MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yanılıyorsunuz trend değişikliği var ve ben bunun teyit etmesini bekliyorum orta vadede iyi kar yazacağını düşünüyorumgokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermemsa dan mliyeti kurtarmak kısmet olursa özbal alalım vur kaça iyi geliyo herhalde
Yorum
-
tumosanı unutmuşum %4,33atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzuuncuyum diyenlere atf olunur
benm porföy çıldırdı
fenerbahçe%6,87
alcar% 1,3
marshal%7,93
ferbahçe%5,32
özbal%7,04
başarılar sayın uzuncu abim
Yorum
-
Sattın mı kardasın
Borsa bu birgün uçar, birgün düşer
Sat kar etmişsin
bedava akıl
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzuuncuyum diyenlere atf olunur
benm porföy çıldırdı
fenerbahçe%6,87
alcar% 1,3
marshal%7,93
ferbahçe%5,32
özbal%7,04
Yorum
-
Sen kendince geç dalganı!!!
Biz ne borsacılat gördük evi barkı satan
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzuuncuyum diyenlere atf olunur
benm porföy çıldırdı
fenerbahçe%6,87
alcar% 1,3
marshal%7,93
ferbahçe%5,32
özbal%7,04
Yorum
-
marshal gitti bereket versinexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSattın mı kardasın
Borsa bu birgün uçar, birgün düşer
Sat kar etmişsin
bedava akıl
fener yolcu az kaldı
Yorum
-
25yılın tecrübesi sayın dr allah satırmasın allah artırsın her zaman diyoruz tecrübe araştırma ve analiz. sonuçlar ortadaexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen kendince geç dalganı!!!
Biz ne borsacılat gördük evi barkı satan
Yorum
-
Portföyündeki hisselere yazdanda bi rahat etsek
Biz kronikleştik, nikahlıyız da o yüzden, biri çıkar bak demedi deme
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25yılın tecrübesi sayın dr allah satırmasın allah artırsın her zaman diyoruz tecrübe araştırma ve analiz. sonuçlar ortada
Yorum
-
şirketin öz bal ile ilgili fiayat analizini okumanı tavsiye ederim. hisse 3,80lerden halka arz olmuş 1,39 3lü dip yapmış yatırım yapan üreten büyüyen bir şirket ayrıca faaliyet alanına baktığımız zamanda küçümsenecek bir iş yapmıyorlar birçok firmanın tedarikçisi konumunda. ayrıca türkiye üzerinden geçmesi plşanlanan petrol hatları doğal gaz hatları ile ilgili büyük projeler var ve bu projedeki paydan mutlak sürette pay alacaklarını düşünüyorum. şirklet ile ilgili olumsuz bir gelişme yok.gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryani özbal köklü sağlam bir bist şirketi değil geçmişi ne ki ...
Yorum
Yorum