DİYE YAPTIĞIN YAZIYA :

Aynı toplantıda onaylanan şirketimiz ödenmiş sermayesinin eşanlı olarak 35.000.000 TL'ye indirilmesi ve
    77.000.000 TL'ye yükseltilmesine yönelik karara ilişkin işlemler ise SPK'nin bu işlemden kaynaklanan
    ayrılma hakkı bedellerinin henüz ödenmemiş olmasını gerekçe göstermesi ve sermaye artırım izahnamesini
    onaylamaması neticesinde icra edilememiştir.

HİLELİ DAVRANIŞ YOK DİYORDUN..... SENİN UŞAKLARINDA DİYOR DU... DAVALAR BOŞTU...

SEN DELİL YOLLA, AVUKATIN BUNLARA NE CEVAP VERECEK DAVA DA...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

*MENDERES TEKSTİL'İN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 3 AYLIK DÖNEM KARI 9.170.914 TL

Bir zamanlar MEMSA' yla aynı değerlerdeydi... HELAL OLSUN...

Bizimki de hala davaları bekliyor.. ZEKA KÜPLERi.... SPK sana kaç kez dedi, YASAL YÜKÜMLÜSÜN ayrılma hakkını kullananların parasını ödeyeceksin diye...

DEMEK ki çalışıp kazanma HEVESİ olmayanlar, alın teri dökmeden para kazanmak isteyenlere en büyük beddua ları yollamak hak değil mi !!!

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        *MENDERES TEKSTİL'İN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 3 AYLIK DÖNEM KARI 9.170.914 TL

Bir zamanlar MEMSA' yla aynı değerlerdeydi... HELAL OLSUN...

Bizimki de hala davaları bekliyor.. ZEKA KÜPLERi.... SPK sana kaç kez dedi, YASAL YÜKÜMLÜSÜN ayrılma hakkını kullananların parasını ödeyeceksin diye...

DEMEK ki çalışıp kazanma HEVESİ olmayanlar, alın teri dökmeden para kazanmak isteyenlere en büyük beddua ları yollamak hak değil mi !!!
        hak olmaz mi? Rabbim, dini kullanip insanlarin hassasiyetlerini kullanip futursuzca hakkini gasbedenlerin FİTİL FİTİL BURUNLARİNDAN GETİRSİN İNSALLAH... bizede bunlarin basina gelen musibetleri en kisa zamanda da gormeyi nasip etsin!

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

MU OGK sonrası o odada ikindi namazını kılmaya hazırlanıyordu.. .. Ne dua etmişti, bu iş bitti diye , sonra kasadan çıkacak parayı yerine koyup bu işi bitirmek varken yine şeytana uydular...

Faiğ bu hisseyi 1 TL den millete satmaya başlayan, 0.46-0.47 den geri almak ne kadar zorlarına gitti demek ki..

sen de üretip şu MENDERES TEKSTİL gibi neden olamadın, alın teri dökerek para kazanmak varken... TEKSTİL sektörünün getirisini bahane edip, fabrikayı paslandırdın..

BEDDUALAR almak..... bak aldıkça baban parklarda uyur oldu... Bu yaşta insan böyle orda burda uyumaz, bir doktora götür.... DOKTOR tavsiyesi...

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hak olmaz mi? Rabbim, dini kullanip insanlarin hassasiyetlerini kullanip futursuzca hakkini gasbedenlerin FİTİL FİTİL BURUNLARİNDAN GETİRSİN İNSALLAH... bizede bunlarin basina gelen musibetleri en kisa zamanda da gormeyi nasip etsin!

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

birleşin birleşin patronu al aşağı edin harika adamlarsınız siz ondan sonra patron 100 milyonun üzerindeki lotlarla sizi boğmasında adam az zarar gösterdi niye bakın bir söyleyin bir tane adam şurada yazamadı bu hise bu yıl kâr açıklamak zorundada ondan 3 yıl birilerine ne hatırlatıyor eminim bişey değil dersiniz ama hatırlatması lazım tweetırıda bıraktım o ne öyle kapa haber göndermiyo tweet atıyo adamın ailesinide işe karıştırmayın arkadaşlar

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

BİST gözaltı kotundan çıkmamak için yakında MECBUREN atılım yapmak zorunda... yoksa kapının önüne koyarlar...

birilerin tutturduğu sermaye azaltım artırımı 0.26 var dı ya, ne tutturanlar gördük ODA HAYAL OLDU....

