Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
aRKADAŞLAR elinde yaklaşık 100bin lotu olan biri olarak ben gelemesem de kim olursa olsun birini mutlaka g.kurula göndermek istiyorum. bu şu an için kardeşim gibi görünüyor ona vekalet vereceğim ancak nasıl bir vekalet vermem lazım bu konuda acil yardım bekliyorum... UNUTMAYIN BİR LOTUN BİLE DEĞERLİ OLDUĞU BU GENEL KURULDA BU LOTLARIN HEBA OLMAMASI LAZIM... BİRİLERİ İÇİN ÇOK KÜÇÜK OLABİLİR AMA BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK PARA YAPIYOR EN KÖTÜ NOMİNALDEN ÇARPASANIZ 100BİNLİRAMI YEDİ BU KANSIZLAR... O YÜZDEN DETAYLICA YAZAN OLURSA MEMNUN OLURUM...
BUNUN DIŞINDA BEN İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAYIM ELİMDEN GELSE KENDİM GELECEKTİM AMA TÜM İŞLER ARKA ARKAYA GELDİ BİRAZDAN ANKARAYA GİDECEM DÖNÜŞTE ANTALYAYA GEÇMEM LAZIM YANİ İŞLER SIKIŞTI KALDI... EĞER SAYIN HAKİM BAYRAM GEÇEN GÜN DE SÖYLEDİĞİM GİBİ CEP NUMARAMI YAZDIM SİZE DETAYLICA GÖRÜŞÜP SİZE DE VEKALET VEREBİLİRİM...
vereceğiniz vekalette şirketin tam olarak ismi,yapılacak olağanüstü genel kurulun yeri ve tarihi ile lot sayınız yer alacak...gerisini noter halleder dostum...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
vereceğiniz vekalette şirketin tam olarak ismi,yapılacak olağanüstü genel kurulun yeri ve tarihi ile lot sayınız yer alacak...gerisini noter halleder dostum...))
Türkiye ticaret gazetesinde OGK metni yayınlanmış !!!
Tezimiz 06.09.2013 yönetim kurulu kararıyla yazması( eski yönetim kurulu tarihini yazmamış olması) son 1 aylık iş günü AO: 0.30 civarı olması gerekşr , 0.26 değil!! 0.30 ile 1.2 TL karşılamaz!!
Faik tadil metnin yanlış oldu!! Bu OGK ertelenir,, ertelenmezse giden gitmeyen herkese ayrılma hakkı doğar SPK madde 24. Göre
Günaydın arkadaşlar...
kritik 3 güne girdik,bakalım neler olacak...?!!?bekleyip göreceğiz,ama biz işimize bakalım... OGK günü ortaya iyi bir eylem koyalım ki,bütün kirli donlar ortaya çıksın...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Bugün acayp rüya. Gördüm, hisseye kayyum atanmışş ve yine herkes ordaydı toplanmıştık ancak bi panik havasındaydık sevinememiştik kayyum atanmasına bile , hayırlısı
Bugün acayp rüya. Gördüm, hisseye kayyum atanmışş ve yine herkes ordaydı toplanmıştık ancak bi panik havasındaydık sevinememiştik kayyum atanmasına bile , hayırlısı
Valla inşallah yüzümüz güler ama ben son dakika yinebrşeylerin olacağı kanısındayım şuhaliyle 2 milyon olayı cozulmeli bu şekilde kota işine spk dan iptal gelecekk
Gbi yada iptal olacak diye dusunuorum,, ama hareket de olacak gbi duruyor bakalımm,
hepimiz şüphe endişe içindeyiz ama söylediğiniz gibi kağıt da hafiften kıpraşma var gibi gözü üst kademelere dikik gibi tabi bu mems belli olmaz ogk gelince bizler hazırlığımızı yaptık gelmek için hayırlısı
Yorum