Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
burda hep birileri aşağı fiyat verirken biz sermaye azaltım artırımı olmayacağını söyledik ne oldu sen sermaye azaltım artırımıyla hep bu hisenin üzerinde baskı kurdurtun bu bir suçtur ve sen açık açık suç işledin bu fiyatlara gelmesinin tek sebebi sensin vicdan mekanizman çalışıyorsa gece yatağına yatığın zaman onu bir çalıştır.bir dahada bana özel mesaj gönderme benim ağzımıda bozdurma hep fiyat verdin ve burdan hise toplamalarına yardım etin
burda hep birileri aşağı fiyat verirken biz sermaye azaltım artırımı olmayacağını söyledik ne oldu sen sermaye azaltım artırımıyla hep bu hisenin üzerinde baskı kurdurtun bu bir suçtur ve sen açık açık suç işledin bu fiyatlara gelmesinin tek sebebi sensin vicdan mekanizman çalışıyorsa gece yatağına yatığın zaman onu bir çalıştır.bir dahada bana özel mesaj gönderme benim ağzımıda bozdurma hep fiyat verdin ve burdan hise toplamalarına yardım etin
şimdi de özel mesaj trafiği mi başladı...))bu kağıtta ve topiklerde çakal oyunları bitmeyecek galiba dost...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
buralarda bir üstad varsa,o da bizim ekip birader...))bak dediğimizi yaptık,fıyığın elini-kolunu da bağladık...))bende biraz narsistlik yapayım dedim...))9+1 üstad...))
arkadaşlar pazarcı, andıç ve pinke de kendi açmış oldukları davanın duruşmasına gitmişler, heralde dava konusu ile ilgili bir değişiklik oluşmuş bugün ki davadan sonra pazarcının faik'e nitelikli dolandırıcılık davası ile alacak davasına dönüştürebileceğini söylemişler... gerekçe olarakta en son kapta açıldığı bildirilen davadan sonra genel kuruldaki 11. madde nin iptalinin gündeme geldiği ve bu nedenle 46 ile ayrılanların paralarını alamayacağı söyleniyormuş ama diğer 47 den ayrılanların paralarının ödeneceğine dair bir duyum almışlar... sanırım diğer dava içinde nitelikli dolandırıcılıkla ilgili dilekçe yazılılıp mahkemeye verilecekmiş.... birde avukat değişikliği olduğundan dava 15 mayısa ertlenmiş.... eğer iki tane aynı konu ve şikayetle ilgili dava açılırsa davalar birleştirilebilir dye düşünüyorum çünkü her ikiside bakırköy adliyesinde açılmış olacak
arkadaşlar pazarcı, andıç ve pinke de kendi açmış oldukları davanın duruşmasına gitmişler, heralde dava konusu ile ilgili bir değişiklik oluşmuş bugün ki davadan sonra pazarcının faik'e nitelikli dolandırıcılık davası ile alacak davasına dönüştürebileceğini söylemişler... gerekçe olarakta en son kapta açıldığı bildirilen davadan sonra genel kuruldaki 11. madde nin iptalinin gündeme geldiği ve bu nedenle 46 ile ayrılanların paralarını alamayacağı söyleniyormuş ama diğer 47 den ayrılanların paralarının ödeneceğine dair bir duyum almışlar... sanırım diğer dava içinde nitelikli dolandırıcılıkla ilgili dilekçe yazılılıp mahkemeye verilecekmiş.... birde avukat değişikliği olduğundan dava 15 mayısa ertlenmiş.... eğer iki tane aynı konu ve şikayetle ilgili dava açılırsa davalar birleştirilebilir dye düşünüyorum çünkü her ikiside bakırköy adliyesinde açılmış olacak
direkt olarak "nitelikli dolandırıcılık davası"açılmaz,öncelikle suç duyurusu yapılması gerekir diye biliyorum...!!!umarım ben yanılıyorumdur,ya da bu adımı attıklarını iddia edenler saflıklarından yapıyorlardır...))
0.46 dan ayrılanları ödemeyecekmiş,nasılsa ödememişti...!!!ödemesin,hiç olmazsa durum netleşsin...!!!biz bu adamın yakasını asla bırakmayız,biline...!!!
heralde onunla ilgili bilgileri vardır spk nın vermiş olduğu cezayı dayanak olarak göstererek davayı açacaklarını sanıyorum.... ama denildiği gibi olursa hissenin rakamı ne olur açıkçası ben onu düşünüyorum... eğer sermaye arttırım ve azaltımı iptal olursa karot hocam bende kredi çekip maliyeti iyice aşağı çekebilirim yoksa kolay kolay nominal değerleri göremeyecek gibi geliyor bana birde ben 46 dan ayrılmıştım o yüzden sanırım o maddenin iptal edileceğini emel urfadan arayan bir arkadaşa söylemiş bende andıçtan duydum sanırım yeni ali cengiz oyunları dönüyor gene ortalıkta uyanık olmak lazım
valla hakim ben bu forumlarda 9+1 kişiden başka kimseye güvenmiyorum adam kendi dava açtırır onuda kaybetirir bilerek ve isteyerek zaten sermaye azaltım artırımı yapılmamaması gündeme gelince ister istemez aynı fiyatlara gelir ben niye geri vereyimki hisemi bu adamın eline yalnız zararlarımız karşılanırsa olur ve dava eden arkadaşların hepsinin hemde o zaman biz veririz yoksa işi buralara getiren birinin eline niye hiselerimi vereyim alıp üstüne yatsın diyemi ben gerizekalımıyım zaten paraları ödeyecem dediği zaman hise yukarı çıkar yani sizinde korkmanıza gerek yok
ben 12, maddeye şerh koyup 0.47'den ayrılma hakkı elde edenlerdenim,ama artık bu 0,47'nin ödenip ödenmemesi umurumda değil...!!!bizim amacımız iştiraklerin geçmesini engellemek...!!!
Yorum