Bu yıl kar ( belkide MAYIS da haziranda 6 aylık bildirimde ) açıklamazsa faiğ genç yaşta bir hisseyi nasıl BİST yok ettiği imajıyla yaşayamaz

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              birleşin birleşin patronu al aşağı edin harika adamlarsınız siz ondan sonra patron 100 milyonun üzerindeki lotlarla sizi boğmasında adam az zarar gösterdi niye bakın bir söyleyin bir tane adam şurada yazamadı bu hise bu yıl kâr açıklamak zorundada ondan 3 yıl birilerine ne hatırlatıyor eminim bişey değil dersiniz ama hatırlatması lazım tweetırıda bıraktım o ne öyle kapa haber göndermiyo tweet atıyo adamın ailesinide işe karıştırmayın arkadaşlar

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Twitter da geyik muhabbetine ortak olmayı göze alamaz.... birilerin hala bey olarak gördüğü zatı muhterem...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

OGK sonrasında atıp tutan çok olmuştu 2 milyon 7 milyon oldu diye ... sitelerde ağlayıp durdular... HAKLARINI aramadılar... O kadar arayın dediğimiz halde...

Sözleşme imzalayanlarıda merak ediyorum... Ne yapacaklar .... Hala faiğ den MEDET mi umacaklar....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

açtığım davaya faiğ in verdiği cevabı bile yapıştırdık buraya ki, bunlarla SPK ya başvurulsun, şirketin yaptığı savunmayla OGK katılmadığınız halde 11. madde yok sayılması için şirket le işbirliğiyle (!!!) BUTLAN davası da açılmış, sizlerin de SPK madde 24. 2. fıkrasına istinaden ayrılma hakkınızın doğduğunu sorun diye amaaaaa...

Millet sanırım durumlarından çok memmun , ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ ooo ne ala..
                    .

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

OGK sonrasında atıp tutan çok olmuştu 2 milyon 7 milyon oldu diye ... sitelerde ağlayıp durdular... HAKLARINI aramadılar... O kadar arayın dediğimiz halde...

Sözleşme imzalayanlarıda merak ediyorum... Ne yapacaklar .... Hala faiğ den MEDET mi umacaklar....
                      sen bu ky cı muhabetine inanıyonmu gerçekten doktor ben onca yaşadığım şeyden sonra bu forumlardaki hiçbir ky cıya inanmıyorum bana artık komik geliyor biz koskoca bir ÇETENİN içindeyiz Allah kurtarsın bizi

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

HALA faiğ den medet umuyolar!!!! UMMAYA devam edenler !!!!!

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

aaaa ayıp oluyor faiğ kurtaracak ya

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sen bu ky cı muhabetine inanıyonmu gerçekten doktor ben onca yaşadığım şeyden sonra bu forumlardaki hiçbir ky cıya inanmıyorum bana artık komik geliyor biz koskoca bir ÇETENİN içindeyiz Allah kurtarsın bizi

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

açtığım davaya faiğ in verdiği cevabı bile yapıştırdık buraya ki, bunlarla SPK ya başvurulsun, şirketin yaptığı savunmayla OGK katılmadığınız halde 11. madde yok sayılması için şirket le işbirliğiyle (!!!) BUTLAN davası da açılmış, sizlerin de SPK madde 24. 2. fıkrasına istinaden ayrılma hakkınızın doğduğunu sorun diye amaaaaa...

Millet sanırım durumlarından çok memmun , ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ ooo ne ala..
                            .
                            şiişştt gürültü yapmayalım,uyuyanlar varrr...))
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Soma'da işçi katliamı...(

Tersanelerde,inşaatlarda ve fabrikalarda tek tek, madenlerde topluca katlediliyorlar. Kaza falan değil bu; en düşük maliyetle en çok kar etme açgözlülüğünün sonuçları..!
                              Bir işçinin hayatı, bir baretin fiyatı kadar etmiyor madenlerde, tersanelerde..!!!

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

UYUSUNLAR,, zaten zamanında hisse sermaye azaltım artırımı iptal olacak deyip HİSSE uçacağını pohpohlamadılar mı..... TUTTURDUK ya.....

başkasından medet umacağına kendin için birşey yapma zamanı gelmedi mi.. faiğ beyyyyyyy , faiğ beyyyyyyyyyyy diye diye... sızlananlar için......

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                şiişştt gürültü yapmayalım,uyuyanlar varrr...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information