MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Hissemizde beklenti satın alınmaya çalışılıyo sanırım, bu fiyattan KY satmaz, gündelikçiler satar!!! O da kar yaptım sanar

Yorum

• BLACKEYE
      Seyirci Üye
      • 17 Mart 2013
      • 52

Bugun 32 kapatırız gbıme gelıyor bırde yarın ve cuma hareketli olacak anlaşılan,

Yorum

• atakan
        Katılımcı
        • 31 Temmuz 2013
        • 77

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hissemizde beklenti satın alınmaya çalışılıyo sanırım, bu fiyattan KY satmaz, gündelikçiler satar!!! O da kar yaptım sanar
        dr sen hiseni almış üzerine yatmışsın kendince karpuz yata yata büyür düşüncesindesin . sen hiselerini alıp satmıyorsan bu hissede nasıl hareket olacak durduğu yerdemi yükselecek bir hisede trader ve gündelikçiler olmassa nasıl hisse hareketlenecek? bir analtırmısınız. ayrıca yatırmcıyım diye bas bas bağırıyorsunuz . önce yatırım yaptığun şirkete bir bak bakalım yatırm yapılacak bir şirketmi ?
        senin yorumlarını okuyanda sanki temettü verimlişliği yüksek üreten katmadeğer sağlayan istihdam yaratan ve ülke ekonomisine faydası olan bir şirkette yatırm yaptığını zanedecek. hissede olan herkesi tokatlayan her yanları yalan dolan olan işleri güçleri k. yatırmcıları söyüşleme paralarını gasp etmeye çalışan bir şirkette paranı bağlamışssın şirkette şirkett olsa.bari açıkça şuraya yaz delikanlı gibi söyle bu adamlar hepimizi tokatladı hepimizin parasını hiç etti bende burda iş olsun muhabet olsun diye yatırmcıyım diye yorum yapıyorum kendi kendimi avutuyorum bunları söyle ki insanlar ne kadar delikanlı olduğunu görsün. ona buna çamur atarak bir yere varamasın. ben bu hissede karı gördümmü faike iteklerim sen bekleki faik sana para kazandırsın.

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Pardonda 0.32 görüp kaçan benmiydim acaba

Ben 2007 den beri burdayım.. 0.23 aldığımı 0.96 satan da benim...

Hoş geldin 0.29-0.30 dan aramıza

Genel kurula gelmemezlik yapmıyacaksın bak bu sefer

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          dr sen hiseni almış üzerine yatmışsın kendince karpuz yata yata büyür düşüncesindesin . sen hiselerini alıp satmıyorsan bu hissede nasıl hareket olacak durduğu yerdemi yükselecek bir hisede trader ve gündelikçiler olmassa nasıl hisse hareketlenecek bir analtırmısınız. ayrıca yatırmcıyım diye bas bas bağırıyorsunuz . önce yatırım yaptığun şirkete bir bak bakalım yatırm yapılacak bir şirketmi ?
          senin yorumlarını okuyanda sanki temettü verimlişliği yüksek üreten katmadeğer sağlayan istihdam yaratan ve ülke ekonomisine faydası olan bir şirkette yatırm yaptığını zanedecek. hissede olan herkesi tokatlayan her yanları yalan dolan olan işleri güçleri k. yatırmcıları söyüşleme paralarını gasp etmeye çalışan bir şirkette paranı bağlamışssın şirkette şirkett olsa.bari açıkça şuraya yaz delikanlı gibi söyle bu adamlar hepimizi tokatlı hepimizin parasını hi. etti bende burda iş olsun muhabet olsun diye yatırmcıyım diye yorum yapıyorum kendi kendimi avutıyorum bunları söyle ki insanlar ne kadar delikanlı olduğunu görsün. ona buna çamur atarak bir yere varamasın. ben bu hissede karı gördümmü faike iteklerim sen baklaki faik sana para kazandırsın.

Yorum

• atakan
            Katılımcı
            • 31 Temmuz 2013
            • 77

Pardonda 0.32 görüp kaçan benmiydim acaba

Ben 2007 den beri burdayım.. 0.23 aldığımı 0.96 satan da benim...

