MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Bugün gelebilecek spk bülteninde memsa ile ilgili kararlar olma olasılığı yüksek bence...belki ip uçlarınıda oradan yakalarız...(
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Henüz bir haber yok, ben tahminimi yazayım:
      bu iş ortaklık yapısı ile ilgili...
      dün Generalli'nin 500,000 lotluk spkya başvuru yapması fitili ateşledi...
      ortada kayıp Generalli'nin elinde olduğu iddia edilen 55,000,000 hisse var,ama ortaklık yapısında Generalli'nin esamesi okunmuyor...
      bu BİST kararı yayınlandığı günlerde şunu yazmıştım:bu istenenlerle Bist faite tuzak kurdu diyee...))
      evet,bu tuzak çalıştı ve faitte bu tuzağa düştü...
      işte şimdi bu 55.000,000 Generalli'de olması gereken hisselerin hesabı soruluyor...faitte yanıt bulamıyor...))
      satıldıysa,kap'ta hiç açıklama yapılmadı ama...
      İsviçre bankasındaki 55,000,000 TL'nin hesabı da var ortada...!!!
      faitin işi zor,iyi kıvırıyordu ama fıtık olmuş oldu her halde fait...))
      işler karışık fait için,bizim için ise iyi olacağı kanısındayım...))
      fait,mems1'lerimin parasını ayarla oğlum...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

ben faitten mems1'lerimin parasını istedim...iadeli taahhütlü gönderdim,henüz eline geçtiğine dair geri dönüşüm kağıdı gelmedi...!!!hazırla fait paramı...))

Yorum

• andiç75
          Katılımcı
          • 11 Eylül 2013
          • 91

ola gardaş bu eleman sene para mara vermez. aklın başan topla. adam zeten çarpacak yer ariri. sende bundan para beklirsen. adam zeten vuracağini vurdi çarpacagınide çarpti. zeten adamın istediğide buyddi. eee bu adam daha sene para verir mi? sizin şimdi yapacağız işi söyleyim. bu eleman ey köşeye sıkıştı. 8 ekimdede genel kurul var senin yapacagın iş ver adamın eline mali 0,47 alsın. ondan sonra görürsen birde yüzüne tükürürsen başkada yapacak bir işin yok. akabinde eğer spk bunlara yapacagıni yapar gerekli şartlari söyler ya yaptın yada battın derse işte o zaman yine iş bu faitte biter. ya cıkartır ya yendirir. amma velakin aylık bildirim ortada adamda mal yok. hepsi bir kac ky ya kakalamışlar. durum ortada durum meydanda. veselam.

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ola gardaş bu eleman sene para mara vermez. aklın başan topla. adam zeten çarpacak yer ariri. sende bundan para beklirsen. adam zeten vuracağini vurdi çarpacagınide çarpti. zeten adamın istediğide buyddi. eee bu adam daha sene para verir mi? sizin şimdi yapacağız işi söyleyim. bu eleman ey köşeye sıkıştı. 8 ekimdede genel kurul var senin yapacagın iş ver adamın eline mali 0,47 alsın. ondan sonra görürsen birde yüzüne tükürürsen başkada yapacak bir işin yok. akabinde eğer spk bunlara yapacagıni yapar gerekli şartlari söyler ya yaptın yada battın derse işte o zaman yine iş bu faitte biter. ya cıkartır ya yendirir. amma velakin aylık bildirim ortada adamda mal yok. hepsi bir kac ky ya kakalamışlar. durum ortada durum meydanda. veselam.
            ........................)).........))

Yorum

• delikurt
              Seyirci Üye
              • 12 Eylül 2013
              • 66

spk bültenine bakın faike suç duyrusu var

Yorum

• delikurt
                Seyirci Üye
                • 12 Eylül 2013
                • 66

neden bu gün işleme kapatıldığı anlaşıldı faik uçmasın diye heheh büyüksün spk faik orti ne oldu

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

e) 16.09.2010-11.04.2011 döneminde Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA) pay piyasasında
                  gerçekleştirilen işlemler nedeniyle 2499 sayılı (mülga) Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve 6362 sayılı
                  Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/1 maddesi kapsamında işlem yapılmak üzere 6362 sayılı SPKn'nun 115’inci maddesi
                  uyarınca aşağıdaki tabloda yer alan suç duyurularının yapılmasına karar verilmiştir.
                  Suç Duyurusunda
                  Bulunulan Şahıslar Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği
                  Kanun Maddesi
                  1. Faik ULUTAŞ 16.09.2010-11.04.2011 döneminde MEMSA pay
                  piyasasında 2499 sayılı (mülga) SPKn'nun 47/1-(A)-2
                  maddesi ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde
                  belirtilen suçun işlenmesi.
                  2499 sayılı (mülga) SPK’nun 47/1-
                  (A)-2 ve 6362 sayılı SPKn'nun
                  107/1 maddesi. 2. Emine ÖNER
                  f) 06.09.2010-27.12.2010 döneminde Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. (FVORI) pay piyasasında gerçekle

