MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lidaki
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 88

ARkadaşlar SPK bizleri korumak için şöyle bir karar almalı:Genel kuruldan sonra Patrononun iştiraklerini satabilmesi için ilk seansta 162 milyon adet belirlenen fiyattan alış emri girmesi lazım.İsterse kendi hisselerini bile alabilir(işlem hacmi yapmış olur).SPK neyi bekliyor şu 6 milyon açıklamasıyla ilgili onuda anlamış değilim.?????? Sn.exitus sizin fikriniz nedir?

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Sermaye azaltım artırımında ayrılma için sınırlama yok, olsa idi SPK mevzuatına eklerdi..

SPK bir dilekçe yaz , sadece bu konuyu işle, APS yolla , gelen cevabı paylaş!!

Hazırcı olma, bir taş da sen at

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Modüratörlerimiz , üyelikleri açılmsyan arkadaşlar mevcut, ilgilenirseniz seviniriz

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Hesaplamıştım tek tek son 1 aylık iş gününe göre 0.463 gibi bir rakam ortaya çıkıyor, yani 0.46 değil... belki de daha yüksek çıkacak !!!

SPK dan ayrılmak isteyenler için 0.47 olması için başvurdum da!!!

Bazıları şirketimiz NİZAMİ bir başvuruyu yaptı diyodu!! Sizce faik ne diyordur???

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

dilekçe yazanlar oldu mu?

Ne kadar çok dilekçe , o kadar ilgi dir..

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Konuk sayımız :52 ...modüratörlerimiz üyelik sıkıntısını hala çözmedimi..

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Şu an 55 kullanıcı var. (3 üye ve 52 konuk)

exitus123,ardda,hulusi1,

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Üyelik sıkıntısını aşağıda ki BİZE YAZIN DAN ulaşarak çözmeye çalışınız..

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

ELİNDE eski MEMS1 olanlar... SPK bülteninde GENERALİ nin hakkınımı savundu, yoksa biz KY mı..

Ben nominalden istediğim .. Aldığınız fiyattan talep ediniz..

NE demiş SPK kayıtsız şartsız FAİK ödeyecek... Faik ödemem dersede cevabıyla da SPK başvuracağız..

Emek hırsızlığı yapıp bunları diğer sitelerde yayınlatan arkadaşlarımızada iki çift lafım olsun.. HAKKIM HELAL EDİYORUM O arkadaşa hiç etmediğimi söylerseniz..

Dilekçenin formatını kendinize uyarlayınn...

MENSA GAYRİMENKUL VE İNŞAAT A.Ş.
                    (Ulutaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.)

İSTANBUL 09.09.2013

Sermaye piyasası kurulu bültenini 15.05.2013 tarihi ve 17/550 sayılı, 2013/16; f) Oydan Yoksun Pay ihracına ilişkin sözleşmenin Şirket dışına çıkarılması nedeniyle, bu sözleşme nedeniyle Şirketin bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş.’ye gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün kayıtsız şartsız Faik ULUTAŞ tarafından ödeneceğinin Faik ULUTAŞ tarafından taahhüt edilmesi, gerektiğine karar vermişti.

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHİNDE SONA EREN HESAP DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLARA İLİŞKİN DİPNOTLAR (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Türk Lirası (“TL”) olarak ifade edilmiştir.) (Seri:XI, No:29 Konsolide Olmayan)
                    23. FİNANSAL TABLOLARI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ETKİLEYEN YA DA FİNANSAL TABLOLARIN AÇIK, YORUMLANABİLİR VE ANLAŞILABİLİR OLMASI AÇISINDAN GEREKLİ OLAN DİĞER HUSUSLAR
                    1. Şirketler grubumuz, tekstil sektöründe sahip olduğu güçlü bilinirliği kullanarak üretime bağlı olmaksızın da faaliyet gösterebilmek istemekte ve bu alanda üretici kimliğinden ziyade ticari kimliğini ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda yeniden yapılanan şirketimize ait iplik üretim tesisi ve müştemilatı, 01/05/2013 tarihinden itibaren 5 yıl süreyle geçerli olmak üzere "Marafil Teks. Mad. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti'ne" kiralanmıştır. Kira sözleşmesinin toplam tutarı KDV dahil 9.204.000 TL'ye tekabül etmektedir.
                    2. Şirketin 11.03.2013 tarih 2013/11 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketin ihraç ettiği Oydan Yoksun Paylar'ın belirli bir kısmının yabancı bir yatırımcıya tahsis koşulları ve halka arz sonrası karşılıklı alım satım koşullarını düzenleyen opsiyon sözleşmesinin, sözleşmeyi kül halinde devralmayı teklif eden taraflardan, şirketin iştiraki olan Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ne devredilmesine, aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedeli olan ve şirketin BSI Bank-Swıtzerland hesabında tutulan 55.202.177.-TL’nın sözleşmeyi üstlenen şirket namına Generali İnternational’e ödenmesine, ödenen bu tutarın Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. paylarının satınalınmasından kaynaklı borca mahsup edilmesine karar verilmiştir. Akabinde Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ne devir ve temlik edilen opsiyon sözleşmesi, Volt Yatırım Gayrimenkul ve Enerji A.Ş. tarafından kül halinde Faik ULUTAŞ’a devredilmiştir. Böylece şirket yada iştiraklerinin sözkonusu sözleşme kapsamında herhangi bir yükümlülüğü kalmamıştır. Bu hususta SPK tarafından şirkete tebliğ edilen 17/05/2013 tarihli yazıda, bu sözleşmenin şirket dışına çıkartılması nedeniyle, şirket iştiraki Mensa Gayrimenkul’e gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün Faik Ulutaş tarafından karşılanacağına dair taahhütname istenmiş olup, bu taahhütname Faik Ulutaş tarafından verilmiştir.

