Hissemizde beklenti satın alınmaya çalışılıyo sanırım, bu fiyattan KY satmaz, gündelikçiler satar!!! O da kar yaptım sanar
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dr sen hiseni almış üzerine yatmışsın kendince karpuz yata yata büyür düşüncesindesin . sen hiselerini alıp satmıyorsan bu hissede nasıl hareket olacak durduğu yerdemi yükselecek bir hisede trader ve gündelikçiler olmassa nasıl hisse hareketlenecek? bir analtırmısınız. ayrıca yatırmcıyım diye bas bas bağırıyorsunuz . önce yatırım yaptığun şirkete bir bak bakalım yatırm yapılacak bir şirketmi ?exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHissemizde beklenti satın alınmaya çalışılıyo sanırım, bu fiyattan KY satmaz, gündelikçiler satar!!! O da kar yaptım sanar
senin yorumlarını okuyanda sanki temettü verimlişliği yüksek üreten katmadeğer sağlayan istihdam yaratan ve ülke ekonomisine faydası olan bir şirkette yatırm yaptığını zanedecek. hissede olan herkesi tokatlayan her yanları yalan dolan olan işleri güçleri k. yatırmcıları söyüşleme paralarını gasp etmeye çalışan bir şirkette paranı bağlamışssın şirkette şirkett olsa.bari açıkça şuraya yaz delikanlı gibi söyle bu adamlar hepimizi tokatladı hepimizin parasını hiç etti bende burda iş olsun muhabet olsun diye yatırmcıyım diye yorum yapıyorum kendi kendimi avutuyorum bunları söyle ki insanlar ne kadar delikanlı olduğunu görsün. ona buna çamur atarak bir yere varamasın. ben bu hissede karı gördümmü faike iteklerim sen bekleki faik sana para kazandırsın.
Yorum
-
Pardonda 0.32 görüp kaçan benmiydim acaba
Ben 2007 den beri burdayım.. 0.23 aldığımı 0.96 satan da benim...
Hoş geldin 0.29-0.30 dan aramıza
Genel kurula gelmemezlik yapmıyacaksın bak bu sefer
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdr sen hiseni almış üzerine yatmışsın kendince karpuz yata yata büyür düşüncesindesin . sen hiselerini alıp satmıyorsan bu hissede nasıl hareket olacak durduğu yerdemi yükselecek bir hisede trader ve gündelikçiler olmassa nasıl hisse hareketlenecek bir analtırmısınız. ayrıca yatırmcıyım diye bas bas bağırıyorsunuz . önce yatırım yaptığun şirkete bir bak bakalım yatırm yapılacak bir şirketmi ?
senin yorumlarını okuyanda sanki temettü verimlişliği yüksek üreten katmadeğer sağlayan istihdam yaratan ve ülke ekonomisine faydası olan bir şirkette yatırm yaptığını zanedecek. hissede olan herkesi tokatlayan her yanları yalan dolan olan işleri güçleri k. yatırmcıları söyüşleme paralarını gasp etmeye çalışan bir şirkette paranı bağlamışssın şirkette şirkett olsa.bari açıkça şuraya yaz delikanlı gibi söyle bu adamlar hepimizi tokatlı hepimizin parasını hi. etti bende burda iş olsun muhabet olsun diye yatırmcıyım diye yorum yapıyorum kendi kendimi avutıyorum bunları söyle ki insanlar ne kadar delikanlı olduğunu görsün. ona buna çamur atarak bir yere varamasın. ben bu hissede karı gördümmü faike iteklerim sen baklaki faik sana para kazandırsın.
Yorum
-
çok gelmek isterdim doktor lakin gelemeyeceğim ama 750.000lot için sözüm var destek olacağım size ve şunuda söyleyeyim benim şuan posizyonum yok. genel kurulun olancağınıda sanmıyorum. yine gider orda istanbul havasını alır gelirsiniz.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardonda 0.32 görüp kaçan benmiydim acaba
Ben 2007 den beri burdayım.. 0.23 aldığımı 0.96 satan da benim...
