MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

hocam faık abıne selam soyle. Bugün ıtıbarıyle davayi açtım. Nıtelıklı dolandırıcılıktan ve paravan şırket kurup halka açik sırkete kakalamaktan. Hayirli olsun. ısterse 0.03 yapsın. Seyıme kadar. Ama o'nun dişardakı son üç ayi. Bunu çok ıyı bılıyorum. Gonlunce yasasın bu üç ayi...

bizim soyungaçlı DAVA yı açmış.... NEDE üflermiş o günler.... BUNLARI tanımak LAZIM....

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

arkadaşlar daha öncede yazdım hisselerin halka arz olduğu tarihten itibaren bu tür formlarda spekülatörün adamları her zaman cirit atar,biz işimize bakalım,her şey ortada içi boş paravan bir şirkete ortağız onlarda bir şekilde alavereyle para kazanacaklar bizim tek kurtuluşumuz bedellinin iptali hisse yerlerde,bedelli iptal olursaki temennim olsun,para kazanabilmek için hisseyi yukarı taşımak zorunda spekülatörün maliyeti(036)başka çareleri yok.Şirkette 400 kişi çalışsa ne olur 1000 kişi çalıssa ne olur adam boş fabrikaya zarar yazıyor,birde bu kadar emekçiyi çalıştırsa yandık,o zaman hükümet bunların yüzünden IMF den yardım almak zorunda kalır.Hissedeki belirsizliklerin kalkması bizim lehimize,bana göre bu haber trafiğinin sıklığının arkasından bir bomba patlatacaklar ama bu bomba nerimizde patlar bilmek zor.Tahta iyice sıkıştı günlük bir kademede milyon lotları dönderiyorlar,başka zamanlarda bu lotlarla tahta tavan veya taban olur tabiiki bu bir oyalamada olabilir ama şu varki onlarda bunu biliyor bir holding hissesinin buralarda olmaması gerek bunun içindirki hareketi her halukarda yapacaklar.

SPEK tek derdi fiyatı 0.36 yapmak...

BEDELLİ iptal oldu, şimdi bunu MUVAFAKNAME Yİ İMZALAYIP 3 kuruş parayı 1 ay içinde almayı planlayanlar mı yaptı...

içten pazarcıklıyı unutmamak lazım uçtu uçtu memsA UÇTU....

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

BAK BAK HOCAZADE FAİĞ EFENDİSİNDEN HABER İSTİYOR , EFENDİSİ hemencik KAP haberi yapıyor...

GEÇEN haftalarda da TESCİL için haber istiyolardı.... GEÇMİŞİ bilmeyenler anlamaz bunları....

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Zamanında GENERALi diye şirket yok diye yazıyolardı.... FASOn diyolardı.. EĞİTTİK zamanında bunları...

Generali zamanında direkt MEMSA hisse si aldığını bile bilmeyenler , iyi sallıyolardı o günler...

Bu genarali deki 3.055.000 adetlik OYP DIŞINDAKİ hisseler ne oldu .... 1.8 dan millete verdiler mi??? .... 10.000 KY içinde GENARALİ de mi var hala Bunlar faiğ in mi

NE UYUTURLARDI KY O GÜNLERRRR....

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

GEÇMİŞİ BİLMEYENLER ,,, neden DANSÖZ dediğimizi anlamazlar...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

TUTTURMUŞLAR YA patronla beraber biz 10.000 KY hakkını savunuyoruz... Zamanımızın DON KİŞOTLARIYIz.....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

arkadaşlar artık fazla kafanıza takmayın,bundan sonraki gelişmeler bizim yani şu anda hissede olanlara yarayacaktır.Nasılmı çünkü faik her şeyi kılıfına uydurdu ne kaldı geriye spk yı beklemeden bedelliden vazgeçtik haberi benim fikrime göre,neden ? tüm olumsuzlukları yaratıp panik ve korku havası yaratıp son bir ayda tahtada 100 milyon lotu dönderip( ağırlıklı 032-038 arası)40-45 milyon lotu bedavadan eline geçirdi. tahminimce bir o kadarda yukarı taşırken ele geçirir,bu arada eski,yeni hissede olanların bir çoğu dökülür,alsana yepyeni bir holding veryansın sil baştan tekrar yine aynı filmin ikinci bölümü(faiğin sessizliği 2...)

geeel vatandaş geeel kelepir fiyata az defolu holding 035 e bundan ucuzunu bulursan bedava

HALA 10.000 KY VAR diyosunuz ya .... içten pazarcıklı sizi....

ŞUAN DA 0.16 TL... kim vebal almış bu topiklerde.... ZAMANINDA DA PAZARLADINIZ... CEBİNİZ İÇİN...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

MEMSA daki ÇAPSIZ SPEKLER ...... Dokununca rahatsız oldunuz yine....

SADECE SİZ KAZANIN.....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

dayanamadım faik arkadaşıma tveet gönderdim girin de öğrenin tveet nasıl atılır önce nasılsın ortağım dersin sonrada paran varmı yoksa göndereyim dersin ne o öyle adama münker nekir soruları soruyosunuz. adama gideceği zaman sorulur siz endişe etmeyin. sağlığını sıhatini sorun parası varmı yokmu onu sorun biliyorsunuz adama asgari ücretle maaş verdiniz utanın ulan bende ona yakın alıyorum o yüzden kimseye ezdirmem işçi gardaşımı nede olsa artık bizden

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

ŞİRKETİN İÇİ nasıl boşaltılıyor derse hakim bey... MART, NİSAN DA yönetim kurulu üyelerinin hesabına şirket ne kadar yatırmış.. BDDK sormasını isteyeyim

BENİM DAVA YADA BOŞ DİYENLERE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BUGÜN DAVA ÖN İNCELEME YAPILDI..

Duruşma Günü Saati İşlem Sonuç
                        12/06/2014 10:20 Duruşma Günü Verildi

BOŞ dava değil mi... TÜM AÇILAN DAVALAR.....

faiğ de KAP haberi yapmıyor... Bu seferde benden olsun....

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        dayanamadım faik arkadaşıma tveet gönderdim girin de öğrenin tveet nasıl atılır önce nasılsın ortağım dersin sonrada paran varmı yoksa göndereyim dersin ne o öyle adama münker nekir soruları soruyosunuz. adama gideceği zaman sorulur siz endişe etmeyin. sağlığını sıhatini sorun parası varmı yokmu onu sorun biliyorsunuz adama asgari ücretle maaş verdiniz utanın ulan bende ona yakın alıyorum o yüzden kimseye ezdirmem işçi gardaşımı nede olsa artık bizden

Yorum

• eagle
                          Seyirci Üye
                          • 28 Eylül 2013
                          • 68

Tebrik ederim. Helal olsun inşallah bu namusuzlrın hakkından gelirsiniz.

Yorum

• DOREMİ
                            Yeni Üye
                            • 17 Eylül 2013
                            • 16

karot ve exitüs kardeşlerim, sizi gerçekten sevmeye başladım. şövalye gibisiniz, helal olsun.

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

oltayı salladım gitti

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

DOREMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                karot ve exitüs kardeşlerim, sizi gerçekten sevmeye başladım. şövalye gibisiniz, helal olsun.
                                bizler sadece doğru bildiklerimizi yapıyoruz,bura da dansözlük yapmayan daha bir çok arkadaşımız ve arkadaşımızın emeği var/diğer arkadaşlarıma haksızlık yapılmasını istemem...))
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information