06.02.2013 tarihinde oydan yoksun pay (MEMS1) adi paya dönüşmüş olup 05.02.2013 tarihinden önce sahip olduğum ........ adetlik MEMS1 hisselerinin nominal değeri 1 TL üzerinden Mensa GayrimenkulA.Ş.) tarafından satın alınmasını, bu yükümlülüğü kayıtsız şartsız üstlenen Faik ULUTAŞ tarafından masrafın karşılanmasını istiyorum.

Aşağıdaki hesap numarasına ödemenin yapılması, HALKBANK yatırım hesabımda bulunan .......... adetlik eski MEMS1 hissenin Faik ULUTAŞ tarafından geri alınmasını kabul ediyorum. Ödeme yapılmaması maddi yönden zarara uğratılmam nedeniyle tarafımca zararımın giderilmesi amacıyla 15.05.2013 tarihi itibariyle yasal faiziyle birlikte karşılanması için T.C. Asliye Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımın saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını istiyorum.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Şu an 61 kullanıcı var. (3 üye ve 58 konuk)

exitus123,azina,ardda,

Üye olalım....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

O aldığınız fiyatı Faik,, hem Generaliye sattı, hemde sözde Generalinin olması gereken lotları borsada eritti..

Diyorki beyimiz ben generaliye söz de ödedim... ( aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedeli olan ve şirketin BSI Bank-Swıtzerland hesabında tutulan 55.202.177.-TL’nın sözleşmeyi üstlenen şirket namına Generali İnternational’e ödenmesine )

Bir koltuğu 2 müşteriye kim satar bu devirde . ANCAK bir KAYSERİ Lİ HELAL SANA

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bu günün rekoru ilan ediyorum:

Şu an 66 kullanıcı var. (4 üye ve 62 konuk)

exitus123,neco65,azina,ardda,

Modüratörlerimiz... üyelik sorunlarını çözünüz...

Yorum

• neco65
                            Katılımcı
                            • 01 Nisan 2013
                            • 94

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Abiciğim, Sitende genel kurul öncesi kaçkez KY ların hisse adetleri ihtiva eden listeler yapıldı, bu listeleri organize edenler , avukata vekalet yollayın diyenlerin kaçı genel kurulda senin yanındaydı!!! Örneğin neden avukat ve elindeki vekaletlerle katılmadı!!!

Sence bu listeler kimlere uçuruldu!!!

Sana bu kişilerle yolun açık olsun!!!
                            exitus kardeşim bırak hisse adedini ,bir çok konuda liste hazırlandı hatta mahkemeye başvuru için kaç kez listeler hazırlandı.Malesef hepsi boş çıktı .Hatta mahkemede dava açanlar arasında bende vardım,payıma düşenide göndermiştim.Lakin dediğin gibi maalesef icraata gelince hepsi boş çıktı.

Ancak şuda bir gerçekki zaten hisse sahibi listeyi öğrenmek isterse sende biliyorsunki mkk ya başvuru yaparak kimin elinde ne kadar hisse var öğrenir.Bunu sen daha iyi biliyorsun.

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

hakkını aramazsan kimse sana mama vermez arkadaşlar..

bazı sitelerde bizler neden uyutulduk diye sorun kendinize... Artık o para HALKBANKASI na SPK aldığı kararlarla devir etmez.. Edilmiyorsa o paranın asıl sahibi olan KY lar parasını istemeli...

parasını alanda bu arkasına bakmadan bu hisseden çıkmalı...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

dilekçelerin devamı gelecek ...

sizi uyutmaya çalışan yorumlarımı , yoksa gözününüzü açacak icraatlerimi takip edeceksiniz...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information