Hoş geldin 0.29-0.30 dan aramıza

Genel kurula gelmemezlik yapmıyacaksın bak bu sefer
            çok gelmek isterdim doktor lakin gelemeyeceğim ama 750.000lot için sözüm var destek olacağım size ve şunuda söyleyeyim benim şuan posizyonum yok. genel kurulun olancağınıda sanmıyorum. yine gider orda istanbul havasını alır gelirsiniz.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Hava güzel, güzelki tutanağımızı tuttuk, öğrendik ki Ticaret bak temsilci istenmemiş, şirket ti gördük , şirketin böyke nir yerden yönetileneceğini gördük!!

Ertelenme olmazsa 08.10.2013 istanbuldayız!! Dr arada hava değişimini önerdi

Sende vekaleti yine şu avukata yapmazsan iyi olur

çok gelmek isterdim doktor lakin gelemeyeceğim ama 750lot için sözüm var destek olacağım size ve şunuda söyleyeyim benim şuan posizyonum yok. genel kurulun olancağınıda sanmıyorum. yine gider orda istanbul havasını alır gelirsiniz.

Yorum

• atakan
                Katılımcı
                • 31 Temmuz 2013
                • 77

Hava güzel, güzelki tutanağımızı tuttuk, öğrendik ki Ticaret bak temsilci istenmemiş, şirket ti gördük , şirketin böyke nir yerden yönetileneceğini gördük!!

Ertelenme olmazsa 08.10.2013 istanbuldayız!! Dr arada hava değişimini önerdi

Sende vekaleti yine şu avukata yapmazsan iyi olur
                yok bu sefer pazarcı abiye gönderecem sana burdan söz ve özelikle vekaleti sana göstermesini isteyeceğim oldumu dr bu arada hangi hiselerde posizyonum var yazayım
                fenerbahçe
                alcar
                tumosan
                ozbal

Yorum

• atakan
                  Katılımcı
                  • 31 Temmuz 2013
                  • 77

ha bide marshal vardı unutmuşum

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

sn atakan temettü verimi olmayan dandik bir şirkete biz girdik çıkamıyoz bari sende gündelik vurgunları bist 30da yap demekki burda ekmek var günlük olarak

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Biz vekalet almadığımızı yazdık!! Pazarcı kesin gelir zaten!!!

Zararım var diyen o gün orda olmalı!! Milletin derdini ben niye çekecem!! Kendi derdim bana yeter

yok bu sefer pazarcı abiye gönderecem sana burdan söz ve özelikle vekaleti sana göstermesini isteyeceğim oldumu dr bu arada hangi hiselerde posizyonum var yazayım
                      fenerbahçe
                      alcar
                      tumosan
                      ozbal

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

0.01 yükselme :/: 3.3 kar
                        gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sn atakan temettü verimi olmayan dandik bir şirkete biz girdik çıkamıyoz bari sende gündelik vurgunları bist 30da yap demekki burda ekmek var günlük olarak

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

valla ben memsa'ların üzerine kuluçkaya yattım,ne zaman yavru çıkar bilmiyorum...))kararlıyım çıkaracağım...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bununkisi 3-4 yılı buluyor

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            valla ben memsa'ların üzerine kuluçkaya yattım,ne zaman yavru çıkar bilmiyorum...))kararlıyım çıkaracağım...))

Yorum

• atakan
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2013
                              • 77

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sayın gökalp ben bu hisede gündelikçi değilim bu hisede günlük alıp satmıyorum. ama teknik yönden benim bu hiseye giriş ve çıkış yerlerim var 1.5sene yakın emek verdim ve tahtasını bildiğim bir hisse bu tahtada bekleyerek para kazanamzsın gerektiği yerde stoplos yapman gerekiyor. şimdi yorum yapıyorum diyorum ki hisse 0,32-34 rakamları arasında hisse işlem görüyor ve tüm göstergeler tavan yapmış aşırı alım bölgesinde bu durumda 0,34üzerinde bir rakam bana göre yok diye yorum yapıyorum ve hiseden çıkıyorum. hisedeki posizyonumu bozduğum hafta hisse 0,26kadar düşüyor. benim hisede kalmam satmama mı gerekiyordu . yada siz beni yerinize koyun maliyetiniz kaç bilmiyorum maliyetiniz geldiği zaman hisse 1dk daha kalırmöısınız bu hisede bence kalmazsınız peki şunu sorayım? elinizde nakitiniz var ve tahtasını bildiğiniz bir hisede analizleriniz sonucu düşeceğini yada yükseleceğini düşünüyorsunuz ne yaparsınız? kişmse beni yadırgamasın ama bir okadarda bende sizlere saygılıyım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum . umarım nalatabilmişimdir.

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

maliyet 1 size göre maliyete gelirmi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information