MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Bizimkiside Avrupanın en büyük kadifecisî

Seninkisi o ünvanı alamamış

Bu aralar geyikler çok susuz kaldı

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirketin öz bal ile ilgili fiayat analizini okumanı tavsiye ederim. hisse 3,80lerden halka arz olmuş 1,39 3lü dip yapmış yatırım yapan üreten büyüyen bir şirket ayrıca faaliyet alanına baktığımız zamanda küçümsenecek bir iş yapmıyorlar birçok firmanın tedarikçisi konumunda. ayrıca türkiye üzerinden geçmesi plşanlanan petrol hatları doğal gaz hatları ile ilgili büyük projeler var ve bu projedeki paydan mutlak sürette pay alacaklarını düşünüyorum. şirklet ile ilgili olumsuz bir gelişme yok.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Faik artık bi haber yolla!!!

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

o projelerin başka versiyonu memsa da da vardı çok inanıyorsunuz uzuncu olun da görelim....

Yorum

• lidaki
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 88

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          aslında bazen sen gibiler yüzünden yorum yapmak istemiyorum . şirketin sermaye azaltımı benim için tasvip edilemeyecek durum lakin yukardada dediğim gibi sen gibiler yüzünden şu sermaye azaltımı olsunda sabah banka hesaplarını açtığın zaman hisse adedi ve para cinsinde değerini gördüğün zamanki yüzünün halini görmek isterdim. senaryoların gerçeklik payı eklerindeki belgelerinde saklı ama ben kime anlatıyorum hesabuına nasıl geliyorsa ona göre yorumlayana . bu 26 olayını senaryosunu ömrünüz boyunca unutmayacaksınız. ve hep aklınıza 0,26 gelecek.
          Sn.Mardin hisseanalizde sizi cidden takip eden msj larınıza çokça teşekkür eden biriydim.Hatta dr.tuss a bile cephe almıştık.O zamanda yazmıştım;32 den çıktıktan sonra değilde direk 26 kuruş a ikna yazıları yazsaydınız size saygı duyardım.benim çok kızdığım andiç(erzurumlu) bile daha delikanlı gözümde.Yeni girenler tarzımızı bilsin diye yazıyorum.Doktorcuğum seni de atlamayalım bu arada xanax,rivotril yada akineteon tarzı birşeyler al yatmadan önce 1 hafta sonra yarıma sonra çeyreğe düşür bak nasıl ii gelecek

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

SS çok şükür!!
            Bu ilaçların isimlerini dıyduğunuza göre ona da allah şifa versin!!

Burda teşekkür edip başka yerde bölücülük le suçlanmak ,, birinin ekmeğine yağ sürmek için yazmak üzücü!!!

Dodex ampul 1x1 İM 10 gün

Sonrasını bitince anlatırım

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sn.Mardin hisseanalizde sizi cidden takip eden msj larınıza çokça teşekkür eden biriydim.Hatta dr.tuss a bile cephe almıştık.O zamanda yazmıştım;32 den çıktıktan sonra değilde direk 26 kuruş a ikna yazıları yazsaydınız size saygı duyardım.benim çok kızdığım andiç(erzurumlu) bile daha delikanlı gözümde.Yeni girenler tarzımızı bilsin diye yazıyorum.Doktorcuğum seni de atlamayalım bu arada xanax,rivotril yada akineteon tarzı birşeyler al yatmadan önce 1 hafta sonra yarıma sonra çeyreğe düşür bak nasıl ii gelecek

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

zaman azaldı bekliyoruz bu yaptığın portföyü niye 0,50 li 0,60lardan milete söylemedinde şimdi insanlarla dalga geçer gibi söylüyorsun herkez anlıyor ben diyer hiselerimi ağzıma almıyorum ordaki karlar buraya aktarıyorum biraz adam olun yanlış yapıyorsunuz

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Şimdi 3 silahşörler gücenecek

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

yok memsadan karla çıkınca ÖZBAL alalım bu projelerlee Allah muhafaza uçar gider TEKNİK olarak

Yorum

• lidaki
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 88

doktor malum bende b-12 eksik ,b-12 ye alerjim var dodex i almayayım şimdi de inşaallah genel kurulda ayrıntılı konuşuruz ilaçları.Tabii istediğimizi aldıktan sonra patronlardan.

Yorum

• atakan
                      Katılımcı
                      • 31 Temmuz 2013
                      • 77

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      zaman azaldı bekliyoruz bu yaptığın portföyü niye 0,50 li 0,60lardan milete söylemedinde şimdi insanlarla dalga geçer gibi söylüyorsun herkez anlıyor ben diyer hiselerimi ağzıma almıyorum ordaki karlar buraya aktarıyorum biraz adam olun yanlış yapıyorsunuz
                      ben dktorla atışıyorum sana ne oluyor kardeşim ve ben asla dalga geçmedim gerçek olan olanı yazdım hissem olduğu zamanlarıda satığım zamanlarıda yazdım her defasında gelip laf sokmasan olmaz özelden ban bazı şeyler yazdın ve ben o yazdıklarının hatrına sanabirşey demiyorum . yazdıklarımı önemseme kardeşim sen memsanla ilgilen topikte memsa topiği ben drla lafladım az topikteki bu rahtsızlıktan dolayı özür dilyorum yeri ve mekanı olmadığı için

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bölücülerle senin ne işin olur

doktor malum bende b-12 eksik ,b-12 ye alerjim var dodex i almayayım şimdi de inşaallah genel kurulda ayrıntılı konuşuruz ilaçları.Tabii istediğimizi aldıktan sonra patronlardan.

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

sn exitus tüm forumdaşlarımıza 1 kutu ATARAX gönder hayrına .....

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bölücülerle senin ne işin olur ki

Yorum

• azina
                              Katılımcı
                              • 17 Ağustos 2011
                              • 196

Muhabbetiniz bol olsun.

Çok sık giremiyorum, o nedenle hepsini okumakda mümkün olmuyor. Elimdeki miktarı da söyleyeyim 20.000 adet.

Şimdi sorum şu. Bu faik efendi ayrılmak isteyene 0,47 den ayrılma hakkı verecek ya (gerçi bunu veren faik değil spk) bir de 2.000.000 adet için bu geçerli galiba. Bunu biraz açabilir miyiz. Yani sadece 2.000.000 adet mi bu işten yararlanacak. Bu kişiler neye göre tespit edilecek. Vb. soruyu anlamışsınızdır.
                              ...::[AZİNA]::...

Yorum

• lidaki
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 88

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bölücülerle senin ne işin olur
                                Yine bölücülük yapıyorsun dostum.Sen aksiyon olmadımı rahat edemiyorsun.Çocukluğunda hiperaktif miydin?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information