Senet sepet işiyle faiğ le uğraşılmıyacağını öğretti yeteri kadar.....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şirketimize telefon faturasının kabarık gelmemesi için, PEŞİN cilerin listesini yapalım. EMEL hanımı yormayalım !!!!! Zaten ararsada MUHATTABIM değilsin cevabını alacak
1) exitus123
2) hakimbayram
3) karot43
4) anarat
5) çirkinn
6) siname
7) andiç75
8) tutik
9) şah(eagle)
Yorum
-
150 milyon- 127 milyon (sermaye azaltımı): Yaklaşık 23 MİLYON zaten şirketin geçmiş yıl zararı kalacak....
MU borçlu, 5.6 milyon yeni borç.....
ooo HALKBANKASI davalık
Ne patlaması sence bu ,, GAZ dır GAZDIR... HAVA GAZI

Ver ARA GAZI ......
KEKLİK çok....
Yorum
-
burada seyirciler hariç,(ki onların kim olduğunu bilmiyoruz)yazan-çizenler bir ailedir...!!!herkes bir birini tanır ve muhabbeti vardır...!!!başka forumlara benzemez:çobanımız yoktur,promosyonu yoktur ve samimiyet esastırr...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
haklisin benim forumda sahşi olarak kisilerle yoktu bizim amacimi yilanin basiydi oda tamam persenbe tam bitirecez siiz dr abisi olarak uyarin uslubu zaten cuma yanidayim dr saygilarkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada seyirciler hariç,(ki onların kim olduğunu bilmiyoruz)yazan-çizenler bir ailedir...!!!herkes bir birini tanır ve muhabbeti vardır...!!!başka forumlara benzemez:çobanımız yoktur ve samimiyet esastırr...!!!
Yorum
-
sizin kadar azimli forum üyesi bulmak çok zor
karşılıklı atışmalarınızı silmekten ben yoruldum
sizde tık yok
2 saatte bu akdar gereksiz yazışmayı yaptığınız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
hisseye yönelsenize çok önemli bi haftaya giriyonuz
halen o öyle dedi
bu böyle dedi
diyip duruyonuz.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Ayhan bey MEMSA yüzünden sende yarışmada zedesin, biz 0.46-0.47 çıkardık, yüzdük yüzdük sonuna geldik....ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizin kadar azimli forum üyesi bulmak çok zor
karşılıklı atışmalarınızı silmekten ben yoruldum
sizde tık yok
2 saatte bu akdar gereksiz yazışmayı yaptığınız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
hisseye yönelsenize çok önemli bi haftaya giriyonuz
halen o öyle dedi
bu böyle dedi
diyip duruyonuz.
Yorum
Yorum