Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Sermaye artırımı / Yönetim Kurulu Başkanı'ndan Alınan Taahhütname
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ulutas, Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin mevcut 162.000.000 TL'den tamamı geçmiş yıl zararlarına mahsup yoluyla 127.000.000 TL tutarında azaltılarak 35.000.000 TL'ye indirilmesine ve eş anlı yapılacak %120 oranında bedelli sermaye artırımı ile 42.000.000 TL artırılarak 77.000.000 TL'ye yükseltilmesi işlemleri sonucunda, kullanılmayacak rüçhanların 10.000.000 TL'ye kadar kısmını şirketimizden doğmuş/doğacak nakit alacakları karşılığında pay başına 1 TL nominal değerden satın alacağını bildirmiş ve kendisinden bu doğrultuda taahhütname alınmıştır. Kendisinin şirketimizden alacakları hususunda özel amaçlı Mali Müşavir raporu hazırlatılacak ve Sermaye Piyasası Kurulu'na izahname ekinde sunulacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum