Ola gardaşlar ecele etmeyin. Bu elemanlara itilenmiştir. Hemde çok feci itikenmiştir. Biraz cıkarmasi güç olacaktır. Ama erli geçli parayi yatıracaklardır. Dert etmeyin. Birdahada bele neyi belirsiZ kagıtlara daha dogrusu bele elemanlara bulaşmayın. Vesselam.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yav Gardaş itelemesine iteledikte bir türlü almıyor.andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla gardaşlar ecele etmeyin. Bu elemanlara itilenmiştir. Hemde çok feci itikenmiştir. Biraz cıkarmasi güç olacaktır. Ama erli geçli parayi yatıracaklardır. Dert etmeyin. Birdahada bele neyi belirsiZ kagıtlara daha dogrusu bele elemanlara bulaşmayın. Vesselam.
bizlere 1,05 ten satarken iyidi şimdi 047 den geri veriyoruz adam almak istemiyor kıvırtıyor. kıvranıyor
oohhh kıvır fyk faiyt
kıvır yandan yandan
yokmu fayikiyn alnına dolar yapıştıran malum ödeme günü kaçarı kuçarıda yok...

Yorum
-
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde..."
Yorum
-
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar
Az önce emel hanımla görüştüm
Memet bey 17:30 gibi haberi gönderecek bende hemen yayınlayacam dedi.
Haberin içeriğini bilmiyormuş........
Kayıtlarında yokmuş telefon numaramı aldı. Bu akşam yada yarın yatırımcıları tek tek arayacaklarmış
Yorum
-
aslanım vesselam.andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMustafa gardaş kusura bakma. Benden çalışmaz. Peşin akçeden gayri hepsi yalan. Hesaba canlıyı yatırsınlar aslanım. Vesselam.
Yorum
-
taksitlendirme için arayacaktır anlaşma yapalım diye arayacaklar sizi göz altıyla korkutacaklar iflasla korkutacaklar yemeyin derim ytd değildir mehmet ulutaş hastaymış ona bol bol dua ediyorum ve ona yardımcı olan arkadaşlaradamustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar
Az önce emel hanımla görüştüm
Memet bey 17:30 gibi haberi gönderecek bende hemen yayınlayacam dedi.
Haberin içeriğini bilmiyormuş........
Kayıtlarında yokmuş telefon numaramı aldı. Bu akşam yada yarın yatırımcıları tek tek arayacaklarmış
Yorum
-
istanbul güngören büyükşehir belediyesi ek binasının yanındaki örs iş merkezi en kısa anlatım budur istanbulular böyle biliyor ekbinasının yanına geldiğinde orda ambulanslar polis arabaları görürsen yer orasıdır eyer orda bir şey göremesen ben daha gelmemişimdirMüfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster09.12.2013 Tarihinde gerçekleşecek toplantının adresini verebilirmisiniz?.....
Yorum
-
Arkadaşlar,merhaba...
))
bugün iki arkadaş aradı,biri m.ulutaş ile de görüşmüş...anlaşılan bunlar hala kafa karıştırmaya devam ediyorlar...!!!
kısaca olayları kendi çapımda açmaya çalışayım:
1-ben asla hiç bir koşulda anlaşmaya yanaşmam...
2-gözaltı pazarına gideriz diyorlarmış,aah ne güzel ne güzel,gidelim el ele,patron korkuyorsa biz elinden tutup götürelim...
))
3-biz iştirakler,yani 110,000,000 işini ayarladık diyorlarmış,o zaman neden ky'ları hala kandırmaya çalışıyorsun...
4- parası yokmuşşş,çok üzülüyorum,yapma yaa...
))

5-iştirakler ve 110,000,000 görünen kazık...OYP ve GCL tekstil ile yaptığın yolsuzluklar ne olacak haa...
))
6-Küçük yatırımcı ile patronun böyle görüşmeler yapması suç,hele yemekli toplantılar yapman tamamen...spk duymasın,yerin kulağı vardır...
))
7-akıllı olsunlar,ky 'yı yeterince aldatıp soydular...şimdi gözleri son damla kanlarında...!!!
8-hastaymış mış,beter ol...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bir diğer konu da şu arkadaşlar,bazılarını kandırabilirler...!!!kandırdıklarından imzalı belge alıp,geri kalanları ödeyebilirler...!!!bu durumda spk'ya kandırdıklarının belgelerini ve kandıramadıklarının ödeme belgelerini(dekontlarını)ibraz ederlerse de işi çözmüş olurlar...!!!sanırım bunlar,ne kadar kandırabilirsek havasında ve niyetindeler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Arkadaşlar,gözaltına gitmekten korkmayın...bizim için daha iyi olur,kanısındayım...!!!belki bir kayyumda atarlar,işte o zaman ballı kaymak olur...!!!ama ulutaşlar için cehennem başlar,kendi adıma ben gözaltını istiyorum...
))
bu ve yukarıda yazdığım kişisel düşüncelerimdir...kesinlikle yatırım önerisi değildir...!!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Karot hocam kesinlikle aynı düşüncedeyiz. Öyle bir durum olursa hiçbir koşul ve şart altında kabul etmeyeceğim. İsterlerse iki katını versinler yine asla kabul etmem. Oyun içinde oyun oynuyorl düzenbazlar, kansızlar.... Sanki karşılarında çoçuk var...
Gözaltında korkmuyorum. İlk duyduğumda ürkmüştüm fakat insan psikolojisi işte, alıştım artık ve kendimi en kötü senaryoya psikolojik olarak hazırlamış durumdayım. Hırsız, düzenbaz, insan kanı emen emiciler ile pazarlık yapacağıma gözaltını kabul ederim daha iyi...
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar,gözaltına gitmekten korkmayın...bizim için daha iyi olur,kanısındayım...!!!belki bir kayyumda atarlar,işte o zaman ballı kaymak olur...!!!ama ulutaşlar için cehennem başlar,kendi adıma ben gözaltını istiyorum...
))
bu ve yukarıda yazdığım kişisel düşüncelerimdir...kesinlikle yatırım önerisi değildir...!!!!
Yorum
Yorum