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

i) 22.09-14.12.2010 döneminde Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. oydan yoksun (MEMS1) pay piyasasında
                    gerçekleştirilen işlemler nedeniyle 2499 sayılı (mülga) Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve 6362 sayılı
                    Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/1 maddesi kapsamında işlem yapılmak üzere 6362 sayılı SPKn'nun 115’inci maddesi
                    uyarınca aşağıdaki tabloda yer alan suç duyurularının yapılmasına karar verilmiştir.MERKEZ Eskişehir Yolu 8.Km No:156 06530 ANKARA Tel: (312) 292 90 90 Faks:(312) 292 90 00 www.spk.gov.tr
                    İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ Harbiye Mah. Askerocağı Cad. No:15 34367 Şişli İSTANBUL Tel: (212) 334 55 00 Faks: (212) 334 56 00
                    6
                    Suç Duyurusunda
                    Bulunulan Şahıslar Suç Duyurusuna Neden Olan Eylem Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği
                    Kanun Maddesi
                    1. Faik ULUTAŞ 22.09-14.12.2010 döneminde MEMS1 pay piyasasında
                    2499 sayılı (mülga) SPKn'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve
                    6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde belirtilen suçun
                    işlenmesi.
                    2499 sayılı (mülga) SPK’nun 47/1-
                    (A)-2 ve 6362 sayılı SPKn'nun
                    107/1 maddesi.

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

3. İşlem Yasakları
                      Cosmos Yatırım Ortaklığı A.Ş. (COSMO), Bossa Ticaret ve Sanayi İşletmeleri T.A.Ş. (BOSSA), Favori Dinlenme Yerleri
                      A.Ş. (FVORI), Makina Takım Endüstrisi A.Ş. (MAKTK), Transtürk Holding A.Ş. (TRNSK), Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar
                      A.Ş. (MEMSA), Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. oydan yoksun pay piyasasında (MEMS1), Hateks Hatay Tekstil
                      İşletmeleri A.Ş. (HATEK) ve Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MRTGG) pay piyasalarında gerçekleştirilen işlemlerin
                      Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan şahıslar hakkında,
                      6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 101/1-(a) maddesi uyarınca, geçici olarak 6 ay süreliğine borsalar ve teşkilatlanmış
                      diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmesine, işlem yapma yasağının getirildiği tarih itibarıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.
                      nezdindeki hesaplarına işlem yasağı kaydının işlenmesine ve söz konusu şahsa ait kaydi payların, takas işlemlerine konu
                      edilmelerinin önlenmesini teminen “Yasaklı Paylar”, suça konu edilmiş kaydi paylar dışındaki kaydi payların “Borsada işlem
                      görmeyen paylar” statüsünde izlenmesine karar verilmiştir.
                      İşlem Yasağı Getirilen
                      Şahıslar İşlem Yasağına Konu Olan Payların Kodları İşlem Yasağı Süresi
                      1. Emine ÖNER COSMO, BOSSA, FVORI, MEMSA, MEMS1, HATEK, MRTGG 6 Ay
                      2. Fazıl DİNDAR MAKTK, TRNSK, HATEK, MRTGG 6 Ay
                      3. Faruk Erol SÜREN MAKTK, TRNSK 6 Ay
                      4. Faik ULUTAŞ MEMSA, MEMS1 6 Ay
                      5. Cemil ÇAKMAKLI FVORI 6 Ay

Yorum

• anarat
                        Katılımcı
                        • 13 Eylül 2013
                        • 86

faik ben sana ne dedim unuttugun birşeyler vardiye ben masumum diyen faik spk bültenine bak sizi gidi gidiler

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Piyasa dolandırıcılığı
                          MADDE 107 – (1) Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar. Ancak, bu suçtan dolayı verilecek olan adli para cezasının miktarı, suçun işlenmesi ile elde edilen menfaatten az olamaz.

Yorum

• anarat
                            Katılımcı
                            • 13 Eylül 2013
                            • 86

arkadaşlar herkezin emegine teşekkür ediyorum bizler ses çıkarmasaydık elbet birileri bizi dolandırmaya devam edecekti bu imkanı veren keyborsaya ayrıca teşekkür ediyorum önümüzde zor günler var amma faikin işi bizden daha zor

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

bu cezalar faitin hakettiğinden az bence...))

Yorum

• estergon
                                Yeni Üye
                                • 18 Eylül 2013
                                • 25

sayın karot sence kapanma sebebi bumuydu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information