MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

bu kağıda bir haber gelmedikçe,gelmesi yakın olmadıkça bir hareket beklemeyin arkadaşlar...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

tesadüfün böylesi ; en son dava açan örs biraderler; şirketin merkez adresi ÖRS İŞMERKEZİ varın ilişkiyi siz kurun....

bu dava niye açıldı acaba ??? biz tükürdüğümüzü yalayamıyoruz bari bir dava da kendimiz açalım da işi sağlama alalım mücadelesi mi yoksa işi sulandırıp iştirakleri aradan hallederiz uğraşı mı??

yani uğraş nedir ne değildir tam bilinmez... belki sırf davaların birleşmesini sağlayıp avukatımızla ve bizimle irtibata geçip kendilerince yönlendirmek isteme çabası içinde de olabilirler(ki bunu bile bile yapıp kendilerine stepne olarak kullandıkları bariz ortada yoksa kimse işin bu kadarını bilemez!!! bunlardan başka ne de olsa eski sicili bozuklar var kardolarında barındıkları!....) ama hiiiiç kusara bakma fıytcım senin bu tavırlarından sonra bizim sizinle dost olmamız mümkün değil canım... bizi diğer yalakalarınla karıştırmasan iyi olur...

hem ben büyük resme bakıyorum... hem sen bu kadar uğraştığına göre hedefinizin büyüklüğündendir yani anlaşılır dilde söylemek gerekirse buradan götürmek istediğinizin buradakilerin düşündüğünün çooook ötesinde olduğu gerçeği!!!

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        tesadüfün böylesi ; en son dava açan örs biraderler; şirketin merkez adresi ÖRS İŞMERKEZİ varın ilişkiyi siz kurun....

bu dava niye açıldı acaba ??? biz tükürdüğümüzü yalayamıyoruz bari bir dava da kendimiz açalım da işi sağlama alalım mücadelesi mi yoksa işi sulandırıp iştirakleri aradan hallederiz uğraşı mı??

yani uğraş nedir ne değildir tam bilinmez... belki sırf davaların birleşmesini sağlayıp avukatımızla ve bizimle irtibata geçip kendilerince yönlendirmek isteme çabası içinde de olabilirler(ki bunu bile bile yapıp kendilerine stepne olarak kullandıkları bariz ortada yoksa kimse işin bu kadarını bilemez!!! bunlardan başka ne de olsa eski sicili bozuklar var kardolarında barındıkları!....) ama hiiiiç kusara bakma fıytcım senin bu tavırlarından sonra bizim sizinle dost olmamız mümkün değil canım... bizi diğer yalakalarınla karıştırmasan iyi olur...

hem ben büyük resme bakıyorum... hem sen bu kadar uğraştığına göre hedefinizin büyüklüğündendir yani anlaşılır dilde söylemek gerekirse buradan götürmek istediğinizin buradakilerin düşündüğünün çooook ötesinde olduğu gerçeği!!!
        vay bee,ortaklarımız oldu...))biz bu çapanoğlunun içinden de çıkarız...))kollektif aklı düşünmeye davet ediyorum,ekip işbaşııı...))

Yorum

• revenge
          Yeni Üye
          • 13 Aralık 2013
          • 43

bu adamlar örs iş merkezindeyseler kira ödememişlerdir elektirk su doğal gaz borcu takmışlardır o yüzden örs ler onlarsa mahkemeye vermişlerdir.3,5 yıl önce 700 bin hisseye 500 bin tl para bağladım 380 bin tl zarar dayım. şimdi 380 bin daha zarar edip salı gününden itibaren 16-17-18-19 a kadar 2.milyon hisse alacam
          bu lanet olası hisse batacaksa bende batayım. hayata sıfırdan başlarız ne yapalım. 20 yıllık birikimizi yemiş oldu. bu adamlar gerçekten batıksa hepimiz bilelim bari.yatırım tavsiyesi değildir benimkisi cahillik diy ebakın.hani cahil cesur olur derlerya ben zaten borsa cahiliyim değilse buduruma düşermiydim.

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

birileri hiç sevinmeyecek ama genede paylaşıyım arkadaşlar sağlığım Allahın izniyle çok iyi iki gündür doktordaydım her şeyin normal olduğu söylendi yani kına yakamayacak birileri yatırımcı arkadaşlara deyil bu sözüm speğedir üstünüze almayın

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              birileri hiç sevinmeyecek ama genede paylaşıyım arkadaşlar sağlığım Allahın izniyle çok iyi iki gündür doktordaydım her şeyin normal olduğu söylendi yani kına yakamayacak birileri yatırımcı arkadaşlara deyil bu sözüm speğedir üstünüze almayın
              sevgili dost,geçmiş olsun...!!!bu habere çok sevindiğimi belirtmek isterim...))

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

hamza hocam beklentim sermayeyi azaltması dır başka ne olacak

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Sn Siname geçmiş olsun.... bu hissede olupta hasta olmayan kaldımı.... doktara gitsem neler bulur neler....

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu adamlar örs iş merkezindeyseler kira ödememişlerdir elektirk su doğal gaz borcu takmışlardır o yüzden örs ler onlarsa mahkemeye vermişlerdir.3,5 yıl önce 700 bin hisseye 500 bin tl para bağladım 380 bin tl zarar dayım. şimdi 380 bin daha zarar edip salı gününden itibaren 16-17-18-19 a kadar 2.milyon hisse alacam
                    bu lanet olası hisse batacaksa bende batayım. hayata sıfırdan başlarız ne yapalım. 20 yıllık birikimizi yemiş oldu. bu adamlar gerçekten batıksa hepimiz bilelim bari.yatırım tavsiyesi değildir benimkisi cahillik diy ebakın.hani cahil cesur olur derlerya ben zaten borsa cahiliyim değilse buduruma düşermiydim.

????????????????????????.........ne iş,revenge...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

ağlayana,zırlayana ekmek verirler,bekleyin...))hele şu öteki dünyada hesaplaşmak isteyenler takmayın,nasılsa bu dünyada işiniz yok...))niye canınızı sıkıyorsunuz...?!!?

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

şu topiklerde,ağzı olan konuşuyor...))sallamanın sınırı yok,haydi kim tutar sizi...))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

kağıt tabanda,alıcı bile yok...!!!bakalım şimdi ne zırvalayacaksınızzz...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

çevirin kazı,yanmasııınnn...))gerçekten gülmekten kendimi tutamıyorum,ne garip insanlar var bu topiklerde...))

Yorum

• neco65
                              Katılımcı
                              • 01 Nisan 2013
                              • 94

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Revenge arkadaşımız alış yerine yanlışlıkla satış girdi sanırım.Hisse yerlerde sürünmeye başladı

Yorum

• revenge
                                Yeni Üye
                                • 13 Aralık 2013
                                • 43

neco65 kardeş adam bana kıyak geçti senin zararın büyük niye 16 ile alasın ben 10 a çekim sonra al bir an önce zarardan kurtul dedi. ondan düşmüştür. 10 a düşerse 2,5 milyon alırız adamın elinde kalmasın bu kadar hisse. ya bu allahın belası hisseden bile artık eğlenir oldum tövbe yarabbi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information