Hoş geldin 0.29-0.30 dan aramıza
Genel kurula gelmemezlik yapmıyacaksın bak bu sefer
Yorum
-
Hava güzel, güzelki tutanağımızı tuttuk, öğrendik ki Ticaret bak temsilci istenmemiş, şirket ti gördük , şirketin böyke nir yerden yönetileneceğini gördük!!
Ertelenme olmazsa 08.10.2013 istanbuldayız!! Dr arada hava değişimini önerdi
Sende vekaleti yine şu avukata yapmazsan iyi olur
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok gelmek isterdim doktor lakin gelemeyeceğim ama 750lot için sözüm var destek olacağım size ve şunuda söyleyeyim benim şuan posizyonum yok. genel kurulun olancağınıda sanmıyorum. yine gider orda istanbul havasını alır gelirsiniz.
Yorum
-
yok bu sefer pazarcı abiye gönderecem sana burdan söz ve özelikle vekaleti sana göstermesini isteyeceğim oldumu dr bu arada hangi hiselerde posizyonum var yazayımexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHava güzel, güzelki tutanağımızı tuttuk, öğrendik ki Ticaret bak temsilci istenmemiş, şirket ti gördük , şirketin böyke nir yerden yönetileneceğini gördük!!
Ertelenme olmazsa 08.10.2013 istanbuldayız!! Dr arada hava değişimini önerdi
Sende vekaleti yine şu avukata yapmazsan iyi olur
fenerbahçe
alcar
tumosan
ozbal
Yorum
-
Biz vekalet almadığımızı yazdık!! Pazarcı kesin gelir zaten!!!
Zararım var diyen o gün orda olmalı!! Milletin derdini ben niye çekecem!! Kendi derdim bana yeter
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok bu sefer pazarcı abiye gönderecem sana burdan söz ve özelikle vekaleti sana göstermesini isteyeceğim oldumu dr bu arada hangi hiselerde posizyonum var yazayım
fenerbahçe
alcar
tumosan
ozbal
Yorum
-
0.01 yükselme :/: 3.3 kar
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn atakan temettü verimi olmayan dandik bir şirkete biz girdik çıkamıyoz bari sende gündelik vurgunları bist 30da yap demekki burda ekmek var günlük olarak
Yorum
-
Bununkisi 3-4 yılı buluyor
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla ben memsa'ların üzerine kuluçkaya yattım,ne zaman yavru çıkar bilmiyorum...
))kararlıyım çıkaracağım...
))
Yorum
-
sayın gökalp ben bu hisede gündelikçi değilim bu hisede günlük alıp satmıyorum. ama teknik yönden benim bu hiseye giriş ve çıkış yerlerim var 1.5sene yakın emek verdim ve tahtasını bildiğim bir hisse bu tahtada bekleyerek para kazanamzsın gerektiği yerde stoplos yapman gerekiyor. şimdi yorum yapıyorum diyorum ki hisse 0,32-34 rakamları arasında hisse işlem görüyor ve tüm göstergeler tavan yapmış aşırı alım bölgesinde bu durumda 0,34üzerinde bir rakam bana göre yok diye yorum yapıyorum ve hiseden çıkıyorum. hisedeki posizyonumu bozduğum hafta hisse 0,26kadar düşüyor. benim hisede kalmam satmama mı gerekiyordu . yada siz beni yerinize koyun maliyetiniz kaç bilmiyorum maliyetiniz geldiği zaman hisse 1dk daha kalırmöısınız bu hisede bence kalmazsınız peki şunu sorayım? elinizde nakitiniz var ve tahtasını bildiğiniz bir hisede analizleriniz sonucu düşeceğini yada yükseleceğini düşünüyorsunuz ne yaparsınız? kişmse beni yadırgamasın ama bir okadarda bende sizlere saygılıyım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum . umarım nalatabilmişimdir.gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn atakan temettü verimi olmayan dandik bir şirkete biz girdik çıkamıyoz bari sende gündelik vurgunları bist 30da yap demekki burda ekmek var günlük olarak
Yorum
Yorum